Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Testiklerne..

135

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ja, det vil jeg gøre..
    Er din søn blevet undersøgt?
    Men ang. det der med rygning så.. Ryger jeg, og spiser heller ikke særlig mange vitaminer, har ikke rigtig råd til at spise sundt som sådan, men altså, jeg køber heller ikke pizza og junk food, for det har jeg ikke råd til.. Men siden jeg fil ondt der nede har jeg skåret gevaldigt ned for mit ryge forbrug, fra 15-20 cigaretter til 8-10.. Og har tænkt mig at stoppe helt og begynde at dyrke noget motion da jeg her på det sidste stykke tid har lært at livet handler om andet end at sidde for ned rullet gardiner, spille playstation og ryge 20 smøger...

    .. Ja, men er sku nervøs :-S
  • Indstillinger
    Det er sandelig godt du ændrer din livsstil. Jeg ved rygning kan give kræft, så hold hellere helt op. Nu "falder" du om, men havregrød eller havregryn er ikke dyr mad og det er godt for maven. Køb hellere noget sund mad end cigaretter. Stop med rygning og sørg for vitaminer, det er mere nødvendigt end du måske lige tror. Min bror var storryger og han døde kun 40 år gammel af kræft.

    Ja, min søn er lige blevet undersøgt og nu venter vi svar på prøverne.
  • Indstillinger
    Havregryn spiser jeg hver dag faktisk ;-).. Hvilken kræftform havde din bror? Ikke fordi jeg kan lide at spørge om det, men ren nysgerrihed..


    -en helt anden ting, det begynder at blive mere og mere privat snak, har du eventuelt en e-mail eller noget helt andet i stedet. Eller rør det dig ikke andre kan følge med i det?
  • Indstillinger
    Jo, det rører mig faktisk temmelig meget, men sådan er det jo. Men er da også under et vist dække, såe. Jeg vil forblive rimelig anonym.

    Min bror døde af en hurtigvoksende ondartet kræftform i munden. En kræftform, de sagde var noget gamle mennesker fik, men det holdt altså ikke stik. Han røg temmelig meget. Jeg bliver ked af det, når jeg tænker på hans lidelser.

    Hvis du er modtagelig for lidt sundt, så kan jeg fortælle en læge har anbefalet mig at spise 5 mandler om dagen. De skulle også være kræft forebyggende. Jeg tager en omnimin vitaminpille og en teskefuld ( måleske ) levertran.
    En anden har fulgt mit råd og har til sin store overraskelse fået det meget bedre. F.eks. bliver forkølelser væk.
    En specialist jeg kom hos engang sagde, det ville han begynde med, for han fik altid forkølelser. Om han så gjorde det skal jeg lade være usagt.
  • Indstillinger
    Har du lyst til at skrive videre over e-mail eventuelt?.

    - Jeg er ked af det med din bror :-(..

    Jeg er modtagelig over for lidt sundt ;-)... Da jeg stod op i dag klokken 8 vente jeg med at ryge min første smøg til klokken 10 - 11 stykker, da jeg var kommet halv vejs med den, smed jeg den og tænkte "Jeg gider sku ikke det her mere".. så klokken 15.00 gik jeg ned på apotekt og købte den der Nicorette mundspray og har brugt den 5 gange eller sådan noget i dag, har ikke røget siden der klokken 10 - 11... Så jeg vil stoppe at ryge, den beslutning tog jeg lige der.. Det er fint nok for mig, for jeg er målrettet hvad det angår.
  • Indstillinger
    Hej igen

    Vi skriver jo ikke noget, som andre ikke må læse og de kan jo også bare skrive, hvis de vil.
    Ingen er ene om problemerne. Andre har nøjagtig de samme.
    F.eks. blev jeg syg af noget medicin og det viste sig at der i min bekendtskabskreds var en, der havde de samme problemer. Er vi to er der mange flere.
    De mennesker kan få gavn og glæde af at læse om mine erfaringer. Men naturligvis berører det mig at læse mine indlæg rundt omkring, det må jeg tage med. For jeg er vred over den behandling jeg har fået.

    Bl.a. skriver Kameliadamen om termmodellen. Jeg er helt enig. Det kan være en grusom model over for mennesker. De praktiserende læger kan ikke med et kort kursus i bagagen styre denne model. Men skaberne af term tjener styrtende med penge, så nogle er glade.

    Du er heller ikke alene med det du spekulerer over.
    Jeg læser også de indlæg, som jeg finder interesse i. Nogle har jeg fået hjælp fra og andre igen håber jeg at kunne hjælpe.

    Jeg var glad den dag, jeg opdagede "netdoktor", for så var der et sted, hvor jeg kunne "tale" med andre.
    Kameliadamen f.eks. har støttet mig i lang tid indtil jeg fandt en løsning på mit medicinproblem. Nemlig, at jeg ikke tålte visse stoffer i kopimedicin.
    Min læge hjalp mig ikke. Men jeg tror og håber, da jeg endelig fik skiftet læge, at han er bedre.

    Det gik pludselig op for mig, at min "gamle" læge var ved at køre mig helt ned psykisk. Så jeg arbejder på at få min gamle styrke tilbage. Jeg vil ikke mere finde mig i, at andre vil dominere mig.
    Derfor må jeg sige til mig selv min mening er lige så god som andres, og skriver her, så længe lysten er der.


    Det er meget fornuftigt, hvis du stopper med din rygning. Min lillesøster var også ryger, hun er død for mange år siden. Nogle kan ryge hele livet, til skade for deres omgivelser, men tåler det selv udemærket, andre igen bliver syge og dør måske.
    Jeg har aldrig røget og jeg kan ikke tåle at indånde tobaksrøg. Jeg hoster meget og øjnene løber med vand bare ved et par mundfulde luft med røg. Faktisk er det så slemt, at jeg må forlade busstoppestedet, hvis der står en ryger.
  • Indstillinger
    Jeg håber jeg kan holde det rygestop, for det vil jeg ;-)..

    - Du har ret i det du siger, erfaringer kan man altid delle..
    Men er stadig meget spaendt på det hele med den undersøgelse..

    Hvilket medicin "fik/får" du, jeg får Mirtazapin mod deprission, men overvejer bare at trappe ud af det stille og roligt, da jeg ikke har lyst til at vaere afhaening af medicin da jeg egenligt er tidligere misbruger af hash og alkohol.. Jeg finder det ret irriterende at vaere afhaennig af medicin..
  • Indstillinger
    Jeg får "kun" blodtryksmedicin. Jeg kan godt forstå du ikke er glad for medicin, for der er også bivirkninger. Men jeg kan ikke droppe min medicin, for blodtrykket bliver alt for højt og det bliver jeg også dårlig af. Så af to "onder" må man vælge det mindste.

    Men om det er godt eller skidt, det du vil gøre ved jeg ikke. Det er noget jeg slet ikke tør udtale mig om. Måske andre har prøvet noget af det samme og har nogle erfaringer at dele med dig.

    Det er godt du vil prøve at få noget andet ud af dit liv. Man har, så vidt jeg ved, kun et liv. Men hvem ved. Vi kan jo ikke huske det, så det gælder om at få noget ud af dette liv. !!
    Du er så ung, at det nok skal lykkedes for dig, hvis du vil og sætter kræfter ind på det. Til glæde for dem, der holder af dig og så naturligvis mest dig selv.

    ps. Jeg læste lige om bivirkningerne ved det du tager, de lyder bestemt ikke rare. Jeg ville selv i samarbejde med lægen trappe ud af det, hvis muligt.
    Jeg syntes det er nogle meget kedelige bivirkninger, men ved jo ikke hvordan du har det, hvis ikke du får medicinen.


    Jeg har undret mig en lidt, er der ikke et "æ" på din/dit computer/tastatur.
    Som du kan høre har jeg ikke den store tekniske forstand.
  • Indstillinger
    Hehe, jeg har intet æ på min computer :-P.. Skriver tit fra min telefon også.. Jamen edter det her stoler jeg virkelig ikke på min læge :-S.. Ang det med min medicin tror jeg det bliver udsat lidt, nu vil jeg holde det rygestop, jeg har stadig ikke røget :-D
  • Indstillinger
    Det glæder mig virkelig. Ja, en ting ad gangen, det er sikkert klogt.


    En lille smule retfærdighed, min forhv. læge er nu under sundhedsstyrelsens lup og der skal vist ellers meget til.
    Nej, en lægetitel er ikke altid noget man kan have ubetinget tillid til. Jeg undersøger selv alt det jeg kan. Jeg hopper ikke mere på hvad som helst.

    Du må have en rigtig god dag.
Log in eller Registrér for at kommentere.