Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Har du rosacea?

1235»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej :)

    Jeg vil prøve at gå i matas og købe zink kapsler ! :)

    hvilken ansigtcreme du bruger ?

    jeg har prøvet alverdens cremer til ansigt fordi hvis ikke jeg bruger creme efter bad så får jeg ekstrem stram og tør hud.

    Mvh.
    kristian
  • Indstillinger
    Hej.

    Jeg er også en af de utroligt heldige at have fået rosacea.

    Jeg har siden første udbrud i 2006 i høj grad kunne holde det nede ved at vaske med en almindelig LUX håndsæbe, og derefter smøre det med Helosan kopattesalve.

    Inden for det seneste år har det dog mistet sin effekt, og jeg er gået over til følgende procedure:

    Spritte hænder af (også selvom jeg er i bad), vaske med Neutral Shower Gel, og derefter smøre med FOREVER sunspray SPF30. Det holder mine udbrud nede til et minimum - selvfølgelig kun hvis jeg overholder grundreglerne.

    Jeg har endvidere erfaret at min primære katalysator er alkohol.

    Drikker jeg mig rigtigt fuld, kan jeg godt opleve 3-4 uger hvor jeg ganske enkelt ikke kan komme i bund med den skallende og røde hud.

    Hilsen Dennis.
  • Indstillinger
    Redigeret 5 december, 2016, 15:43
    Du kan køb rosacea medicin her fra en licenseret apotek uden forudgående recept (kræver en nem online konsultation) http://www.goodpharmacy.net
  • Indstillinger
    prosto11prosto11
    Redigeret 15 maj, 2019, 06:35
    Creme mod rosacea - https://shytоbuy.dk Veldig bra produkt!
  • Indstillinger
    Til alle jer, der kæmper med Rosacea. Jeg har haft en sommer med KÆMPE udbrud, og kom derfor i tanke om et råd, jeg engang fik. Tænkte, at der ikke var noget forgjort i at prøve det, da det er helt uskadeligt, og resultatet er, at min Rosacea forsvandt (eller gik i bero) efter ca. 1 måned. Jeg har taget Chlorella (den grønne alge) 3 gange 3 tabletter om dagen hver dag. Jeg skal understrege, at jeg ikke sælger nogen form for kosttilskud eller lignende, men måske har andre glæde af at prøve dette.
  • Indstillinger
    kevaiskevais
    Redigeret 13 juni, 2021, 22:23

    Du kan køb rosacea medicin her fra en licenseret apotek uden forudgående recept (kræver en nem online konsultation) http://www.validpharmacy.com

Log in eller Registrér for at kommentere.