Hjem Sex & samliv Mandlige sexproblemer

Omskåret som voksen- er du glad for det?

1235»

Kommentarer

 • Jeg blev omskåret på esbjerg sygehus, i planlagt kirugi.
  Om de er vant til at omskære mænd ved jeg ikke, men det kunne jeg da forestille mig.

 • Jeg blev omskåret tilbage i Maj måned. Jeg betalte selv. Jeg fik det mest gjort pågrund af kosmetiske årsager. Har bare altid ønsket at fjernet forhuden, da jeg syntes at det var i vejen for mig. Desuden havde jeg faktisk også problemer med forhuden, da forhuden var meget stram at trække ned over penishovdet. Hvilket gjorde det svært at rengøre min penis.
  Jeg fik fjernet så meget forhud som det var muligt og der er meget stramt nu.
  Jeg vil sige at jeg har mistet lidt følelse, omkring 30-40 %. Udløsning er dog stadig nemt og uden problemer.
  I forhold til onani, så er det meget anderledes nu og jeg onanere jeg også meget mindre. Dette har jeg dog ikke noget imod.
  Jeg er yderset meget tilfreds med resultatet af min dejlige og flotte omskåret penis og meget glad for, at jeg fik foretaget sådan en operation. Fortryder det slet ikke på nogen måde og savner slet ikke at have forhud. Blev med glæde gerne omskåret igen, hvis forhuden kom tilbage.

 • Blev det som 30 året og har aldrig fortrudt det. Og har haft den piercing ved strengen og tror altså ikke de fjerner din streng. Min er der endnu. Men vil for alt i verden ikke gå tilbage til forhuden... Mit var meget snævert så svært at holde ordentligt rent. Så alt i alt så kan kun anbefale det.

  Er også meget pænere

 • Jeg er netop blevet omskåret her før weekenden. Ikke på baggrund af super meget lyst, men forbi at jeg havde gener med min forhud.

  Jeg har nogle spørgsmål/bekymringer derom, som jeg håber I vil svare mig på.

  Her to dage efter har jeg ikke de store smerter og det ser egentlig også nogenlunde ud. Dog er pikhovedet meget ømt og det er ubehageligt at gå rundt med underbukser på. Her udover så oplever jeg også at glansen er blevet meget tør.

  - Er meget bekymret for om det er normalt?

  Jeg har ikke kunnet finde noget info derom. Hvad har I andre oplevet omkring det?

  I det hele taget er jeg endnu ikke overbevist om at det er det rigtige for mig. Jeg er meget usikker omkring det og tænker bl.a. meget over hvordan det kommer til at præge min kærestes og mit sexliv.

 • Det med at glansen bliver tør er helt normalt.

  Og at hovedet er øm et lille stykke tid er også helt normalt.

  Jeg er sikker på at du vil blive glad for at være blevet omskåret, jeg blev det for 4 år siden, af egen vilje, og jeg har ikke fortrudt det et sekund.

Log in eller Registrér for at kommentere.