Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Brændende mund syndrom

124»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej
    Jeg vil tænke over det nu skal jeg jo på rigshospitalet den 14. april kan være de nok også kigger på tænderne, men jeg forstår ikke Gitte som skrev hun havde fået fjernet sine sølvplumper der skrev du at hun nok ikke havde fået en afgiftning og stadigvæk havde det i kroppen, hvad er en afgiftning ved du det.
    Og tak for dit indlæg, jeg ved du prøver at hjælpe og det er jeg glad for. Jeg er meget glad for at have fået en liste over gode tandlæger.
    Hilsen
    Lajla
  • Indstillinger
    Godaften

    Nu har jeg kigget lidt på FB omkring de grupper .... jeg er meldt ind i 3 forskellige og den ene er Svenk.... jeg kan slet ikke finde nogen dansk gruppe ? så måske jeg slet ikke er blevet medlem, du må sende mig linket på den gruppe eller det præcise navn, for jeg kan som sagt ikke finde en dansk side med det navn. Jeg har haft en slem dag i dag :-( men er dog kommet igennem den, så jeg sover tidligt i aften .... det er altid bedst at sove :-) håber at du har haft en god weekend. Jeg har fået en mail med at mine piller er sendt, så må vi se hvor længe de er undervejs :-)

    Kh
    Gitte
  • Indstillinger
    Hej Gitte
    Jeg ville bare høre om du har det godt du holdt jo lige pludselig op med at skrive til mig.

    Hilsen
    Lajla
    Dine piller er nok under vejs en uges tid mine piller havde tolden åbnet de havde også brudt emballagen på pillerne, så de har rigtig været undersøgt, så det kan du godt komme ud for. Det er da ikke så godt du har haft en dårlig dag, så er dagen lang, jeg har haft en god dag også i dag det har kun brændt lidt i morges da jeg stod op ellers har dagen været fin mit tandkød føles også godt, så jeg håber det er pillerne der hjælper, men nu må vi se jeg har nu taget pillerne i 29 dage så der er til en måned endnu, jeg syntes jo det er gået stille og roligt fremad og jeg vil da også købe flere piller hvis det bliver nødvendigt.
    Jeg har skrevet med Karin hedder hende der har oprettet gruppen Burning Mouth Syndrom på FB du har ikke fundet den danske gruppe. Men jeg vil lige spørge Karin om der er et link vi skal nok finde ud af at du bliver medlem hvis du vil være ven med mig på FB kan du finde mig under navnet Kate Lajla Damm. Den der skriver her under Brugernavn1 om sølvplumper og om afgiftning blev du afgiftet da de fjernede dine sølvplumper og blev du testet for allergi over for sølvplumper som hun også skriver om. Du skulle nu købe en Aloe vera gel den brændende fornemmelse går væk når man smøre det på og du må bruge den lige så tit du vil, den kan ikke helbrede men den kan tage smerterne så længe man har den på, jeg var slet ikke kommet gennem dette smertende år uden Aloe vera gel. Nå men dejligt at høre fra dig bare trist det har været en dum dag, håber dagen i morgen bliver bedre. Vi snakkes ved ha det godt, jeg er også meget glad for at have lært dig at kende. Du skal da lige høre hvad jeg har gjort i dag, jeg bøjede mig ned skulle tage vandskålen der stod på gulvet det er min kats og så fik jeg stærke smerter i lænden så nu kan jeg kun stå og gå ikke side ned det er da bare for meget med ekstra smerter slet ikke til at bære så nu må jeg til lægen i morgen, nå det var lige et sidespring.
    Hilsen
    Lajla
    Hilsen
    Lajla
  • Indstillinger
    Sommersmil1961 Hej Jeg kan ikke forstå du ikke skriver mere og jeg ved ikke hvordan jeg for fat i dig, håber ikke der er noget galt.
    Hilsen
    Lajla
  • Indstillinger
    Hej Lajla
    Jeg er lige her :-) har bare været meget ophængt og går og venter på mine piller, så har jeg forhåbentlig mere at byde ind med. Her er ingen ændringer. Jeg har købt den tandpasta du forslog, bestilt den gel og læbepomade hos hende du anbefalede, synes nu ikke at der er nogen ændring, men synes at læbepomaden er helt fantastisk. Den gel til munden smager skrækkeligt :-( men prøver dog at bruge den :-) du kan få min mail her gri@post.tele.dk :-) håber at alt er vel hos dig. Fortsat god weekend kh Gitte
Log in eller Registrér for at kommentere.