Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hjæææælp!

124»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Josathea,

    I skal have tilladelse fra Netdoktor til at spørge til en opgave -jeg tror ikke det er så svært at få men I skal dog kontakte dem!

    Og så vil jeg råde jer til hurtigst muligt at få de tlf.-numre væk hvis det er til jeres private mobiler -I ved ikke hvilke mennesker der kigger ind her og hvilke hensigter de har, I risikerer at få nogle rigtig ubehagelige oplevelser. Det samme gælder e-mailadressen, som kan misbruges og bruges til at hacke jeres computer!

    Opret evt en email-konto til formålet som I lukker efter projektugen. Held og lykke med opgaven.
  • Indstillinger
    Der er så mange ting du skal overveje i denne situation.
    Hvis du skal have et barn som 17-årig er der i hvert fald én ting du vil have meget brug for - og det er dine forældres opbakning og støtte i den svære situation der opstår ved et barns ankomst, og de ting det kan medfølge for dig og din kæreste, hvis i vælger at få det her barn som så unge..

    Udover det, virker du umiddelbart slet ikke klar på det, da du ikke er afklaret med din beslutning - det sender et billede af dig som værende umoden og ikke er klar til de konsekvenser det har, hvis du tager et valg om at få det her barn.
  • Indstillinger
    jeg havde det på samme måde da jeg gik hen og blev gravid. kunne heller ikke klare tanken, men man skal huske på hvad barnet kræver og om man har det. her er det ikke kun det at passe barnet men også økonomisk, senere uddannelse. det er en utrolig tidlig alder, 17 år, men var selv kun 18 og i min situation tænkte jeg ikke på mig selv, tænkte kun på barnet og om barnet ville få den opvækst som jeg ville have det skulle ha'. Mit råd: tænkt på barnet, hvilken verden kommer den til.

    Vh/
Log in eller Registrér for at kommentere.