Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Skillsmisse, hvordan kommer man ud af den mørke tunnel??

124»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hjertelig tillykke "mig1234" - og tak for din tilbagemelding.

    Du skrev: "Kvinde: Går nu i dialog med din mand, grav lidt i ham, selvom han måske har svært ved det. Ikke bare nøjes "hvordan har din dag været?" Mand "FINT", Kvinde: Hvordan FINT? Ros din mand når han har haft succes på jobbet eller omkring hjemmet - Serverer ham bøf og øl. Det kan mænd godt lide."

    ______________

    Det tror jeg på.

    Jeg har deltaget i denne tråd, mens jeg selv var i krise... jeg er flyttet fra min mand, selvom det har været meget hårdt, men vi har været i en krise, da min mand havde fået interesse for en anden kvinde - han valgte mig, men jeg har været en pest for vores ægteskab, på grund af mistillid til min mand.

    Min mand har meget svært ved, at gå i dialog, og vi har ikke kunnet tale om det, stille og roligt, så jeg kunne tilgive, og komme videre.
    Mænd er nok slemme til, at lukke sine følelser inde..lægge låg på.

    Held og lykke fremover :)
  • Indstillinger
    Hej mig1234,

    Dejlig læsning, og tak for tilbagemelding. Det er virkelig godt, at I har fået hjælp og at det ser ud til at gå den rette vej for jer.

    Husk nu, når hverdagen indfinder sig igen - og det gør den - at altid, altid forlange klart talesprog - og naturligvis være opmærksom på at gøre det selv.

    Det er kun til jul, fødselsdag og når man vil give sin partner en god overraskelse, det burde være "tilladt" at tale kryptisk og forvente gætterier i sit parforhold.

    Det er der, det går galt - stort set hver eneste gang i et parforhold.

    Pigen65 har ret, rigtigt mange mænd HAR svært ved at tale om følelser, men jeg mener dog, at man altid bør og kan forlange klart sprog og viden om, hvor partneren befinder sig, man behøver dog ikke sidde i "social rundkreds med bare tæer" og krænge sit inderste ud, men hvis ikke man kan være åben og tillidsfuld overfor sin partner, så er der efter min mening slet ikke noget parforhold, men bare to mennesker, der lever ved siden af hinanden, og ganske enkelt for nemheds skyld bliver sammen og bilder sig selv ind, at de har det godt med det.

    Rigtigt held og lykke fremover - og husk det værdifulde i jeres forhold, pas på det, værn om det.
  • Indstillinger
    Et sted i mørket, er jeg glad for alle de indlæg, der ligger her på siderne jeg har kunne læst og finde lidt trøst i. Fik for 4 dagen siden serveret beskeden, "jeg har mødt en anden" - Synk der faldt min verden til jorden. Min identitet efter 34 år, blev med et penselstrøg fra par til Singel - Et eller andet sted var jeg forberedt, da hans adfærd har ændret sig det sidste ½ år, som jeg har spurgt ind til uden at få et ordentligt svar, andet end jeg har meget arbejde og er træt. Men trods det at man ser en ændret adfærd og er "lidt" forberedt, var det alligevel en bombe.
    Sidder her nu og har hver gang jeg var alene tudet øjnene ud af hovedet. Er normalt ikke lige en person der vælter, men hold da op, der røg min forestilling omkring mig selv, og hvilket følelsesregister jeg indeholder.
    Ved at der er lys et sted forud i tunnelen, men det er godt nok svært at få øje på lige her og nu.
    Må tiden arbejde for mig :)
Log in eller Registrér for at kommentere.