Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

BPPV/Løse øresten i snart 2 år

124»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej til alle, der deltager i denne tråd.
    Jeg har lige oprettet en gruppe på facebook med navnet "Løse Øresten / BPPV". Indtil videre er der ikke megen aktivitet, da gruppen som skrevet lige er oprettet, men håbet er, at det kan blive en side, hvor vi med BPPV kan dele erfaringer og frustrationer med henblik på at hjælpe hinanden. Jer, der har en profil på facebook, kan jo overveje, om I har lyst til at blive medlemmer.
    God bedring herfra.

    Mvh Marlene
  • Indstillinger
    Hej alle sammen. Ja, så kan jeg melde mig ind i rækken af dem der lider af øresten. Og hold da helt op hvor er det irriterende. Jeg har haft et anfald for ca. 1 år siden, men det gik i sig selv igen samme dag, så det var jo ikke noget jeg gik videre med. Og så her for lidt over to uger siden vågnede jeg en lørdag morgen ved at jeg havde fornemmelse af at være i en centrifuge der kørte på høj hastighed. Jeg var ude af stand til at stå på mine ben og blev meget dårlig. Da kvalmen og dermed opkastningerne fortsatte, troede jeg først at det var et maveonde af en virus-art og at det dermed også havde slået sig på balancen. I løbet af mandagen gik det så lidt bedre, men tirsdag morgen kunne jeg ikke komme ud af sengen for svimmelhed. Så måtte jeg jo afsted til lægen, som konstaterede at jeg havde fået øresten. Jeg fik nogle øvelser (Eplys manøvren) som jeg kunne lave derhjemme med hjælp og det gik da også bedre. Men her to uger efter ... så er jeg stadig svimmel. Det er ikke nær så slemt og jeg er heldigvis ikke dårlig mere, men hvor er det dog irriterende. Nogle dage går det bedre, andre værre. Jeg håber snart det forsvinder, for det er sku da handicappende at have det på den måde.

    God bedring til jer alle sammen.
  • Indstillinger
    @marlene, kan ikke finde gruppen på FB har forsøgt at søge på mange måder...

    Vh Anita
  • Indstillinger
    Hej alle jer med øresten
    Jeg er både lettet og chokeret over at den lidelse er så udbredt. Lettet fordi jeg har de samme symptomer som jer og chokeret fordi jeg synes det Stadig virker relativt tilfældigt hvad lægerne siger og gør for os, der lider af øresten. Mit startede selv i januar 2011 og siden har jeg haft det med et års mellemrum i en kortere ellers længere periode. Faktisk har det været medvirkende til to jobskift og som I også skriver - en masse tårer og frustrationer over at være på en båd, når man hellere vil være trygt på land. Lige nu ligger jeg i min seng efter at være vågnet i en form for gynge/karrusel med let hovedpine! træthed og sløvhed. Øv, igår svømmede jeg en kilometer eller mere og i dag er jeg slået ned . Det er så mærkværdigt og anstrengende. Jeg har været hos en god neurolog i Ordrup, som har hjulpet mig et par gange, Neurologerne i Ordrup hedder de vist. Derudover har jeg lært min mand at udføre hoveddrejningen på mig. Det har også haft god effekt. Derudover laver jeg epleys manøvre selv.
    Hold ud derude og vær ikke tilfreds, når lægen ikke ved hvad han skal stille op. Min ørelæge sagde f.eks gå hjem og læg dig og slap af....! Det endte med efter lang tids uafklarethed, at jeg googlede mig frem til at jeg måtte lide af disse irriterende øresten.
    Held og lykke
  • Indstillinger
    Hej til alle i den samme båd som mig, jeg har også været hårdt ramt af løse øresten et par gange, men grundet mit job kan jeg ikke tage medicin i form af søsyge tabletter da man så ikke må køre bil. Jeg har derfor med nogen succes
    kunnet få styr på svimmelhed om dagen ved at bruge søsygearmbånd.
    Jeg har dem på konstant i 3 - 4 dage af gangen så begynder de at gøre ondt,
    så må man lide lidt igen, Men det var bare et forslag hvis nogen vil prøve det.
    Jeg kan jo ikke love det virker på alle.
  • Indstillinger
    Hej kære med mennesker som også lider af øresten jeg oplevet det for første gang i onsdags og føj for en omgang jeg tro at det ville forsvinde af sig selv men ak nej jeg tog til læge mandag og blev indlagt da jeg hade en meget høj puls samt hjerte bankning valgte min læge at indlægge mig men han kunne fortælle mig at jeg hade øresten men det bliver man normal ikke indlagt for fik jeg at vide men på sygehuset (Hobro sygehus)valgte læge at vende mig på hovedet som jeg kalder det det gave desværre ikke noget effekt jeg blev overflyttet til Farsø efter mit eget ønske da det er tætter på familien og sikke et held der mødet jeg en læge som jeg vidste hvem var (hun er også læge i vores lægehus) hun kom så ind til mig og der fik jeg den stor tur af hende da jeg hade svimmelhed til begge sider og der sket der noget jeg kunne mærke min svimmelhed tog af men føler lidt jeg er på gyngen grund men kom hjem i går efter 1 døgn på sygehuset og 3x vendinger og jeg er ikke svimmel mere sådan rigtig men er meget træt føler mig som en rigtig gammel kone på 100 år efter sådan en omgang men nu har jeg jo kunne læse mig til at det kan komme igen øv det sagde de (læger) ikke noget om er der nogle der ved hvorfor det sker at øresten falde ud ??
    mvh Margrethe
  • Indstillinger
    Åh bliver så ulykkelig over, vi er så mange der lider af de forbandede øresten. Jeg er 55år og har nu haft det kontant i 1 mdr. Følte ellers lige for 3 dage siden, at nu var det bedre. Vågnede i søndags og BANG så var den helt gal igen. Angsten vokser stødt og roligt i mig, jeg frygter det næste lange stykke tid, for kan jo hører, at jeg skal forberede mig på flere år. Vi har lige købt mc og nu lå friheden på 2 hjul foran som en drøm, som jeg nu må droppe øv øv. Har lige måtte afbestille tøsetur til Prag (m fly). Hvordan ser fremtiden ud, kommer jeg over det? Kommer jeg op i et fly igen? Tør jeg kører på motorcykel nogensinde? Sidder og skriver i min seng, da jeg er låst her, kan ikke selv tage bad, gå på wc, lave mad evt evt....... Jeg har virkelig ondt af alle jer andre, og ønsker inderligt at I som har skrevet for længe siden, er kommet over det, for så er det håb for os nye. Kærlige tanker til jer alle.
  • Indstillinger
    Som opfølgning på mit tidligere indlæg, så kan jeg fortælle at jeg har det langt bedre nu. Godt nok kommer der svimmelhed ind imellem, men det er slet ikke så slemt og jeg har fundet ud af at et hurtigt kast med hovedet til højre (det er venstre øre den er gal med hos mig) nu ret mange gange har kunnet afværge yderligere svimmelhed. Godt nok er det ikke gået helt væk, men det her er til at leve med. Så jeg håber da for jer andre at det også går bedre.
  • Indstillinger
    Ej hvor dejligt at hører, du har det bedre, det giver håb. Jeg vil da klart prøve din model, for alle tricks må prøves. Jeg vender tilbage m min oplevelse. Juhu for dig. God sommer. Kh.
Log in eller Registrér for at kommentere.