Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Slankepillere CGA800 virker de?

Redigeret 26 januar, 2016, 06:11 i Åben debat om overvægt
har læst den arktikkel og har lyst til at prøve de slankepiller , er der nogen der kender til det? ellar har prøvet det? er der bivirkninger?

http://dagbladsannonce.com/helbred/amer ... ne-cga800/
«1345

Kommentarer

  • Indstillinger
    24 kilo på under to måneder - og ikke antydningen af løs hud på billedet???

    Fup og fidus er min mening, men tag denne artikel og gå ned til din læge og bed om en saglig vurdering, før du investerer en formue.

    Og - det er ikke alle disse "hovsa" midler, der er lige ufarlige, du kan risikere meget farlige - måske endda livsfarlige - komplikationer, så søg faglig rådgivning først.
  • Indstillinger
    Ville det ikke have været mere oppe i medierne om der var noget om det? Jeg googlede de navne der er opgivet på BBC Health og BioTurn. (Ginialt navn, der intet har med BBC at gøre). Resutat; intet om dette midel andet end der er en mirakkelterapi som hedder BioTurn - så tilbage på cyklen. I øvrigt; forlader man siden inden man accepterer købet falder prisen yderligere.
  • Indstillinger
    Præcis min holdning.

    Hvis der virkelig fandtes et sådan vupti-middel, der gjorde en slank, sund og veltrænet på få uger, så ville det rydde alle forsider og alle nyhedsmedier.

    Der findes virkelig mange, der er ulykkelige over deres overvægt - og selvfølgelig vil disse mennesker gerne være slanke, hvorfor de er nemme at narre - og det er det, disse firmaer gør. De tjener kassen på disse menneskers fortvivlelse, oven i købet er mange af disse midler slet, slet ikke ufarlige, så ud over at miste en masse penge uden at tabe sig, kan man opleve alvorlige helbredsmæssige konsekvenser ved at falde for disse annoncer.

    Jeg er på de her sider flere gange blevet skældt ud, fordi jeg råder til, at man søger faglig rådgivning - fra læge eller apotek - FØR man kritikløst køber disse midler.

    Og - jeg fatter stadig ikke, at det skal være et problem at søge faglig rådgivning - først.
  • Indstillinger
    STOP-STOP-STOP - Pillerne er det rene fup. Har nu brugt dem i 3 uger og IKKE tabt et Gram. Nu er jeg spændt på om de vil betale pengene tilbage som de lover. Annoncen er også fup. Først giver de en pris - hvis du så logger ud - så bliver annoncen der alligevel med tilbud om en endnu lavere pris. TÆNK - 3 uger uden at have tabt et eneste gram og jeg har ellers nok at tabe af !

    ER TRÆT af sådanne fup-firmaer. Når noget er for godt til at være sandt, så er det også sjældent det er det !

    Knus LINE
  • Indstillinger
    Hmm har lige været så dum at hoppe på dem men har ikke modtaget dem endnu....er det nemt at kontakte firmaet ? ofte høre man det er helt umuligt at komme i kontakt med dem..
  • Indstillinger
    Har fået et telf. nummer fra deres annonce : 6991 8206

    Ellers er deres adresse :

    Massive Dynamics
    Osumakuja 1-3
    153 VANTAA
    Finland
  • Indstillinger
    har nu prøvet CGA 800 i en måned og tapt 12.4 kg så de virker bare helt perfekt uden bismag eller andre problemer
  • Indstillinger
    persille1persille1
    Redigeret 28 september, 2014, 03:04
    Jeg ville aldrig turde købe og indtage den slags. Nogle er blevet syge efter at have købt fiduspiller på nettet. Nå, men alle kan jo gøre som de vil, jeg vil ikke.

    Jeg tror der er forskellige årsager til man tager på. Altså skal virkemidler også være forskellige. Jeg tager desværre på af min medicin. Jeg tænker den hæmmer "noget" i min krop.
    Jeg ville sandelig ønske, jeg vidste hvad jeg skal gøre. Jeg bliver ikke syg af medicinen, som jeg er blevet af så meget andet, men jeg tager på.
    Nu dropper jeg aftensmad også. Ellers går det galt.

    Jeg er blevet klar over de mennesker der tager på ikke altid selv kan gøre for det. Det hjælper ikke at spise mindre, men måske hjælper det at holde op med at spise, så dør man jo.
    Min gamle lærermester tog ikke på, han spiste wienerbasser hver eneste dag og han var skind og ben. Mærkeligt. Nogen bliver tykke af "ingenting" andre kan spise hvad det skal være.

    Inden denne blodtryksmedicin var jeg altid sulten, det er jeg heldigvis ikke mere. Der skal ikke meget mad til før jeg er mæt. Jeg var inviteret ud at spise frokost i går. En skive rugbrød delt op med lidt sild, en lille frikadelle og en fiskefile'. En kop kaffe og en lille bitte småkage. Ikke noget aftensmad bare lidt vand. ( Jeg havde taget en vitaminpille)
    Jeg giver vist op. Bliver dejlig fed efterhånden. Eller skal jeg slippe medicinen, som holder mit blodtryk nede. Nej, livet er "ski" svært. Og så skal jeg høre på alle "opråbene" bagefter om livsstilssygdomme og vi skal komme efter dig.


    I stedet for bebrejdelser skulle "de" hellere finde ud af noget, der hjælper.
    Så folk ikke føler sig tvunget til at købe, måske, farlig medicin over nettet.
    I guder hvor bliver man dog træt.


    PS. Det spøger her. Af en mærkelig grund skrives det samme to gange. Jeg sidder og sletter og prøver at få det til at hænge sammen. Jeg fatter ikke, hvad der sker. Men sådan er der jo så meget.
  • Indstillinger
    det har noget med stofskiftet at gøre, jeg har selv prøvet hvidovrekuren som er af dansk læge, til det kan jeg sige det virker bare ikke, camprigekuren og weitwogthers, tapte kun 2-3 kilo der, har været fortvivlet i mange år, nu så jeg bare den her annonce på forsiden af extrabladet , og den har nu gjort mig glad
  • Indstillinger
    Det er simpelthen den rene LØGN. Jeg har købt 60 tabletter og delt dem med min mand for at se om virkningen kun gælder mennesker i flæng. Han har INTET tabt ud over vore penge ! PILLERNE VIRKER IKKE ! Og hvis du har tabt så meget på så kort tid, så må du have "hængehud" her og der. Vi var tilfredse med at tabe nogle få kilo og så fortsætte med kuren - har aldrig troet på de ekstreme løfter som firmaet afgiver ! Næste "BEVIS" bliver om vi får vore penge tilbage - tror ikke på det, men vi ser - og så skal vi nok BEVISE det herinde !

    LINE

    Hvem er du ? Jeg er 100% sikker på at du er ansat i firmaet eller hjælper dem. "TABT" staves med B og ikke P som man gør i Sverige og Finland !!!
    (Pillerne kommer fra Finland!)

    SVAR på indlæg af "Steras11"
Log in eller Registrér for at kommentere.