Hjem Sex & samliv Mandlige sexproblemer

Omskåret som voksen- er du glad for det?

Redigeret 8 august, 2015, 19:59 i Mandlige sexproblemer
Hej allesammen

Jeg har længe gået med tanker om at blive omskåret, men vil meget gerne høre fra nogle af jer der rent faktisk har fået det gjort som voksen eller teenager, uanset om i er tilfredse eller utilfredse med resultatet. Hvis i svarer, må i gerne være så detaljerede i jeres beskrivelse som overhovedet muligt, det ville hjælpe rigtig meget(fx., om du betalte for det selv eller fik det gjort via det offentlige, hvor meget hud der blev fjernet, hvilken type omskæring du fik foretaget, om du har mistet følelse, om du har svært ved at opnå udløsning, om orgasme føles anderledes, om det er svært at onanere, hvordan du synes det ser ud, osv.).

Mit ønske om en omskæring kommer af, at min forhud har altid været meget tyk, og til dags dato har været helt umulig at holde tilbagetrukket under samleje og onani, selv med et meget stramt condom på(jeg har prøvet mange forskellige størrelser, men forhuden glider tilbage uanset). Med jævne mellemrum bliver min forhud også meget hævet og øm efter samleje, hvorfor jeg må være afholden i mange dage i træk. Som sagt, går hævelsen i sig selv efter et par dage, men det føles alligvel ret ubehageligt og ser også voldsomt ud.

Da jeg var yngre, kunne min forhud slet ikke trækkes tilbage, hvorfor jeg begyndte at lave "forhudsgymnastik". Det hjalp meget, og gjorde at jeg i dag kan trække forhuden helt tilbage, når penis er i slap tilstand. Forhuden synes dog at være nået til et punkt, hvor den ikke lader sig strække længere, så det har ikker rykket sig ret meget sidenhen.

Jeg har læst rigtig, rigtig meget om omskæring, både de positive og negative beretninger, og ved også at der findes forskellige slags omskæring, der betegnes efter om man skærer alt forhuden af, eller om man bevarer indersiden af forhuden og kun fjerner ydersiden af forhuden, og selvfølgelig hvor meget af forhuden der bliver fjernet samlet set(dvs. hvor "stram" omskæringen er).

Jeg håber at høre fra jer derude, der har været igennem det, og siger på forhånd tak til alle der læser mit indlæg!

Kommentarer

 • Jeg er en "CI-1½" http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm og blev det, da jeg blev omskåret som 48-årig for fjorten år siden. Jeg er absolut tilfreds med det.

  Udløsningen er meget bedre, da der ikke er nogen forhud "i vejen". Onani klares bedst med smørelse. Følsomheden reduceres en lille smule i glans, men det giver ingen problemer overhovedet.

  Du må være kandidat til en lignende omskæring. Jeg fik det gjort gratis.
 • Tak for indlægget! Når du siger at du "fik det gjort gratis", henvendte du dig så til din egen læge, eller fik du en henvisning til en urolog/speciallæge? Havde du en forhudsforsnævring, eller hvordan?
 • Jeg ville aldrig anbefale det som en voksen måde for smertefuldt
 • Jeg er lige blevet omskåret for et par måneder siden. Såret er helet fint og jeg har ingen gener, ubehag eller dårlige oplevelser omkring det.

  Jeg er ikke religiøs. Har ikke haft forhuds-problemer. Har kun gjort det af lyst

  DET ER DET BEDSTE JEG NOGENSINDE HAR GJORT👍🏽💪🏽.

  Og jeg kan kun anbefale det til jer der overvejer.

  Fra mit synspunkt, skal man glemme alle den snak der er imod en omskæring når man er voksen.

  Overgreb ja, hvis man ikke selv kan bestemme. Men kæmpe fordel, hvis man selv ønsker det.

  Jeg var træt af forhud der hang og dryppede og skulle tørre efter hver gang jeg havde tisset.

  Det ser total flot ud. Den er meget mere “lige til”, hvis det giver mening. Det er meget renere. Og jeg er en glad mand, hver dag jeg står op om morgenen og ser mig selv i spejlet.

  Jeg gik til min læge og sagde, at det var et stort ønske og så henviste han mig til en Urolog der fixede det på 1/2 time. Gratis. En sprøjte stukket ind forskellige steder i penis og så var den bedøvet. Klippede og skar lidt væk og syede resterende forhud og op til glans.

  ( lægen startede med, klippe lidt af forhuden væk, så halvdelen af glans var blottet. Det lignede en hund i løbetid og var meget lidt pænt. Så af med det hele)

  Og ja, du skal til at onanere på en anden måde. Du skal bruge spyt, creme eller lign. Du har ikke længere din forhud til at stimulere glans. Det er nu din hånd der skal klare jobbet. Men halvdelen af verdens mænd kan finde ud af det, så kan jeg også.

  Og ja, dit penis-hoved bliver mindre følsomt, men det er ikke et problem, snarre tværtimod.

  Min orgasme forbliver uændret.

  Så til alle jer der overvejer omskæring af den ene eller anden slags... kan jeg herfra kun opfordrer jer til “Gør det”

 • Interessant beretning. Jeg anede, man ville foretage indgrebet overhovedet og endda gratis, når ønsket kun var kosmetisk og altså ikke på grund af en smertende, snæver forhud. 

  Jeg er selv udstyret med al for megen forhud, og da min slappe penis er ganske lille, ligner den lille trist pølse.

  Jeg har så, siden jeg blev seksuelt aktiv konsekvent altid haft forhuden trukket tilbage. 

  De første år smuttede den tit på plads, når den var slap, men det sker ikke mere.

  Det ser pænere og mere mandigt ud med blottet penishoved. Jeg er altid ren, og jeg (og andre) kan nusse og lege med den til hver en tid.

  Jeg synes også, jeg kan holde længere under samleje før udløsning. 


  Må jeg spørge hvor gammel du er?

  Strammer det ved fuld rejsning?

  Slet ingen ulempe ved det?

 • Hey Mand58Kbh

  Jeg er er 35 år
  Det strammer ikke ved fuld rejsning. Resterende forhud er syet lige til under glans. Selvfølgelig skal det lige hele ordentligt.Men jeg bruger noget creme der hedder Kelo - specielt udviklet til at begrænse ar. Det er dyrt, men det virker.

  Det lyder besværligt, at skulle trække forhuden tilbage hele tiden. Gå op og få det fjernet. Du bliver ikke ked af det.

  Ulempen, ja, du skal til at onanere på en anden måde. Det kom lidt bag på mig. Men nu er det okay. Spyt eller creme kan klare jobbet. De første par uger skal du lige vende dig til, at have penishoved blottet.

Log in eller Registrér for at kommentere.