Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Komplikationer ovenpå operation??

245

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Jeg har også fået en stivgørende operation i lænden L2,L3 og indsat skinne og skruer. Lige efter operation udviklede jeg allrgisk reaktion med pustler og blære på ryggen og fik antihistamin og antibiotika.
    Lige siden har jeg døjet med kløende udslet på ben og arme, som tager evigheder om at hele, kan efterhånden ikke lade være med at tænke på om det er materialet, som jeg er allergisk overfor?
    Sidste år måtte jeg på sygehuset for en byld på ryggen, som blev "fjernet", den kommer og går.
    Det er titanium, som sidder i ryggen, så det skulle ikke kunne udløse allergi, men jeg begynder at tvivle.
    Andre som har lignende historie?

    Sygeplejersken
  • Indstillinger
    Hej sygeplejerske,

    Jeg kender ikke umiddelbart til dine reaktioner. men underligt er det da at så mange har reaktioner af en art ?
    Er du fortsat sygeplejerske med den ryg?
  • Indstillinger
    Hej Kermit,

    Jeg kender kun alt for godt dine problemer. For mig skifter smerterne hele tiden, nogen gange i højre side, så i venstre, enten arme eller ben, smerter og kraftnedsættelse...og mit problem sidder i nakken: Fik i 2007 en protese indopereret mellem C6/C5. Det gik godt ca. 4 mrd. efter op. og ca. 6 mrd. frem, med kun små nedture. Nu er den gal igen siden August i år.
    Jeg tror nogen gange, at hvis der er et problem i nervesystemet (f.eks) med en prolaps eller en udposning) så kan alle nerverne i kroppen blive påvirket
  • Indstillinger
    Hej Stengaard

    kommer til at tænke på,om i andre der er blevet opereret og ikke har fået det bedre,men værre ligesom mig,har i fået noget erstatning,eller fra forsikringer,hvis i ikke ønsker at svare offentligt,må i gerne skrive til mig privat,skriv gerne hvis i vil ha min mailadr og hjælpe mig


    Penge er jo ikke alt,så det er skam ikke derfor,men flere siger til mig at jeg skal bruge de forsikringer jeg har tegnet,indrømmer at jeg er en klovn til sådan noget.

    Heidi K
  • Indstillinger
    Hejsa - nej har ikke søgt erstatning ved sygevæsenet hvis det er det du tænker på.
    Tror jeg ikke jeg kan - måske jeg tager fejl - men jeg var jo bekendt med mulighederne, også for at det ikke gik godt, så..?

    Mht. forsikringer har jeg heldigvis 2 stk. tab af erhvervsevne, hvoraf det ene selskab ikke vil betale, men selv med kun det ene hjælper det da lidt til - omend de jo så bare regulerer den anden vej med pensionen - så meget for den opsparing :)

    /Stengaard
  • Indstillinger
    Hej Stengaard

    Nej det var ikke sygehuset jeg tænkte på,men alm forsikring,fritidsulykkesforsk,pfa,kapital osv.

    Jeg er ikke inde i alle de forsikringer og tænkte derfor nogle måske kan hjælpe mig ????

    Heidi K
  • Indstillinger
    Hej Kermit, jeg er stivgjort i nakken med et titaniumimplantat for 10 år siden og har problemer som nogle af dem du beskriver - kronisk i varierende grad. Er du stadig aktiv her på siden, så skrive meget gerne tilbage til mig. Jeg er meget interesseret i hvilken operationsmetode og hvilken type implantat der er anvendt samt på hvilket hospital du er opereret. Bedste Hilsner RayC
  • Indstillinger
    Hej Steengaard

    Jeg har haft metalimplantat i nakken i 10 år på grund af operation for diskusprolaps og har haft mange problemer med kroniske smerter, følesforstyrrelser m.v. og har det fortsat.

    Jeg er meget interesseret i hvilket implantat du har og hvor du er opereret?

    Bedste hilsner RayC
  • Indstillinger
    Hej igen, jeg glemte at sige, at jeg har fået en neurologs ord for, at det er operationsstedet der er årsagen. Bedste hilsner RayC
  • Indstillinger
    Hej Stengaard, jeg glemte at sige, at jeg har fået en neurologs ord for at det er operationsstedet. Bedste hilsner RayC
Log in eller Registrér for at kommentere.