Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Euthyrox - igen ...

13

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej
    Jeg har lige været hos lægen i dag og hun sagde at jeg absolut ikke måtte begynde at købe Euthyrox via nettet...det er alt for usikkert og der er muligvis KOPI-medicin imellem de varerder sælges via nettet.

    Hun ville evt. gerne hjælpe mig med at få fat i nogle Euthyrox-piller via Sverige, i første omgang, ved at udskrive en recept på Euthyrox (der jo allerede er godkendt i DK) og se om jeg får lov til at købe dem på et Svensk apotek.

    Jeg er spændt på om det kan lade sig gøre og jeg er endnu mere spændt på hvordan de virker på mig og om mine bivirkninger (og der er mange, syntes jeg!) forsvinder.

    PS. Skræmende med dine ledsmerter i hoften...for det har jeg også, kraftigt og troede (og det er det måske også??) at de stammede fra ind/ud stigning af min lave bil...overraskende! hm...

    Det er dejligt at vi får smidt nogle "bolde i luften" omkring vores bivirkninger, ikke fordi vi absolut skal have de samme, slet ikke, men fordi der er "bivirkninger", som vi måske slet ikke har tænkt på, har i forbindelse med NY Eltroxin...og jeg syntes at det er skønt at de kommer frem via denne debat.
  • Indstillinger
    Kære DOE
    Læs de første indlæg i denne tråd så får du svar på dine spørgsmål vedrørende Euthyrox.
    Mvh Peter
  • Indstillinger
    Jeg har ringet til dem, da hjemmesiden eksisterede. Nummeret på hjemmesiden virkede ikke, så jeg tog oplysningen, fik et andet nummer og talte med firmaet. De siger, der kommer ny producent på Eltroxin til juli.
  • Indstillinger
    Er det fordi, at vi er for mange, der klager. Mine sidste mange indlæg er ikke dukket op - kun overskriften - ikke mine kommentarer. Kommer dette frem, skulle vi måske debattere på politiken eller et andet sted i stedet.
  • Indstillinger
    Kære Isabella.
    Hvordan kan der komme ny producent til Eltroxin. Eltroxin er da et registreret varemærke fra Glaxo??
    Så skulle det måske være, at de får andre til at lave gl. Eltroxin på licens??
    Kærlig hilsen Annemarie
  • Indstillinger
    Jubii- hvad er det, Isabella. Jeg forstår ikke. Kommer der ny producent - eller får vi de gode, gamle Eltroxin igen????? Gid det må blive sådan.??
  • Indstillinger
    ...ja hvad er det du har hørt. fortæl fortæl.

    MVH Lene
  • Indstillinger
    Hej - hvad mener i- at der kommer en gl.eltroxin på det danske marked? Kan det være Goldshield ? Har New zeland ikke fået tilladelse af regeringen at få den gl eltroxin på markedet igen - jeg mener det er Goldshield der fremstiller dem.
    Mvh Glad36
  • Indstillinger
    Hej Isabella og andre ! Der er oprettet 2 link om stofskifte på Facebook ,-hvis i er på der . "for lavt stofskiftes væg" og "stofskifte bivirkninger".
    Er det virkelig rigtigt , at siden er væk? Jeg vil gå ind og se.
    Gid det var rigtigt, hvis vi kan fåå vores goe gamle Eltroxin tilbage.

    mange hilsner ellenmarie
  • Indstillinger
    Jeg har kigget nu-og på NETDOKTOR Debatten er stofskiftedebatten på, hos mig. Det kan være der mangler indlæg, det ved jeg jo ikke?
    Hej igen .Ellenmarie
Log in eller Registrér for at kommentere.