Hjem Hjerte og blod Hjerteproblemer

Tabte slag/ekstra slag

24

Kommentarer

 • Brug Echinasea. læs mit indklæg fra i dag.
  Venlig hilsen Globus1
 • Jeg vil ikke gøre mig klog på noget som helst. Men kan måske berolige nogen.
  Jeg er 80 år. Siden jeg var ca. 30 år har jeg haft mange af de symptomer, som omtales her, men jeg lever jo endnu.
  Når jeg fylder min mave (et stort måltid, som een skriver), får jeg hjertebanken. Det er da klart, for så trykker maven jo på både hjerte og lunger.
  I alle årene har jeg fået tabletter for uroligt hjerte, først Inderal, nu Metoprolol. Har alligevel altid ret høj puls. I mange år var jeg bange, men er endt med at tænke "at hvis jeg falder om, så får jeg hjælp", så jeg er aldrig bange på den måde mere.
  Men jeg har selvfølgelig tidligere fået alle relevante undersøgelser, det skal man. Og så må man jo tro på, hvad de siger. Eller håbe på at falde om et sted, hvor man kan få hjælp.
  Hvis jeg skal ud og spise, tager jeg lige en ekstra af de piller.
 • Prøv min gruppe her er vi nogen der lider af både ekstra hjerteslag og angst...
  https://www.facebook.com/groups/307459509325730/
 • Jeg har mange ekstra slag og er også bange for at sove...Samt at jeg efterfølgende lider af angst..Det ER vores psyke der leger med os desværre...Man må forsøge at flytte fokus overpå noget andet..Lave noget synge lege med ungerne el helt andre ting bare få tankerne væk fra dikkeværket....
 • ja er helt normalt når man lider af angst desværre...
 • På engelsk kan man læse og lære rigtig meget om ekstraslag i denne gruppe:
  http://palps.chemicalforums.com/cgi-bin ... rd=general

  Der er en pensioneret læge der svarer på spørgsmål, og hans "grundopskrift" er:

  1: Få hjertet checket hos lægen med ekg, evt. monitor osv.

  2: Hvis lægens test ikke viser at der er noget i vejen, ER der ikke noget i vejen med hjertet, og man lider af "godartet hjertebanken" ("benign palpitations").

  Disse godartede, men skide irriterende og ofte ubehagelige slag kommer iflg. denne læge UDEFRA hjertet, nemlig gennem vagusnerven der har forbindelse til både hjerte, mave-tarmkanal, lunger og hjerne.
  Vagusnerven kan blive tilbøjelig til at sende "falske impulser" af sted, fx hvis man er i en periode med meget stress, hvis man lider af angst eller hvis man spiser og drikker for meget og forkert.

  Og én af "kurene" er, som du skriver, ikke at "tænke på dikkeværket". Eller i hvert fald ikke tænke at et par ekstraslag her og der er spor farligt.

  Men husk at få checket (1)!

  Martin
 • Fået tjekket alt de siger mit hjerte er super dog lavt blodtryk, og får mange på en dag....Og de holder mig vågen om natten, hvorefter min angst så sætter ind..Ja det skræmmer ski livet af en...
 • Det hjalp mig meget at tænke på at ekstraslagene skyldes noget der kommer UDE FRA - og ikke er noget der "opstår i" hjertet.
  Og efterhånden som jeg har prøvet det mange gange og stadig hverken er død :-) eller har fået nogen blodprop eller noget, tænker jeg at - så ubehageligt det end er - så holder det op på et tidspunkt, og jeg er ikke det fjerneste skadet.

  Måske kan du gøre noget ved din angst. Afslapningsprogrammer, samtaler osv?
 • Jeg er helt ny her, men fik lyst at melde mig i debatten.
  Jeg er en ældre kone på 65, og har lidt af ekstraslag eller flagren det meste af mit liv. Jeg har også (gør måske stadig, men går ikke så meget op idet mere) lidt af panik og angst.
  For omkring 10 år siden var jeg igennem en stressende periode i mit liv og fik på det tidspunkt masser af ekstraslag eller overspringsslag. Jeg fik EKG, men alt var fint.
  Jeg tog hvidtjørnsdråber hver dag. Det hjalp faktisk en del. Men på det tidspunkt fik jeg en fornemmelse af, at mine ekstraslag slet ikke begyndte i hjertet, men et sted i mellemgulvet. Jeg fik en fornemmelse af luft i mellemgulvet og trykken af luft op langs spiserøret. Og når jeg fik disse symptomer, så begyndte hjertet at flagre. En underlig fornemmelse.
  Jeg nævnte det for en læge engang....det med maven....og han svarede, at hvis det ikke var forde en anden patient havde nævnt det samme, ville han have sagt, at det havde han aldrig hørt om før.
  Fik lavet en ny EKG, som også var fin.
  Mit blodtryk er også fint. Der er ingen hjertesyge i min familie.
  Så for min del tror jeg på det er angsten....altså, hvis jeg kommer til at tænke for meget på det. Eller også starter med denne trykken i mave og op bag sposerøret. Det kan føles lidt som om der står lidt luft i halsen og kan faktisk udløse et hosteanfald. Så derfor passer udtrykket UDEFRAKOMMENDE fint på mig.
  Men når jeg har haft en nat, hvor jeg ikke rigtig har kunnet sove, og hjertet så også flagrer.....så kan det være så som så med fornuften næste morgen. Jeg har også problemer med søvn. Somme tider sover jeg fint 8-10 timer. Andre nætter kun 2. Meget forskelligt. Måske er det med til at stresse kroppen eller sindet.
  Jeg er dog blevet så gammel uden at der er sket noget som helst, og er i dag i stand til at takle min angst, men ubehageligt er det da.
  Mvh til alle
 • Jeg er også blevet gammel med alle de der fornemmelser.
  Nogen gange har det hjulpet at tage en Balancid, så det KAN godt være noget med maven.
Log in eller Registrér for at kommentere.