Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Jeg lugter af afføring

16791112

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg har desværre ikke fået det fixet.
  • Indstillinger
    Det er sgu noget lort .. Jeg ikke hvordan jeg skal leve mit liv, hvis denne lugt forsætter.

    Hvordan er dit forhold til venner, skole osv? Siger de at du lugter, eller noget ligende?
  • Indstillinger
    *Link fjernet. Mvh Netdoktor*
    måske dette kan hjælpe?
  • Indstillinger
    Der er ikke nogle som har sagt det til mig direkte, men jeg kan godt mærke at de har snakket om det. Fx fik jeg udelukkende "duft" gaver en gang fra stort set alle som var med i fødselsdagen. Derudover har jeg overhørt nogle snakke om det.

    Jeg er også stødt på lignende artikler, og det kan sagtens være en mulighed.. du må sige til hvis du finder ud af mere.
  • Indstillinger
    Et lille råd der måske kan hjælpe :)

    Jeg er uddannet tandklinik assistent - folk kan lugte rigtig grimt ud af munden uden de selvfølgelig selv kan gøre for det. For nogen stammer det fra mavesækken eller tarmene, men det kan også stamme fra tænderne eller tandkødet. Folk kan gå rundt med tandkødsbetændelse uden de er klar over det - og det kan udvikle sig til paradentose. Visse folk med paradentose som ikke er i behandling kan lugte meget fælt ud af munden. Kan selvfølgelig ikke sige det er det, men snak med jeres tandlæge om det næste gang i er til eftersyn. De er meget dygtige inden for området og kan også tit påvise om det ellers kan stamme fra mavesækken.

    Held og lykke :)
  • Indstillinger
    Jeg har læst at en mand har fået det kurret fuldstændig. Han brugte et produkt der hedder MSM powder/crystal han siger at det virker efter den første uge. JEg ved bare ikke hvor man kan købe det henne. Er der nogen der ved noget?
  • Indstillinger
    Hej.
    Prøv at tale med en øre/næse/halslæge evt. med henblik på
    at få fjernet mandler.
    Jeg kender en som lugtede af afføring ud af munden og det var ulideligt når man sad for tæt på personen. Div midler blev prøvet men det hjælp ingenting. Til sidst gik personen til en øre/næse/halslæge som undersøgte hals/mandler og kunne sige med næsten 100 pct. sikkerhed at lugten stammede fra mandlerne. Personen havde nogle krater lignende mandler hvor der samlede sig gamle madrester i og efter mandlerne blev fjernet gik der er par dage og så stoppede lugten af afføring, og den er ikke vendt tilbage.

    Pøj pøj med det. :)
  • Indstillinger
    Hej helpme1

    Jeg vil lige høre, om du ikke prøvede at få en tid hos din læge for at tale om dit problem, og om du så ikke blev henvist til en speciallæge, der nok ved noget mere om dit problem. Du skriver, at problemet ikke er løst, men hvad sagde din læge egentlig? Tog han dig seriøst? Hvis ikke, skal du være mere konsekvent og sige, at du virkelig mener det, når du siger, at du lugter, og at det ikke bare er noget, du bilder dig ind. Så er jeg sikker på, at han vil lytte til dig - hvis du ikke allerede har prøvet det. Men jeg vil altså gerne vide, hvad du har prøvet, siden du skriver, at dit problem ikke er løst. Har du fået medicin for det, eller hvad?

    Forresten kan jeg fortælle i lidt samme boldgade som tandplejeren, der også skrev her i tråden, at man kan lugte ud af munden. Så hvis du ikke allerede har prøvet det, og problemet kan stamme fra din mund (eller din tunge), så vil jeg råde dig til at børste tænder to gange om dagen, altså morgen og aften, og så huske at børste din tunge med tandpasta! For jeg ved af erfaring, at ens tunge også kan lugte, og at der vokser bakterier på den, hvis man ikke passer den ordentligt, dvs. børster den regelmæssigt. Selv børster jeg min morgen og aften med tandpasta, og jeg oplever ikke, at jeg lugter ud af munden, så måske kan det også hjælpe dig. Evt. kan det også være din kost, der kan være problemet. Men din læge har nok også opfordret dig til at spise sundt med meget grønt (håber jeg), så det håber jeg, at du gør. Og jeg kan personligt ikke anbefale hverken McDonald's eller Burger King, da jeg synes, det er lortemad - bogstavelig talt. Jeg tror heller ikke, det er der, du kommer ret tit, men jeg ville lige sige det.

    Men igen, jeg vil gerne vide, hvad du har gjort indtil videre - om du har talt med din læge, og om han har henvist dig til en speciallæge i hudsygdomme el.lign.

    På forhånd tak og med et håb om snarligt svar! :)

    Venlig hilsen CarpeFemina1
  • Indstillinger
    Er der nogen som har lyst til at "arbejde sammen" om dette problem? Finde ud af hvordan det startede, og hvad der satte det hele igang? Fordi, jeg kan ikke holde det ud. Jeg kan ikke holde ud, at jeg skal være nervøs for om jeg lugter, når jeg er sammen med familie & venner.
    Hvis i er interesseret, så kan i evt. ansøge mig på skype? Mit navn er; sonic660013.

    - Håber jeg høre fra nogen af jer, med samme problem. Og hvis ikke, så held og lykke i fremtiden. Hold os gerne opdateret hvis i finder ud af noget!
  • Indstillinger
    Jeg kendte en gang der lugtede på samme måde men lugten var også på hænderne, når han havde været på toilettet, og hver gang han havde været på toilettet og havde lavet nr. 1 lugtede det af nr. 2, så mit gæt er at lugten kom fra huden. Bakterier kan bevæge sig meget hurtigt i forhold til deres størrelse. Så det gælder om at have høj hygiejne, vask jer hver dag grundigt over alt især rundt om numsen og de nedre regioner og vask hænderne meget grundigt efter hvert toilet besøg. Jeg vi også foreslå at spise mælkesyre bakterier så tarm bakterier bliver mindre lugtende og fibre i form af grøntsager f.eks. er også godt for en bedre lugtende tarm flora. Hvis alm. sæbe på kroppen ikke hjælper så prøv hibbiskrub, der er antibakteriel. Jeg håber i alle får løst jeres problemer.
Log in eller Registrér for at kommentere.