Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

En patient hos lægen

124»

Kommentarer

  • Indstillinger
    http://www.sn.dk/Sjaelland/To-dages-kam ... h8B077U-Sk

    Det er det jeg siger, hvordan klarer man sig i det system med indviklede regler.



    Jeg var mere heldig. Da jeg en dag var med bussen til byen kunne jeg pludselig ikke se med mit ene øje. Kun noget mærkeligt grønt. Jeg blev naturligvis panikslagen og så snart vi var i byen skyndte jeg mig op til min øjenlæge og håbede på han ville hjælpe mig.

    Da jeg kom ind stod han, som den eneste på klinikken ude i "ankomsthallen" og kiggede i nogle papirer. Mine tænder næsten klaprede da jeg fortalte jeg ikke kunne se. Jamen så må vi hellere kigge på der øje, siger han.
    Han fortalte glaslegemet var faldet sammen, men jeg skulle ikke være nervøs, jeg ville få synet igen. Det gjorde jeg også, men i lang tid lagde jeg meget mærke til nogle forandringer i måden jeg så på. Efterhånden har jeg dog vænnet mig til det.

    Jeg må have haft lykken med mig den dag. Nethinden kunne jo være fulgt med og det skal behandles omgående. Og så det øjenlægen var tilstede og ikke havde andre. Hvis jeg var kommet 5 min. senere havde der sikkert været lukket og slukket og hvad skulle jeg så have gjort. Jeg ved det ikke, jeg kan ikke finde ud af det system.


    ps. "Netdoktor" er dog en helt fantastisk side at skrive på. Man kan også korrigere sine indlæg, man føler sig ikke umyndiggjort. Joe, jeg er glad for at kunne skrive her.
    Selv reklamerne ser jeg på. !!!
  • Indstillinger
    Men bestille en tid pr. telefon hos min øjenlæge er umuligt. Man kommer aldrig igennem. Mine øjne skal kontrolleres en gang om året og man kan ikke få en tid til næste gang, før et halvt år inden.
    Nu har jeg ringet de sidste tre måneder, for at bestille en tid. Jeg opgiver igen, igen ...
    Og tager ind til byen for at få en tid om nogle måneder. Som jeg plejer at gøre.

    Men øjenlæger er en mangelvare, så vi må passe godt på dem. Han er rar at komme hos, når først der er bevilget audiens.
    Jeg ville blot ønske han ville sørge for en "nummerrække" på telefonen, så man havde en chance. Nu "dutter" den blot optaget hele tiden.
    Gad vide hvordan de andre bærer sig ad med at komme igennem. Nogen er åbenbart heldige eller tager de slet ikke telefonen derinde. Somme tider har jeg mistanke om det forholder sig sådan. Hm.....

    Jeg kan heldigvis bevæge mig rundt selv, men hvad med dem, der ikke mere kan klare bussen o.s.v. Der er noget galt med det system vi har. Det var på tide nogen gjorde noget ved det. I stedet for at prale af, hvor godt det hele fungerer.
    Nogen må sige sandheden.
Log in eller Registrér for at kommentere.