Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Removyl fra Kig ind

1235

Kommentarer

  • Indstillinger
    Redigeret 6 juni, 2016, 02:39
    Fjerne dette..kan ik selv
  • Indstillinger
    Nu her halvandet døgn efter må jeg så konstatere at DET IKKE VIRKER. Det er fup og fiduser.. jeg burde efter hvad de siger havde tabt omkring halvandet til to kilo nu og jeg har ikke tabt så meget som en gram. SPAR jeres penge, og glem dette fupprodukt. Jeg sender pillerne retur imorgen.
  • Indstillinger
    Hej alle sammen.

    Jeg har nu taget pillerne siden i lørdags. FUP FUP FUP!!!!!!!! Men jeg har ikke betalt for pillerne endnu, og gør det heller ikke.
    Ikke så meget som et gram er der røget af.
    Vi vil så gerne tro på den nemme løsning, men der er ingen udvej. Vi må op på hesten og svede, inden kilo´erne ryger af..
    God weekend:-)
  • Indstillinger
    Hold nu op, hvor er folk naive herinde!!
  • Indstillinger
    Lad vær med at nedgør folk herinde, bare fordi vi håber på en god løsning på vores vægttab.
    En skønne dag er der noget godt og nemt der virker. Det er vores eget problem hvis vi køber nogle produkter på nettet
    som ikke virker, er det ikke..???
    Så du skal ikke dømme os på forhånd. Og oveni købet mennesker du aldrig har mødt. Ik fair.!!!
  • Indstillinger
    Hej
    Jeg har også prøvet removyl, uden virkning.
    De skriver så flot Prøv removyl i 14 dage for kun 29,- kr alt inkl. men hvis man ikke returnerer prøvepakken uåbnet inden 2 uger - er man bundet til 3 mdr abonnement til 249,- pr måned. Hvordan skal man kunne prøve produktet i 14 dage og returnere det hele hvis man ikke ønsker at fortsætte??
    Det er rent bondefangeri.
    Inden de 14 dage var gået, modtog jeg en ny pakke derfra, som jeg returnerede og mailede at jeg ikke ønskede deres produkt, da det ikke virkede på mig. Efter 2 måneder skrev de til mig at at returnere produktet fritog mig ikke for at betale for forsendelsen.
    Så nu vil jeg gøre alt for at de stoppes og andre ikke kommer i samme "klemme"
  • Indstillinger
    Har lige modtaget Removyl idag. Og vil lige høre ER DER IKKE EN ENESTE DER HAR TABT SIG BARE NOGLE KG. PÅ DETTE MIDDEL. ......
  • Indstillinger
    Hej Angelina . Jeg har fået regenon. Har tabt mig 12 krop 3 mdr og kan kun sige at det virkede fint for mig. Man tager 1 pille morgen , middag , aften. Jeg valgte dog kun at tage 1 morgen og 1 til middag. Da jeg ellers ikke kunne sove. Held og lykke. :-)
  • Indstillinger
    Hov. Der skulle stå 12 kg. På 3 mdr . ;-)
  • Indstillinger
    Jeg har bestilt det og det er fup. jeg er nød til at betale for et produkt der lover guld og grønne skove, men det hjælper ikke overhovedet. Så lad for gud skyld vær med at købe det. Bestilte det i marts månede og da jeg ville have fat i den på tlf og mail kunne det ikke lade sig gøre. det var først i dag jeg kom igennem..
Log in eller Registrér for at kommentere.