Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

BPPV/Løse øresten i snart 2 år

24

Kommentarer

  • Indstillinger
    JEG ER EN KVINDE PÅ 67 DER LIDER MEGET MED SVIMMELHED OG HAR VÆRET HOS ØRELÆGE RIGTIG MANGE GANGE OG FÅET BEHANDLINGEN MED HOVEDDET NED AF DET HAR KUN HJULPET EN LIDT MEN DET KOMMER IGEN NOGLE GANGE KAN JEG IKKE KOMME PÅ GADEN NU ER JEG OGSÅ BEGYNDT AT FÅ HØJT BLODTRYK JEG HAR HØRT AT KRANIUM SEKRAL KAN HJÆLPE ER DER NOGEN DER HAR ERFARING MED DET HEJ FRA INGE
  • Indstillinger
    Lige en hurtig kommentar, da jeg ikke har ret meget tid lige nu.
    Jeg bliver mere og mere overrasket over hvor mange der egentligt går rundt og lider i stilhed. Svimmelhed er så hårdt.

    Jeg har prøvet kranie sakral terapi. Desværre uden virkning. Først virker det lidt tåbeligt, men 10-15 min inde i behandlingen kan man mærke at man bliver godt afslappet. Det kan hjælpe på svimmelhed, men kun hvis svimmelheden skyldes muskelspændinger......jeg håbede at mit havde denne årsag, men desværre ikke. Så måske den kan hjælpe dig Marie67.

    Jeg får lige pt fået binyrebark hormoner i forbindelse med ferilitetsbehandling. Og puh det forværrer godt nok mine symptomer, så det kan jeg ikke anbefale, hvis nogen skulle få den idé at prøve det for at komme af med svimmelheden.....binyrebark hormoner virker jo på så meget.
  • Indstillinger
    Hej Marie.
    Har først set dit indlæg nu. Ja jeg er kronisk svimmel når jeg lægger mig ned, og bliver det som regel når jeg sidder foran computeren eller foran fjernsynet. Det føles som om jeg ligger på en gyngende båd, og det er værst når jeg ligger på siden. Når jeg går rundt mærker jeg ingenting. Det er så underligt. Er også i tvivl hvor meget der er psykisk, for kan mærke jeg bliver mere og mere angst for lidelsen. Har efterhånden haft en del nætter hvor jeg er vågnet med et chok, fordi hele rummet drejer rundt. Jeg føler jeg lever i et helvede, og mister snart troen på at blive "normal" igen. Riget er mit sidste håb, ellers ved jeg ikke hvad jeg skal stille op. Har været til ørelæge så mange gange, men de kan ikke hjælpe. Synes det er rart at høre at det hjælper med stolen, men ikke så godt at de kan sætte sig fast. Og det virker heller ikke som om at de har nogen erfaring med det. Suk. Krydser fingre for dig, mig selv og alle de andre der lider af BPPV. For der er godt nok mange ja.
    Malene
  • Indstillinger
    Hej
    Jeg vågnede en nat i starten af året og alt sejlede.Gik i 3 uger før ørelægen havde en tid.Det hjalp...lidt....kunne i det mindste lægge mig ned om aftenen uden at det sejlede.Han sagde at så skulle det være ovre-men nej det kan jeg ikke påstå at jeg er enig med ham i.
    Er som om at det jeg ser ikke rigtig står stille.Har dage som er bedre end andre vil jeg dog sige.
    Men hvornår får det dog en ende ? De mindre gode dage giver også træthed. Går til fys og hun gør hvad hun kan for at hjælpe mig.
    Har ondt af alle som løber ind i dette kæmpe problem.
  • Indstillinger
    Hej med dig.. Det er en forbandet sygdom/tilstand, dels fordi den er så udefinerbar og ingen svar findes eller behandling og dels fordi den skaber så meget angst.. Det gør den ihvertfald for mig.. Angst for ar skulle leve med det resten af mit liv, angst for ikke at kunne være der for mine børn, angst for at det er noget mere alvorligt.. Jeg er på 3 år, hvor jeg har været svimmel, eller ude af balance hver dag stort set og får så oveni de voldsomme anfald med svimmelhed der er så voldsom at jeg må lægge mig.. Og er tung i hovedet og tæt træt træt.. Og ked af det, trist og jeg aner ikke hvad jeg skal stille op
  • Indstillinger
    Det kan jeg nemt nikke genkendende til.
    Lægen sagde "sol og lange gåture" jeg følte ganske enkelt ikke at hun hørte mig og ørelægen sagde at når den var kommet på plads så var det væk.Tja.
  • Indstillinger
    jeg har lidt af løse øresten i snart tre år jeg har prøvet alt akupungtur og disse øvelser som ørelægen har givet mig men lige meget hjalp det så talte je g med ørelægen om den stol de har på rigshospitalet og jeg blev indstillet til den har nu prøvet det tre gange det hjælper lidt hver gang ørestenene har samlet sig i klumper i ørene så de arbejder med at få dem løsnet men man kan da mærke lidt fremgang så jeg håber at de snart får bugt med det jeg glæder mig til at få en hel nattesøvn igen og at svimmelheden forsvinder så der er da et lille håb for mig håber at der er andre der kan komme i behandling på rigshospitalet
    hej og god sommer til alle fra inge67
  • Indstillinger
    jeg har gået på rigshospitalet i den berømte stol men jeg syntes ikke at det har hjulpet noget særlig jeg er begyndt at få ondt i benene når jeg går det er nok balangenerven den lider jeg meget med er der andre der også har balange problemer mest i benene ondt i hovedet og sover dårligt om natten jeg er ved at opgive da JEG LIDER MEGET MED IKKE AT KUNNE KOMME PÅ GADEN OG KOMMER JEG UD MÅ JEG HURTIG TILBAGE IGEN JEG SYNTES AT JEG HAR PRØVET ALT AKUPUNTUR KRANIUN SEKRAL FYSERTAPEUT FLERE ØRELÆGER HVAD KAN JEG MERE GØRE HÅBER AT DER ER NOGEN VED HVAD MAN KAN GØRE HEJ FRA MARIE 67
  • Indstillinger
    Jeg har haft øresten mange gange i mit liv. De første gange fik jeg som mange at vide at det var en virus på balance-nerven og et par gange har jeg måttet ligge i sengen og tage søsygepiller uden at det hjalp. Nu ved jeg hvad det er, ikke at det er mere behageligt for det er noget af et helvede.
    For 4 år siden fik jeg lavet øvelsen hos en læge i Indien og der kom jeg i tanke om at jeg havde ligget i solen på venstre side og siden har jeg fuldstændig undgået at ligge på den side, har oven i købet fået mig opdraget til ikke at vende mig på venstre side om natten !
    For ca. 5 uger siden var jeg træt og lagde mig for en gangs skyld ned og så fjernsyn på venstre side og næste morgen forsøgte jeg at rejse mig op 3 gange og blev smidt ned igen. Kom til ørelæge efter 5 dg. og det føltes som at komme ind i en centrifuge med 100 km i timen, kvalme et par timer efter, men det hjalp og jeg var glad. 14 dg. efter var den gal igen bare værre og heldigvis havde vagtlægen erfaring med det og kom og gjorde øvelsen et par gange. Igen sove i dum stilling (nogle siger 2 dg. nogle en uge) Det kom så igen 14 dg. efter. Heldig at få tid samme dag hos den læge der kom sidst, men jeg blev så dårlig at der måtte 2 til at støtte mig og da jeg bor alene, valgte lægen at indlægge mig på sygehuset natten over. Nu håber jeg bare at det aldrig mere kommer og jeg tør slet ikke ligge på venstre side. Angsten for gentagelse fylder meget.
  • Indstillinger
    jeg kan nikke genkendende til det meste af det i læsebrevene jeg har prøvet stolen tre gange med en lille fregang men nu har stolen været istykker i lang tid og så er alt vendt tilbage jeg har også fået forhøjet blodtryk og kan snart ikke hænge sammen det er bare så ærgeligt mine børn vil tage mig med på ferie men jeg tør ikke tage af sted jeg bor alene og er meget utryk ved det håber at det ville forsvinde har haft det i tre år nu har prøvet alt af alterne metoder men intet har hjulpet hej fra marie 67
Log in eller Registrér for at kommentere.