Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Jeg lugter af afføring

16781012

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej lovesongs1. For at være ærlig, så er jeg så renlig at du tror det er løgn. Jeg vasker mig over alt godt og grundigt, men så snart jeg træder ud fra badeværelset, så begynder lugten.. Jeg bruger også bodylotion, som også tager en smule af lugten, men dog ikke det hele.

    - Jeg ønsker at denne lugt forsvinder, og jeg ville ønske at ingen andre bliver udsat for dette. Jeg har aldrig haft det så dårligt med mig selv, som jeg har nu. Jeg kan ikke være sammen med mine venner, uden jeg skal tage afstand eller stå i åben dør for at de ikke kan lugte mig. Tror aldrig vi med denne lugt, kan få et normalt velfungerende liv, de begrænser så mange muligheder.

    Nyd de små glæder i livet, så som at i ikke har en væmmelig kropslugt, virkelig. NYD de små glæder.
  • Indstillinger
    Prøv hibbi skrub, der er en sæbe, der er kraftigt antibakterielt, den fås på apoteket. Lugt af afføring stammer fra afføringsbakterier.
  • Indstillinger
    Det tror jeg simpelthen ikke på. Læs her.

    citat

      Vores kroppe frigivelse lugte gennem vores sved , urin og ånde . Dårlig kropslugt er normalt forårsaget af en blanding af sved og bakterier . Men kropslugt der lugter som afføring er ofte et symptom på dårlig kost , irritabel tyktarm ( IBS ) eller sygdom, hvor tarmene oplevelse blokeringer, der forhindrer kroppen fra ordentligt filtrering og eliminere spild
    o.s.v.


    http://www.sygdoms.com/8/2012/04/hvad-e ... lugt-.html
  • Indstillinger
    Hej Ano og andre med samme tilbagevendende problem.

    Der kan være tale om stalking i form af giftangreb.

    Såfremt der er tale om stalking, så kan i få giften ud af systemet ved brug af Aktiv Kul, som er ret dyrt at bruge, 73 kroner pakken, men som til gengæld er virkningsfuldt. Der skal sandsynligvis mange pakker til for at få al giften ud.

    Hvis problemet er stalking, så vil der udover lortelugten, som regel også være andre ubehageligheder i dagligdagen.

    Læst udefra nogle af de svar du har fået på din tråd, så er mit klokkeklare indtryk at du bliver stalket. Prøv at læse svarene igennem igen og mærk efter hvilke der overskrider dine grænser på den negative måde, hvilke der taler ned til dig.

    Jeg bliver selv stalket og er blevet forgiftet igen, så nu lugter jeg ud af anus, 24/7 af lort. En meget fæl lugt som folk kan lugte på lang afstand ude på gaden. Derfor ledte jeg på nettet efter andre med samme problem og fandt din tråd.

    Søgte tråden igennem efter eventuelle Stalker svar og begyndte at finde de første kandidater på side 2 i denne tråd.

    Såfremt du ikke bliver stalket må du undskylde at jeg bringer det på banen. Men jeg er ikke i tvivl.

    Stalkere er meget syge mennesker, der gør deres offer til centrum for deres liv. Stalkere nyder at planlægge, eksekverer og bruge subtil vold. De betragter deres ofre som trofæer igen og igen. En tråd som denne vil netop være sådanne et trofæ.

    Såfremt du ved at du bliver stalket, så er mit råd at du fremover ikke tager imod noget væske eller mad fra andre personer. Absolut ingen. I en lang periode, måske 6 - 12 måneder? For kun på den måde, kan du sikre dig mod gift i mad eller væske. Tag også bad ude, ikke hjemme. Vask tøj ude, ikke hjemme. Lær at tænke i overlevelse igennem din hverdag.

    Siden jeg begyndte at spise egen og KUN egen mad, samt bruge Aktiv Kul og frøloppeskaller, så forsvandt lortelugten. Basismad såsom Agurk og tomat er heller ikke at fornægte. Gulerødder er også gode.
  • Indstillinger
    Redigeret 16 juni, 2018, 10:24
    Brugeren og al relateret indhold er blevet slettet.
  • Indstillinger
    Hej alle sammen. Dejligt at se i prøver at hjælpe os alle i denne situation. Jeg vil lige opdaterer jer på, hvordan det går med min lugt.

    Jeg er begyndt at gå til psykiater, jeg begyndte for ca. 6 måneder siden. Siden da, har vi fundet ud af at jeg har social angst. Hvilket kan resultere i, at når jeg får en anfald, så kan det samtidigt gøre noget i hjernen, at jeg TROR jeg lugter, men i realiteten lugter man egentlig ikke.
    Så vi blev enige om at jeg skulle udfordre min frygt (sidde i blandt mange mennesker, og få en samtale igang) hvilket lykkedes mig! Og i alt den tid jeg snakkede med personen, var jeg skide nervøs, som i VIRKELIG nervøs for at personen kunne lugte mig. Jeg tænkte efterfølgene at jeg ville spørger personen om jeg lugtede, og sagde til personen at jeg ville have en ÆRLIGT svar .. Personen sagde at jeg ikke lugtede af noget som helst. Hvilket fik mit håb tilbage om, at jeg ikke lugter.

    Jeg har spurgt flere personer om jeg lugtede, folk jeg slet ikke kender, bekendte, venner og familie. Og der er ingenting, udover at jeg lugter lidt af "stress sved" (men det er bedre end afføring!).

    Så jeg vil egentlig forslå, til jer som aldrig har fået bekræftet at i lugter, men selv TROR i luger, at i måske tager kampen op, og snakker med enten en psykolog eller psykiater, og får snakket ud om tingene. Det er virkelig en stor hjælp.

    Det skal siges, jeg er ikke selv helt overbevist om at jeg ikke lugter, jeg har stadig tanken når min angst slår til, men jeg prøver at tænke på alle de succesoplevelser jeg har haft, hvor intet gik galt.
    Tricket er at man tænker positivt, i stedet for at tænke "amen, jeg lugter også bare af lort" lad VÆRE med at pres jer selv længere ned i hullet, end i allerede er.

    Hvis nogen har lyst til at skrive med mig om jeres problem, så er i mere end velkommen til at spørge efter min skype eller facebook. Jeg er parrat til at hjælpe alt det jeg kan!


    HUSK NU; Det kan være godt være svært, at få sig selv til at snakke med personer omkring dette følesomme emne, men man bliver nød til at tage kampen op, hvis man vil videre i livet.

    Redigeret; jeg glemte at fortælle, at jeg har haft det sådan her siden 15-16 (jeg er 18 nu) års alderen, hvor en ven påstod der lugtede af lort, hvor jeg så tog det til mig. Selv små ting, kan sætte gang i noget virkeligt stort.
  • Indstillinger
    Redigeret 4 maj, 2016, 09:15
    Brugeren og al relateret indhold er blevet slettet.
  • Indstillinger
    Jeg håber at i skriver herinde hvis i får løst jeres problem for det er da et noget ubehageligt problem.
  • Indstillinger
    Redigeret 16 juni, 2018, 10:24
    Brugeren og al relateret indhold er blevet slettet.
  • Indstillinger
    Elcha123 - Det lyder fandme godt!! Hvordan fik du det løst?
Log in eller Registrér for at kommentere.