Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Slankepillere CGA800 virker de?

245

Kommentarer

  • Indstillinger
    STOP - Steras11 ! Du er med i "FUPKUREN" - Håber I alle som læser disse indlæg er klar over at denne "Debatdeltager" er en DEBATFORFALSKER ! Spørg videnskaben - har jeg gjort i sidste uge - og de griner af os naive pillespisere som tror på så grove løfter. Alle her der har købt og fortrudt, venligst oplys om I får Jeres penge tilbage - og det vil jeg selvfølgelig også gøre. Vi får ikke det samme tilbage selv om vi har købt samme antal. Deres fupannonce er sådan opsat, at køber du straks betaler du fuldt beløb. Vil du lukke ned for annoncen, popper den op igen, med tilbud om en endnu billigere pris, hvis man alligevel køber.

    Hvilke seriøse annoncer bruger den fremgangsmåde ? = FUPFIRMAER

    KØB IKKE - I BLIVER FUPPET TIL DEN STORE "PILLEMEDAILLE"

    KH - LINE
  • Indstillinger
    du må være syg i panden, mere har jeg ikke at sige
  • Indstillinger
    SIKKE en reaktion - Men du har til dels ret - blot var jeg midlertidig syg i hjernen da jeg investerede i "JERES" fuppiller. Bare vent - snart kommer der indlæg her lignende mine. Du må se at få tilmeldt flere "medarbejdere" så nogen begynder at tro på Jer ! Er sikker på at om 60 dage, så eksisterer firmaet ikke længere fordi ALLE vil have deres penge tilbage - Vi venter og ser med spænding ! (NB Min hjerne er blevet rask igen, efter at være vågnet op af "Drømmesøvnen") - HOLD JER FRA DE PILLER - ALLE HER DER SPØRGER !

    Knus LINE
  • Indstillinger
    Fakta. Jeg forstår din frustration og din ophidselse - og dog alligevel ikke.

    For det første skriver du på en side, hvor der jo ER sat spørgsmålstegn mod det her middel - og også før du har købt det.

    For det andet har den slags annoncer på alle disse hovsa-midler jo kørt i årevis - og igen og igen er der advaret mod, at den slags jo ER fup og fidus. Det eneste man taber - er vægten på pengepungen, men det gør man til gengæld også med garanti.

    Det er simpelt hen blålys, at man - blot ved at indtage nogle piller, som man KUN kan købe via suspekte hjemmesider, der KUN reklamerer på nettet og i dameblade - taber en masse kilo på få måneder. En overvægt tager tid at få - den tager også tid at få væk + at den kræver en total livsstilsændring at bibeholde. Sådan ER det - og der findes ingen nemme genveje.

    Disser firmaer bliver ved med at eksistere, fordi der bliver ved med at være folk, der helt kritikløst køber den slags - og det sidste, de finder på at gøre er at undersøge, hvad det er for noget, FØR de køber. Nej - de tror og håber, at lige netop dette middel er det rigtige, og det er bare SÅ sørgeligt, at der findes sådanne firmaer, der spinder guld på andres fortvivlelse - men sådanne firmaer har altid eksisteret - og vil vedblive med det.

    Jeg mener, at have læst her på siderne om overvægt, at jo - naturligvis kan man få pengene retur, når man har købt den slags, MEN der står garanteret også - med småt - at det kun gælder for uåbnede pakninger.

    Det i sig selv burde da få nogle alarmklokker til at ringe - for hvordan kan man teste et præparat, hvis man ikke må åbne det?

    Men nej - disse firmaer tjener tykt på, at kunderne falder for de smarte billeder og IKKE undersøgerne tingene, IKKE læser betingelserne - FØR de køber.

    Du er vred, såret, skuffet over at være blevet narret - men du er desværre ikke den eneste.

    Tag det som en dyrekøbt erfaring - og søg noget professionel hjælp til at komme din overvægt til livs.
  • Indstillinger
    nu har jeg købt disse piller som har en annonce i ekstrabladet, og til det kan jeg kun sige at de virker, længere er den ikke
  • Indstillinger
    Steras. Du fortæller, at du har 12,4 kilo på en måned.

    Det er et vægttab i en størrelsesorden, jeg vil tillade mig at kalde farlig.

    Er du sød at fortælle, hvad du har gjort - ud over at indtage nogle piller?

    Hvad har du ændret i din kost? Hvad har du kastet dig ud i af motion?

    Og sidst, men absolut ikke mindst: Du HAR forhåbentligt været ved læge og få undersøgt, at dette helt vanvittige vægttab på så kort tid ikke har noget at gøre med, at du faktisk er syg?

    Et vægttab af en sådan størrelse i en sådan fart, bør kalde på øjeblikkelig lægehjælp.

    Men - hvis du er undersøgt og erklæret sund og rask, og det ellers passer, at du har tabt så meget på så kort tid - UDEN at have gjort noget som helst andet end at indtage disse pisser - så er jeg ret sikker på, at du kan tjene kassen ved at henvende dig til medierne om dette mirakel, du har været udsat for.

    Jeg ønsker dig til lykke. For selvfølgelig - der findes jo også dem, der vinder 100 mill. i Lotto - så den type findes da.
  • Indstillinger
    Og ja, jeg spørger sådan her, for det er da jævnligt set her på siderne, at nogen har skrevet, at dette eller hint middel virker - men når man spørger ind til noget dokumentation, tja... så får man ikke noget svar.
  • Indstillinger
    hej ja jeg for lidt medicin udleveret fra riget af grundet en turmor i hjernen
    og har været ked af at nogle af pillerne har gjort mig lidt fed 107 kg
    jeg ser annoncen i ekstrabladet , og tænker som alle andre, er det fup, men beslutter at det virker overbevisende og begynder at tage pillerne, jeg har ikke dyrket motion, spist normal mad dog drikker jeg pepsi max, jeg har nu snart spist pillerne op og prøver at gå på vægten, da jeg kan mærke at bukserne er blevet for store og den viser at jeg har tapt 12.4 kilo , jeg er ikke sikker på at jeg kan gøre det samme i næste måned, målingerne på riget viser at alt er ok
  • Indstillinger
    Okay - det kan altså være medicinen? Og - du HAR jo problemer med sygdom.

    Jeg håber da, du fortæller lægerne, hvad det er, du har gang i - for det kan have fatal betydning for din behandling, hvis du indtager nogle midler, de ikke kender til.
  • Indstillinger
    Jeg har heldigvis ikke tilmeldt med med kort betaling så tror bare jeg sender pakken retur når den lander for der er rigtig meget der tyder på at jeg lige i momentet ikke har tænkt klart... for nej det er jo vanvid at tro man kan smide mange kilo ved blot at tage et par piller...når alle medier kun taler sproget sund kost og træning...alle de medier ville gå konkurs hvis løsningen ligger i en pille...nå men en erfaring mere til rygsækken ;o)
Log in eller Registrér for at kommentere.