Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Slankepillere CGA800 virker de?

135

Kommentarer

  • Indstillinger
    Til Lotte123 !

    Jeg var indstillet på fra starten det var fup, men har råd til at både prøve dem og så afsløre dem. Naturligvis skal man prøve før man råber op og advarer sine naive medmennesker (naive som mig!). Når de nu ikke virker på hverken min mand eller mig, så må der da være en grund - og er den ikke ret nærliggende ? Alene det faktum at når man har læst deres annonce på internettet og vil logge ud uden at købe for 335 kr, så popper annoncen op igen nu bare med et "særligt tilbud" at man kan få de samme tabletter ca. 125 kr billigere, hvis man køber her og nu ! ER DET SERIØST ? ELLER LUGTER DET LANGT VÆK AF FUP ? Man kan også først få sine penge tilbage efter 6o dage - ikke efter 30 dage hvor de jo også skulle virke !!! Næ om 60 dage så er firmaet sikkert væk, og de har smuttet en million eller to ned i de Finske lommer. Jeg gik med åbne øjne ind i dette arrangement for at prøve noget der HØJST SANDSYNLIGT var fup eller meget usundt. Heldigvis er det bare fup fordi syge er vi ikke blevet, men de der herinde hævder at de har tabt næsten halve tons lynhurtigt, de er enten kontorfolk hos firmaet, eller også lider de af en alvorlig galopperende sygdom !

    KH LINE
  • Indstillinger
    Okay. Det er så lige et nummer for avanceret til mig.

    God fornøjelse med at jagte fupfirmaer. Jeg vil dog mene, at selv om du har rigeligt råd, så er der godt nok andre steder, der har mere brug for en økonomisk håndsrækning end nogle fupfirmaer, som du alligevel ikke ene og alene kan få ned med nakken.
  • Indstillinger
    HEJ Lotte123

    Jeg købte IKKE tabletterne for at jagte fupfirmaer, men med det spinkle håb at pillerne i det mindste havde en effekt. Med vilje købte jeg sådan at vi er to der samtidig har taget pillerne for at være helt sikker på at de ville virke i det mindste på den ene af os. Kunne jo være at en var "uimodtagelig". Ved løftet om FULD tilbagebetaling hvis der ingen virkning ses, besluttede jeg mig endelig til at købe. Men efter vi har brugt 2 x 30 tabletter HELT UDEN virkning, er vi naturligvis sikre på at tabletterne er fup. Den endelige stillingtagen hertil vil 2 ting være medvirkende til : A. At der er en del der svarer som den tidligere deltager - som utvivlsomt er et forsøg fra firmaets side til at fjerne tvivlen hos de fornuftige som lige først checker siden her - at pillerne virker - B: At jeg får ALLE mine penge refunderet når de 60 dage er gået fra modtagelsen. Jeg sørger naturligvis for dokumentation med vidner der både ser os indtage tabletterne og som følger udviklingen - som indtil nu har været tab af PENGE !

    Og så ville det være en hjælp hvis andre købere med samme erfaring som os, vil beskrive deres oplevelser! Jeg mener at når man konstaterer FUP, så har man P L I G T til at oplyse sine medmennesker om det firma der laver FUP, således at FUP-firmaet ikke lukrerer på naive godtroende mennesker !

    KH LINE
  • Indstillinger
    Steras11 er en fup profil. CGA800 er et fup produkt som så mange andre.
  • Indstillinger
    Til RISAGER1975 !

    Du har 100% ret !

    Knus LINE
  • Indstillinger
    Jeg har prøvet det. Efter 1 md. brug har jeg ikke tabte. Den er ren fup! Men de er meget kloge med marketing: de har brugt Medical News Reporter og andre "videnskabelige" webside. De har flere adresse (i Polen og Finland bl.a.);
    Jeg fik aldrig mine penger tilbage.
    Stay away from these crooks!
  • Indstillinger
    Det er måske rigtgt, at man ikke skal råbe op før man har prøvet noget, eller er det? Jeg har mindst to grunde til at råbe op uden at have prøvet dette middel:

    1) Disse firmaer spekulerer i, at mennesker med problemer der ikke findes en ligefrem løsning på (overvægt, snorken, søvnløsheed, tinnitus, osv.) er klar til at prøve hvad som helst med det spinkle håb, at det faktisk virker.
    2) Man løber måske en risiko for, at produketet kan give alvorlige bivirkninger enten pga. interaktioner med noget andet man tager eller fordi man er disponeret for noget.

    Hvorfor har ens læge ikke foreslået middelet, hvis det er så godt og hvorfor er det ikke oppe i medierne som noget der virker, hvis det eller gjorde?
  • Indstillinger
    PILLERNE er fuldstændig bedragerisk fup. Jeg venter på at kunne kræve mine penge tilbage og hvis jeg ikke modtager mit tilgodehavende vil jeg anmelde annoncerne til politiet for bedrageri. INGEN af annoncerne fra medicinske blade her eller i udlandet har hold i virkeligheden, og hvis danske annoncører fortsætter med annoncering for dette produkt, agter jeg også at anmelde dem for medvirken til bedrageri ! Jeg er rasende over at noget sådant kan lade sig gøre i dagens Danmark. Når jeg har modtaget mine penge foretager jeg anmeldelsen via vores familieadvokat !

    KH - LINE
  • Indstillinger
    steras 11 er ikke nogen fup profil
    prøv for fanden da at bruge hovedet bare en lille smule det er det du har fået det til
  • Indstillinger
    Steras11

    Typisk fup-profil sprog. Jeg har brugt hoved og penge forgæves, og snart får vi se om DINE arbejdsgivere betaler mig pengene tilbage. Gør de ikke det, så kan du læse om det i aviserne inden Jul. Jeg vil gøre mit til at I ikke sælger een pille mere. Hvis du var en regulær profil, ville du ikke gå ind igen og forsøge at overbevise mig og andre læsere om at du ikke er en fup-profil. Hvorfor er du så ivrig for at overbevise os om at du er reel ? Hvis pillerne virker som du løgnagtigt har påstået, så må du idag være så tynd at jeg hvis jeg var dig, ville passe på ikke at ryge ned mellem ristene og ende i kloakken ! Eller også vil du blive reddet af den "gummibåd" du efterhånden har opbygget omkring kroppen af overskydende hudlapper - GUF du bare videre - du forsøger at gøre alle JERES kunder til grin ! Men mon ikke de er blevet klogere nu ?

    MVH LINE
Log in eller Registrér for at kommentere.