Hjem Sport, motion og ernæring Åben debat om overvægt

Removyl fra Kig ind

12346»

Kommentarer

  • Jeg så for nogen tid siden en helsidesannonce for Removyl i Søndagsavisen - og helt ærligt: Hvis bare man læser annoncen kan man jo se, det er fup - så læs altid betingelserne igennem, inden du køber noget.

    Der står jo klart og tydeligt, at hvis ikke det hjælper, så kan man sende den u-åbnede pakke retur og få pengene tilbage.

    Da det jo er en fysik umulighed - altså både prøve produktet og ikke åbne det, så har de jo selv skrevet, at det er fup.

    En noget smart og temmelig usmagelig markedsføring ja - men hvis ikke man læser betingelserne, så er det jo, hvad man kan blive udsat for.

    At nogen så virkelig kan lokkes til at tro, man man taber flere kilo i døgnet, er egentligt bare sørgeligt.
  • Jeg bestilte det skidt i februar og håbede det var en nem løsning, selvom min fornuft sagde det ikke virkede.. allerede efter et par dage sendte jeg det tilbage og betalte kun de 29 kr. Jeg sendte en mail til Healthzone, jeg havde købt det igennem, om at det var bondefangeri, et fupprodukt og at jeg ikke havde i sinde at betale yderligere og at de ikke skulle sende mere. Jeg fik intet svar. Efter en uge sendte jeg så en kopi af min mail til dem, og skrev at jeg havde snakket med en advokat (som jeg ikke havde) og så kom der svar tilbage. "Jeg skulle glemme deres opkrævning, jeg ville ikke modtage mere fra dem og det var ikke et fupprodukt, nogle virkede det på, ikke på andre". Ja goddaw - det holder jo ikke.. Men, jeg har stadig gemt den mail, i tilfælde af at de en dag skal begynde at skabe sig igen. Jeg har fået Regenon ved min læge og har tabt 9 kg. Der er 13 kg til jeg er normalvægtig.. noget jeg ikke har oplevet, siden jeg var barn.
  • Removyl. Xenical har jeg hørt om, at det er møgdyrt, kan fåes gennem recept fra lægen og virker ved, at man får diarré hvis man spiser forkert..
  • Hej.! Jeg kan læse I har modtaget removyl.. Jeg har modtaget dem i og aner ikke hvorfra..??? Men shit de stinker.??? Kan os læse nogen af jer kan få regenon( ved ikke om de er stavet rigtig??) hvordan får i fat i dem? For når jeg nævner dem for min læge siger han" de eksistere ikke længere og virkede ikke.." jeg har prøvet dem og tabte 19 kg på dem, og ville gerne havde dem igen...!! Xenical har jeg prøvet.... Hmm tja... Håber nogen kan hjælpe ;)
  • Hej regenon er bestemt stadig på markedet. Jeg ringede til lægen i sidste uge og fik dem. Jeg mangler lige de sidste kilo .og de virker perfekt for mig. Så jeg ville ringe tilbage til lægen og gøre opmærksom på at man sagtens kan få dem. Jeg har ikke været inde til kontrol vejning eller noget. Jeg har kørt det i mit eget tempo . Og når jeg så har været hos lægen af andre grunde ,har han spurgt til mit vægttab. Så bare igang .... Dejligt at der er noget som hjælper ;-)
  • Jeg har intet til overs for alle de medicin præparater der påstår at kun det og det. Teoretisk set er det blot kost tilskud sat til salg for overpriser :D

    Der er mange andre måder at få et hurtigt vægttab på :) Læs blandt andet her : http://slankekur.biz/hurtigt-vaegttab/

    Det var sådan jeg tabte 13 kg :D

    Håber det hjalp :P
  • Glem alt om "Removyl-kuren"! Det er rent fup!!! Jeg har brugt det nu i over 2 måneder og jeg har ikke tabt så meget som 500 gram til trods for at jeg har fulgt "brugsanvisningen" 100%...
  • fiieaprffiieaprf
    Redigeret 1 august, 2019, 10:26

    Slankepiller - https://thermacuts.com Jeg prøvede produktet og endte faktisk med at tabe mig 16 kg.

Log in eller Registrér for at kommentere.