Hjem Hjerte og blod Hjerteproblemer

Hjertebanken, og pludselig en følese af at hjertet stopper..

13

Kommentarer

  • Jeg kan godt følge dig ,har i små 2 år haft symtomer der minder om dine,læge /lægevagt 3 gange mindst hver mdr, intet hjalp ,man bliver så bange og urolig, fik langt om længe undersøgt blodtryk i 24 timer og hjertemonitor 2 døgn, intet unormalt, havde meget svært ved at tro det da jeg havde alle symtomer på det værste og det bliver jo også selvforstærkende når man har det skidt:( lærte at trække vejret rigtig mv. Men min krop var noget anspændt og lidt stresset, gik til en Go massage og fik løst op i nakke og skulder, kunne mærke det helt ind i hjertet, det hjalp til at jeg slappede af og fik en Go nats søvn , fik d vitamin mangel ved siden af , det kan også påvirke hjerte , mit tal er nu 67 og jeg har fået det bedre, men har da turene engang imellem , så jeg får nogen muskelafslappende efter behov og det hjælper,ingen løsning men bedre end at være svimmel og skidt tilpas, måske det kan hjælpe dig, lægen må bare lytte til Dig og ta det seriøs, mvh bitten
  • Jeg har taget Q 10 i alle årene, siden det kom frem, VILLE bare have det uden grund. Mine negle blev stærke, kunne ikke længere bide dem.
    Jeg er 81 år og har ingen grå hår, er helt mørkhåret.
    Og jeg har det godt 7-9-13.
    Måske det skyldes Q 10.
  • Det er altid lettede at få avide jeg ikke er den eneste med disse problemer!
    Hvad sagde de til din hjerteuro og hjertebanken? Var det normalt?
    Eller kunne de ikke se det på dine prøver? Jeg har også svært ved at tro jeg intet fejler da jeg konstant har det, hele dagen igennem. Jeg tænker at bede min læge om en masse blodprøver på de forskellige vitamin mangler, som D, magsesium osv. I håb om at det er dér problemet ligger! Jeg er meget anspændt, og har fået avide at jeg har en stor knude oven over skulder bladet som er en af grundende til hovede pine osv, hvad min læge siger.
    Måske det også har noget med min hjerte banken at gøre når du siger at det har hjulpet på dig med massage? Muskel beroligende, er det noget man kan få i håndkøb eller er det på recept?

    Kathinga- Hvor er det dejligt at hører at du er i god stand og det hele i din alder!! :) Hvilken Q10 tager du - og hvor mange mg tager du om dagen?
  • michk2008 - Jeg har først læst dit indlæg nu. Det er dejligt at hører at du har det så godt som du har det tråds din sygdom som ung og dine hjerte problemer!! :) Du har nok ret i at jeg ikke fejler noget. Nu tager jeg til lægen igen den 2 okt og beder om en masse blodprøver på vitmin mangel, og fortæller præcis hvordan jeg har det med mit hjerte.. Og hvis han siger at jeg ikke fejler noget alvorligt som de har sagt alle de andre gange, så må jeg vel til at tage det seriøst og tro på det. Men jeg ved at mit hjerte laver meget uro, uanset om det er en sygdom eller bare noget jeg har. Så kan jeg ikke leve med det retsen af mit liv, jeg bliver nød til at få noget som man hjælpe på alle mine anfald og konstant hjertebanken. Det er ikke til at holde ud.
    Læste et sted at varme lange bade kunne hjælpe, men jeg tager langt varmt bad hver dag jeg står op og der kan jeg bare se på min bryst at det dunker derud af. Det er lige fra jeg vånger altså. Og igen til jeg skal sove og nogen gange stopper det slet ikke hvis jeg får slemme anfald inden sengetid. Og jeg kan blive ved.... Det er bare SÅ rat at kunne snakke med jer om det herinde.
  • Sabrina
    jeg tager Omnimin, men næste gang vil jeg købe PharmaNord.
    Jeg tager een om dagen, nogle dage flere.
  • Jeg havde normale blodprøver, mit dvitamin var den gang29 og er pt 67 det har hjulpet lidt, pillerne jeg får hedder klorzoxazon 250 mg, de hjælper på at muskler slapper af, så man undgår spændinger, ikke en holdbar løsning men en nødvendighed da jeg er helt smadret i ryg og skulder nakke, bruger fys en del når jeg har det rigtig skidt:( spændingerne har jeg fået at vide og smerter går ind og påvirker blodtryk mv. Jeg har som dig svært ved at apstrahere fra at mine hjerte undersøgelser er ok når jeg har det skidt, spændene at høre hvad din læge har gjort nu i dit tilfælde, de bedste ønsker om de snart kan hjælpe dig:)
  • Hvordan vurderer man egentlig om det er "god" eller "dårlig" Q10 kosttilskud? Er der nogen specielle egenskaber man kan sammenligne det på?
    Der er jo ret stor prisforskel på billigste og dyreste produkter, selvom de ser ud til at indeholde samme kvantum Q10. Man vil jo gerne være sikker på at få "det bedste", er det så også så simpelt at det dyreste er det bedste??
  • Til michk2008

    Nøgleordet til at vurdere om et Q10 præparat er godt eller dårligt er biotilgængelighed, som betyder hvor godt et stof bliver optaget i kroppen. Rå Q10 er opløseligt i olie og dermed uopløseligt i vand. Rigtig mange gænge Q10 produkter er på tablet og pulverform, hvilket virkelig reducerer optageligheden! Derfor skal man vælge et Q10 produkt der kan opløses i olie!

    Der blev for ikke så lang tid siden offentliggjort en stor undersøgelse fra Rigshospitalet, hvor de testede Q10 på hjertepatienter. Resultatet viste, at tilskud af Q10 kan halvere antallet af dødsfald blandt personer med hjertesvigt. (http://www.helse.dk/helsedebatten/daily ... edodsfald/)

    Til undersøgelsen blev Pharma Nords Q10 benyttet. Den blev også brugt til en stor svensk undersøgelse (KiSel). Forskere skulle efter sigende foretrække Pharma Nords Q10, fordi de kan dokumentere en høj biotilgængelighed og sikkerhed.
    Q10 var også på forsiden af BT i lørdags, hvor de snakker om hvor godt q10 er. :-)
  • Har du fået nogle svar?

    Jeg har døjet med ondt i brystet i over et år nu, dertil er jeg svimmel, får svedanfald, har ondt og prikken i arme og ben og mit hjerte går ligeledes op og ned i kadance.

    Jeg håber i har det godt, men ville være rart at høre om der er kommet afklaring hos nogle af jer?
  • Efter at bemærke en, syntes jeg for høj puls ved lav aktivitetsniveau f.eks. trapper og en fornemmelse af at mit hjerte hoppede ud af tagt et par gange om ugen søgte jeg læge.

    Lægebesøg- hjerte blev ultralysscannet + op på et løbebånd hvor puls og tryk blev testet + 24 timers monitoering af hjerterytme... resultat: stærkt hjerte som opfører sig normalt men dårlig kondition.

    nu ca. 4 uger efter oplevede jeg at mit hjerte helt tydeligt hoppe et par slag over nogle gange - det var som om at der manglede et eller 2 slag. følgende bemærkninger:

    1. Jeg havde tømmermænd og sikkert alkohol i blodet.
    2. Jeg løb svagt og fik en enorm høj puls - jeg tror 170+
    3. jeg tog hånden op til hjertet og kunne tydeligt mærke de anormale hop.

    Derudover skal det sige sat jeg tager ca. 7 tryptizol om ugen for spændingshovedpine og har gjort det i et års tid... og så omkring 5 actron brustabletter om ugen.

    - Jeg har været ret stresset i en periode på 10 år
    - Jeg har 2 ble børn som gør at vi de seneste 2 år ikke rigtigt har fået en fuld nats søvn.


    Spørgsmål:

    1. Skal jeg gå til lægen igen og forsøge at fremprovokere en atypisk hjerterytme eller er dette symptom ikke farlig ?
    2. Kan jeg dyrke motion og få pulsen op nu hvor hjerterytme kan hoppe takter over ?

    På forhånd tak...
Log in eller Registrér for at kommentere.