Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Smerter/jag og nedsat fleksibilitet i hofte/lysken

1235»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Shygirl2203

    Har de fundet ud af noget med dit?
  • Indstillinger
    Sommer69

    Jeg fik ny operation i aug, hvor noget af min ledlæbe blev fjernet og noget syet på igen.
    Desværre har jeg stadig afklemninger og har fået binyrebarkhormon lagt ind, dog uden held. Så står nu til ny scanning og muligvis ny operation hvor min ledlæbe bliver fjernet... min krop vil desværre ikke samarbejde med at sætte den fast...

    Hvad er status med dig ?
  • Indstillinger
    Hej Shygirl2203

    Det lyder ikke godt med dig og jeg håber du kan holde humøret nogenlunde oppe, selvom det kan være svært.

    Her er det op ad bakke desværre.
    MR Scanninger har vist at jeg har 4 diskusprolapser samt indeklemning af den store nerve som løber langs rygmarven plus et ødelagt knæ med bl.a. overrevet korsbånd. Noget som med stor sandsynlighed er opstået i forbindelse med det stræk vi lægges i under operationen.
    Desværre er der uvist om de tør opererer i min ryg da risikoen er meget stor, men hvis ikke ryggen og knæet kommer i orden, kan jeg ikke holde til at komme i endnu et stræk som en ny operation ville kræve og at prøve at genoptræne ryggen er umuligt på grund af hoften hvor leddelene er ødelagte.

    Så mit resultat af operationen blev en ødelagt ryg, hofte og knæ.

    Min nabo fik samme operation som os for et halvt år siden og er endt i samme situation som os. Så godt er hofteartroskopi altså ikke.

    Noget andet er at når vi fik fortalt at der var 80% chance for at få det bedre, 15% status quo og 5% for forværring, så er det en lodret løgn.
    I følge 'dem selv' som er Dansk Selskab for Artroskopisk Kirurgi og Sportstraumatologi, så er de ikke engang i nærheden af et tal som ligner dem de bilder os ind og skaderne er langt større.
    Deres årsrapporter kan findes op deres hjemmeside.
Log in eller Registrér for at kommentere.