Hjem Sex & samliv Mandlige sexproblemer

Omskåret som voksen- er du glad for det?

245

Kommentarer

 • Fl1

  Det lyder som en rigtig god idé, jeg kan kun anbefale at blive omskåret.

  Jeg tror at der er mange der stadig har deres Streng, efter at de er blevet omskåret.

  Men det kommer nok også meget an på hvilken omskærings stil man vælger, hvis du ønsker en High and tights omskæring, som jeg har fået lavet, er det nok mest almindeligt at fjerne Strengen.

 • Jeg har prøvet at tjekke nogle amerikanske sexfilm for at se, om de mandlige skuespillere har pikstreng, men det er svært at se tydeligt. Disse skuespillere er vel altid omskåret? Det ser dog ud som om, at der måske stadig er en streng for nogles vedkommende.

 • Hvor og hvordan fik du din omskæring lavet, og hvor gammel var du Steenhk?

 • Det kan også sagtens være at der er nogle der har deres Streng.

  Jeg ønskede selv at få fjernet min, da jeg syntes at det passede bedst for mit vedkommende.

  Hvilken stil er det du ønsker at få lavet?

 • Jeg kender ikke forskel på de "forskellige" stile. Men hovedet skal været helt frit. Jeg er glad for min piercing, som jeg derfor gerne vil bevare. Hvordan er hovedet dækket, hvis det ikke bliver den samme slags som din?

 • Jeg var 43 år da jeg blev omskåret.

  Jeg har i rigtig mange år ønsket mig det, også ledte jeg efter nogle steder at få det lavet her i Danmark, men da jeg ville have lavet en High and tights omskæring som åbenbart ikke er normalt her i landet, fandt jeg et sted i London som var specialister i omskæring.

  Så min kone og mig tog en forlænget weekend i London, hvor jeg fik det lavet.

 • Du kan prøve at Google"IMC Wembley" der kan du se på de forskellige stilarter.

  Det var der jeg blev omskåret.

 • Tak for den gode henvisning.
  Umiddelbart vil jeg tro, at Low and Tight Circumcision vil passe mig, og vel kan forventes at medføre pikstrengbevaring?
  Hvad var din kones holdning til, at du ville omskæres? Min kone synes umiddelbart, at det er unødvendigt, men støtter mig dog alligevel. Hun synes også godt om, når forhuden er trukket tilbage.

 • Hun synes at det var en go ide, hvis det var det jeg ville.

  Hun har ihvertfald ikke klaget over det, så jeg er ret sikker på at det er godt, for hende også.

 • Jeg har endelig taget mig sammen til en foreløbig undersøgelse, og skal have fjernet al forhunden i september. Omskæringen bliver foretaget således, at min piercing kan forblive i strengen. Der fjernes blot mere forhud end ellers. Lægen var meget positiv, og jeg er meget glad og glæder mig til, at jeg altid skal have blottet - flot - penishoved. Min kone er også glad på mine vegne.

Log in eller Registrér for at kommentere.