Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Utroskab ?????

124»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Der er "kun" gået 65 dage, så jeg ville nok lige klappe hesten.
    Det tager lang tid, rigtig lang tid, at hele efter utroskab. Man bliver ramt dybt, dybt ind i sin sjæl, og det vil man være enten man bliver i forholdet eller skilles.
    Har du tænkt over, at sådan får man det, når man virkelig elsker, eller har oprigtig kærlighed til sin partner.
    Din kone må se i øjnene hvad det er hun har gjort ved dig og jeres forhold. Det er ikke omvendt. Hun har kasseret sig selv, hun har kastet jer alle tre ud i en krise, som er vanskelig at komme igennem.
    Du skal tillade dig selv, at være vred på hende. Du får det bedre, hvis du kan acceptere at du er vred, rigtig vred på hende.
    Det er også at give kærlighed, ægte kærlighed.
    Måske kunne det lade sig gøre, at i flyttede hver til sit i en periode. Den tid skal bruges til at komme tilbage til sig selv. Så kan det ske, at i ser hinanden med nye øjne, og kan finde sammen igen.
    Kan det ikke lade sig gøre at finde sammen, så kan i dog skilles på en måde, hvor i kan tale sammen og blive enige om hvad i nu gør.
    Du må ikke "sælge" dig selv, tværtimod skal du sætte grænser.
    Du har prøvet "at få følelser" for din kone. Det har du jo. Måske ikke lige dem du tror det skal være, men det er dem du har lige nu. Det er også oprigtige følelser, som hører til i det kaos du oplever lige nu.
Log in eller Registrér for at kommentere.