Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

cutting/selvmord

13

Kommentarer

  • Indstillinger
    Heej det gør mig helt ondt at læse, jeg er selv en 17 år pige, jeg er selv cutter, og har faktisk været det siden jeg var 12 år, jeg har selv været indlagt på grund a selvmord, forsøg.. jeg tog os en overdosis. a panodil. jeg ved hvor svært og hårdt det er, jeg er vokset op i plejefamilie, jeg er ikk speciel social, og har mange sygiske problemer, jeg kender godt den følelse du har, man føler sig helt alene, ingen forstår det rigtigt, man ska næsten har prøvet det selv:/
  • Indstillinger
    Kære Miss Beauty

    Måske læser du først dette, når du har været hos lægen (i morgen torsdag). Jeg vil bare ønske dig held og lykke og sige, at jeg krydser fingre, tænker på dig og håber, at det går godt.

    P.S.: Hvis du har lyst, så skriv gerne, hvordan det er gået.


    Mange hilsner Helene
  • Indstillinger
    Hej Sødeste.

    Det er noget af en historie du kan fortælle, har siddet og læst det hele igennem og kan tydeligvis se du har brug for hjælp.
    Cutting, er en måde at få sin smerte ud, men er i den grad også et råb om hjælp!

    Jeg bliver så ked af det, når nogle bliver presset helt derud hvor at man ikke ønsker andet end at tage sit eget liv.
    Jeg ved ikke om jeg/vi, kan hjælpe med dine suicidale tanker, men jeg håber og tror på at du har søgt hjælp herinde, da du inderst inde ikke ønsker det.

    Du skriver du har svært ved at tale om det, og har det bedre med at skrive det ned, hvilket jeg sagtens kan følge dig i, for har det på samme måde.
    - Der findes mange gode hjemmesider, fx www.livslinjen.dk som har en internet rådgivning, hvori du ikke behøver at tale, men kun at skrive.

    Ved ikke om det er nok, da du nok har brug for lidt mere professionel hjælp.

    - Vil tænke på dig!

    Kærligste hilsner
    Cecilie My
  • Indstillinger
    Hej Alle

    Jeg er rigtig glad for alt det i skriver til mit indlæg og at i vil hjælpe mig og sådan.. Jeg kom desværre ikk til læge i torsdags.. Da der var for glat ude ved mig, for at jeg kunne kører på scooter.. Så jeg håber på at isen vil begynde at forsvinde i løbet af næste uge, så jeg kan komme afsted..
  • Indstillinger
    Hej Miss Beuty

    Ja, vejret har jo godt nok gjort nogle ting mere eller mindre umulige og besværlige. Godt at du holder fast og har tænkt dig at få en anden tid i stedet.

    Mange hilsner Helene
  • Indstillinger
    Hej helene

    Jaah det har det og det er mega træls.. men det ligner sådan lidt steder på vejen.. at det er ved at smelte.. og det kan vi også se på vores is tapper på vores tag
  • Indstillinger
    Kære MissBeaty1.

    Jeg har læst alt hvad du har skrevet og jeg kan sagtens forstå dine frustrationer.
    Du er blevet rådet til, af andre herinde at kontakte livslinien samt din læge..det synes jeg bestemt er en god idé. Så kan du få afløb for alle de tanker og problemer du går og tumler med.

    Hvad angår kommunens rolle, så skal de tage din henvendelse alvorligt. Det er deres pligt i følge lovgivningen. Jeg vil råde dig til at tage kontakt til familieafdelingen i din kommune. Der sidder socialrådgivere der SKAL hjælpe dig. Du har KRAV på at få den rette rådgivning, vejledning og hjælp.
    Du kan hvis du ikke har lyst til at snakke med en socialrådgiver ved kommunen, måske snakke med en anden, måske en voksen du har tillid til? For jeg synes helt sikkert du skal tale med nogen. Én du har det trygt ved. Én som kan lytte til dig og hjælpe dig med at skaffe den fornødne professionelle hjælp.

    Jeg håber inderligt du får snakket med din læge, kommune eller anden der kan hjælpe dig.

    De varmeste tanker herfra.
  • Indstillinger
    Hej Igen

    Øhm ja nu gik det jo så helt galt lørdag (16/1-10) aften..

    Hvor at min far begyndte at sige at jeg svinede ham til ved at jeg sagde til ham at jeg ikk kunne finde det på nettet som han skulle bruge.. Derfor mente han at jeg svinede ham til, hvilket jeg jo ikk gjorder.. Så han begyndte at sige at hesten blev slagtet nu og hesten skulle sælges, hvilket jeg blev meget ked af at hører.. For den hest er jo mit et og alt.. Så jeg gik ind på mit værelse og græd.. Bagefter kom han ind og sagde at jeg ikk måtte bo her mere og at jeg ikk havde noget hjem mere og jeg godt kunne tage og finde mit et andet sted og bo.. Så gik han og smækkede døren i og 2 min efter han kom ind og sagde at på mandag d 18/1 kunne jeg godt vinke farvel til den hest for der blev den solgt.. Da han sagde det, der kunne jeg bare ikk mere jeg gik fuldstændigt ned.. Jeg var allerede tæt påat forsøge selvmord der.. Men det var så lidt heldigt at en der hedder christel skrev til mig og spurgte hva jeg lavede.. Da hun havde hørt det hele, så sagde hun at jeg skulle skrive til min mor at jeg tog hjem til christel for at komme væk fra det hele.. Hvilket jeg så gjorder.. Men på vejen der over stoppede min mor mig 2 gange.. Den ene gang sagde hun at hvis jeg ikk vendte om nu, så kørte hun sig selv ihjel ude på en mark.. Den anden gang hun stoppede mig, der sagde hun at hvis jeg ikk vendte om nu.. Så havde jeg ingen mor og far mere, men jeg vendte ikk om, jeg kørte videre.. Det var christel så også glad nok for at jeg gjorder.. Fordi at hun vidste at hvis jeg tog hjem igen, så ville vi blive uvenner igen.. Så jeg fik snakket med christel da jeg kom over til hende og i løbet af en dag, der fik jeg grædt i fem timer og var fuldstændigt smadret dagen efter.. Fordi at jeg havde brugt så mange kræfter på at græde.. Om mandagen besluttede vi os for at få fat i kommunen, hvilket vi også gjorder.. Men nu venter vi på at kommunen ringer tilbage og har de ikk ringet på mandag, så ringer vi til dem igen.. For christel ved at jeg ikk kan bærer det her selv og hun vel helst undgå at der sker det samme som sidst.. Så jeg har ikk haft den mest perfekte uge..
  • Indstillinger
    Helene2Helene2
    Redigeret 23 januar, 2010, 04:29
    Kære Miss Beauty

    Stakkels, stakkels dig. Ih, hvor ville jeg gerne holde om dig og give dig et stort, stort kram.
    Men det kan jeg ikke, så i stedet vil jeg sige, at hvor er det godt, at du har Christel og hvor er det godt, at I sammen har fået henvendt Jer til kommunen. HVOR ER DET BARE GODT.

    Jeg håber, at du bliver mere og mere klar over, at de ting der sker, sker fordi DINE FORÆLDRE har meget store problemer med sig selv. Det er IKKE p.g.a. dig. Du kunne være det mest perfekte barn i verden og de ville være præcist ligesådan alligevel. Fordi dine forældre ikke har det godt, så kan de heller ikke lade dig have det godt. Det har IKKE noget med dig som person at gøre. Det er jo fuldstændigt ulidelige forhold at leve under og man bliver så syg af det. Éns forældre smitter på en måde én, hvis man ikke kommer væk fra det.

    Ja, hvis ikke du har hørt fra kommunen på mandag, så må du/I prøve at kontakte dem igen. Det kan desværre være rigtigt svært at komme i kontakt med den rigtige person, når man taler med kommunen men I må hænge ved. Hvad med Christels forældre, kan du evt. tale med dem om det? Det ville være godt at have én eller flere voksne til at støtte dig.
    Jeg håber, at du kan blive hos Christel indtil videre?


    Mange kærlige hilsner og tanker Helene

    P.S.: Jeg glemte i går at skrive, at jeg synes, det var utroligt stærkt af dig, at du stod imod din mors pression og trusler. Der er ikke noget, der er så frygteligt som en forælder, der truer med at tage livet af sig, hvis man ikke gør, som hun vil have. Men du stod imod og din mor tog ikke livet af sig. Hendes opførsel (og heller ikke din fars) er bare IKKE okay.
  • Indstillinger
    Hej. Helene

    Jeg ved ikk om Christels forældre ved det, men det tror jeg næsten at de gør.. Jeg snakker båede med Christel også en der hedder Annika, båede Annika og Christel.. Ved hvordan jeg har det, jeg har fundet ud af at det var Annika som skrev til Christel at jeg havde det meget skidt lørdag aften, for ellers ville Christel aldrig ha skrevet til mig.. Hvis Christel aldrig havde skrevet til mig, så ved jeg virkelig ikk hva jeg kunne ha gjort på det tidspunkt.. Så de var jo min redning og det sætter jeg meget pris på nu, Annika vil gøre alt for at hjælpe mig og det vil Christel også.. Så jeg er virkelig glad for at jeg har dem, til at få snakket med..

    Det siger Christel også, at deres opførsel er forkert..Og det er er forkert af dem af sige, at de vil tage livet at sig selv også alle de trusler de kan komme med..
    Men det eneste positive der er nu, det er at vi har fået kontaktet kommunen.. Så der kan blive sat noget igang og at hesten bliver skrevet over i mit navn
Log in eller Registrér for at kommentere.