Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Livet efter skilsmisse... parterapi fortsat!

124»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Mikkel,

    tak for kommentaren. Jeg tror vores situation er rimeligt identiske, og jeg tror den eneste vej ud er at tage ansvar og skabe handling for vores eget liv.

    Jeg har gjort det ved at få min hustru flyttet ud, få overblik over egen økonomi (min ex. har desværre stillet sig på bagbenene mht. huset , så dette er ikke købt endnu), også har jeg også oprettet en dating profil.

    Profilen lå åben i en uges tid, og i løbet af ugen fik jeg kontakt til hvad der lignerede 3 søde piger. Jeg har lukket profilen igen og skriver pt. løs med hvad der ligner den sødeste af pigerne. Hun er parsøgende, men jeg er ikke sikker på at det skal føre til noget, men det føles kanongodt at skrive til hende. Når min ex. har givet mig en nedtur, og jeg så er kommet ind i min inbox og fundet et godt brev fra hende, så er ALT smerten forsvundet. Jeg har beluttet ikke at have dårlig samvittighed over for hende, mht. mine uafklarede følelser til min ex., sålænge jeg bare er helt ærlig overfor hende mht. min situation... og det føles bare HELT rigtigt at skrive med hende. Hun giver mig håb. Når eller hvis dette slutter får jeg sikkert en nedtur igen, men så er det vel bare op på hesten igen? Jeg vil ikke vente 2 år på at mine følelser bliver afklaret, men tror på at det sker, og kan ske før, ved at jeg angriber problemet.

    mvh Rasmus
Log in eller Registrér for at kommentere.