Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Depression

1235»

Kommentarer

  • Indstillinger
    hej Lonely :)
    Har på de her par dage faktisk været der oppe 2 gange.
    Første dag jeg var der oppe, fik jeg ikke ret meget ud af det, ikke andet end han sagde han ville ringe til min mor og forklare det.
    Men det nåede han så ikke inden hun nåede og se nogen bøger jeg har haft skrevet i om selvmord og sådan, så her idag ringede hun og sagde jeg skulle komme hjem inden skolen var halvt færdig.
    Så tog vi sammen derop idag, hvor ham og min mor blev enige om at de skulle prøve at få fat i en sygiater.
    Men her på tirsdag skal jeg også til sådan en der trykker forskellige steder og sådan, kan ikke lige huske hvad det hedder. Men det er sådan en dame min mor og bror har været til før hvor det har hjulpet meget, men det var så med noget helt andet de var deroppe med.
  • Indstillinger
    Hej Nanna!

    Det er godt at høre, at du har været ved lægen og at din mor ved det. Det er uden tvivl nemmere, når man har en familie, der støtter en.

    Jeg var selv selv-skadende da jeg var på din alder. Startede, da jeg var 13 og stoppede først da jeg var næsten 17. Og jeg har bare nogle MEGA grimme ar på min arm nu. Store og tydelige og ikke til at skjule med andet end en langærmet trøje. Jo tidligere du kan stoppe med det, jo bedre. Folk lægger nemlig mærke til det og det er anstrengende at skulle forklare hver gang man møder et nyt menneske. Og på helt langt sigt er det også surt, når man skal ud på arbejdsmarkedet, at folk skal se den side af en.

    Men stærkt at du er kommet igang! Det viser MEGET mere styrke at komme igang med hjælp end bare at lade tingene stå til. Husk det, når du føler dig "ynkelig" eller "svag".

    Nu er det sværeste overstået :)
Log in eller Registrér for at kommentere.