Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Euthyrox - igen ...

24

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Camilla din læge skal lave en almindelig recept med på Euthyrox som du aflevere på et svensk apotek. Pillerne koster 76 skr som ca svarer til 52 danske kr.
  • Indstillinger
    Kære Camilla.
    Først vil jeg skrive, at det er rigtigt godt gået, at du har kontaktet Praxis!!
    Kanon - kanon. Så håber vi alle, at de vil tage vores sag op.
    M.h.t. at tage til Sverige - kan det jo blive ret dyrt - når vi bor langt derfra!!
    Jeg ved stadig, at det er et holdningsspørgsmål om at importere Eutirox via http://www.goldpharma.com. Jeg kan kun skrive, at jeg har det godt med tbl. derfra.
    Vi håber, at det ikke varer så længe, inden Merck ell. Nycomed kommer på banen, så vi kan få vores livsvigtige medicin på apotekerne - TL arbejder kraftigt på sagen.
    M.h.t. Facebook er emnet: For lavt stofskifte oprettet i oktober. Der er én der skriver, at det er med at anmelde bivirkninger til Lægemiddelstyrelsen.
    Dagen efter kommer Sunrose med hendes historie om ny Eltroxin den 05.05.09. Så nej, hun har ikke "stiftet" debatten. Men utroligt godt, at emnet også er på banen der.
    Men jeg har det lidt svært, når nogle vil profilere sig selv - jeg troede, at alt dette vi gør for denne sag, er takket net doktor debatter - enhver yder det de kan. Og rigtigt mange har virkelig gjort en stor indsats!!!
    Jeg kan også se, at der bliver skrevet, at OUH tager dette alvorligt. Det har virkelig også været en kamp, bare at få deres øjne "åbnet" lidt. Men jeg tror bestemt ikke, at de er bedre end andre endokrinologer. De har været utroligt svære at "danse" med!!!
    Kærlig hilsen Anemonen
  • Indstillinger
    Jeg har på debatten Facebook gjort opmærksom på at jeg ikke har startet facebooksiden om stofskiftet. Jeg har bare fortalt om bivirkningerne ved de nye eltroxin så andre brugere er klar over dette. Dette har jeg gjort for at hjælpe andre og absolut ikke for at profilere mig. Ønsker bare at andre der har det dårligt med den ny eltroxin skal vide at der er et alternativ til pillen så de kan få det bedre.
  • Indstillinger
    Kære Sunrose.
    Ja, vi kører jo denne debat for at hjælpe andre. Som jeg skrev, var det også alletiders at debatten er på Facebook. Det er virkelig med, at så mange som muligt bliver sat ind i problematikken - ny Eltroxin. For hvor mange går ikke rundt i det ganske land, uden at tilskrive deres bivirkninger som værende ny Eltroxin. Så hatten af for det :-)
    Men på Facebook er der én der skriver: Anmeld jeres bivirkninger til Lægemiddelstyrelsen. Og derfra fortsætter du så. Fint nok.
    I går havde jeg skrevet et længere indlæg. Deriblandt hvordan Eutirox kan fås og også, at lægen kan ansøge Lægemidddelstyrelsen om udleveringstilladelse. Og hvad sker der: Du kommer med de samme meldinger igen!!
    Ja, du må undskylde, hvis jeg følte, at du vil profilere dig. Men jeg har bare oplevet, at du mange gange har skrevet: Jeg har gjort..... Det var mig.....
    Jeg håber, at vi kan blive ved med at skrive, i samme gode ånd - for vi er her jo for at hjælpe hinanden og få at få andre ud af "busken".
    Kærlig hilsen Anemonen
  • Indstillinger
    Kære Anemone

    Er ked af at du opfatter mine indlæg sådan. Det er absolut ikke min hensigt
    at fremhæve mig selv. Uden denne debat havde jeg aldrig vidst at Euthyrox fandtes, og debatten har været et stort samarbejde hvor vi har støttet hinanden.
  • Indstillinger
    Jeg har fået udleveret Levaxin i Sverige, er jeg den eneste der får de piller? Min læge har spurgt endokiner på rigshospitalet, der siger at det præparat bruger de også. Jeg har spist dem siden i søndags, men har stadig bivirkninger af den ny eltroxin.Kærlig hilsen Anette57.
  • Indstillinger
    Kære Sunrose.
    Ja, vi skal være her for hinanden. Støtte op omkring hinanden. Hjælpe hinanden. Og den hensigt har vi alle - ellers skrev vi ikke her på nettet. Jeg er selvfølgelig også ked af, at jeg har misforstået dine ord.
    Men ofte kan skrevne ting opfattes forkert.
    Jeg håber, at vi med dette kan komme videre, og i fællesskab kan kæmpe den sag, som vi alle brænder for.
    Kærlig hilsen Anemonen
  • Indstillinger
    nåh... jeg kan sige ja til flere og flere bivirkninger.... har også oplevet det med ledsmerterne i både hofte og fødderne når man ikke har været i gang længe... og øresusen ja.....
    Jeg har aldrig troet de kan komme fra medicinen.... aldrig....
    puha weekenden føles SÅ uendelig lang ingen jeg kan gøre ngoet....
  • Indstillinger
    Kære Peter

    Mange tak for det fyldige svar.

    Venligts
    Lise
  • Indstillinger
    tjaaaah... min læge ville overhoved ikke tro på mig pga hans uvidenhed, da jeg ringede til morgen og prøvede at fortælle ham om det jeg havde fundet ud af.....så han fik lektier for... og må kontakte ham igen på onsdag.
    Lægesektretæren havde samme holdning om de 3 artikler i ekstra bladet og havde ellers helelr ikke hørt noget...
    så sagde jeg, at hun nok kommer til at undre sig over hvor mange der sikkert kommer til at ringe de næste par dage og uger om det samme emne...bare så hun var forberedt... og lægen også...

    Spørgsmål: er det klogt .... uden at få taget blodprøver uden at spørge lægen tilråds "bare" at starte på euthyrox, og smide de nye eltroxin, når man nu bestiller euthyrox på goldpharma?
    skal læge ikke alligevel tage en blodprøve inden?
    eller er det netop det i allesammen her allerede har gjort??
    Jeg må indrømme - at mit helbred og oven købet min praktik tid er for kostbar til at vente de 14 dage inden jeg få tid, taget blodprøve og få svar. så er det jo nok gået en måned - selv om det er en haste sag.
    Jeg vil slet ikke tænke over hvor skidt jeg kan have fået det i den tid igen...

    mvh Katharina - stadig fortvivlet, dog kommet over chokket i weekenden...
Log in eller Registrér for at kommentere.