Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Bange for parterapi

124»

Kommentarer

  • Indstillinger
    hej Rasmus
    det lyder som du har haft godt af rejsen og en god weekn
    du virker lidt mere afklaret i din tankegang

    hvis jeg var dig ville jeg tage den næste terapi på tirsdag --- sammen med konen og derefter --tage timer for mig selv--

    jeg ville være fot nysgerrig til at stoppe her ---du er kommet godt i gang med at tale med hende ----inden i bliver enige om at i skal skilles ---

    ville jeg gerne haft din kone til at uddybe --hvorfor hun ikke mener at i kan fortsætte --hvad er årsagen
    hun skal ikke presses ---det er en ærlig sag hvis hun har tabt kærligheden til dig ----men du ved det måske allerede

    det sker jo i mange familier at den ene taber gnisten --det er svært for den der bliver forbigået
    men det kan også være svært for den anden part at tage springet
    jeg håber for jer at i skilles i alt fordragelig hed
  • Indstillinger
    Hej Rasmus
    Godt du har fået noget at sove på.
    Hvis jeg var dig, så ville jeg droppe den terapi, og spare de penge, din kone har jo taget den beslutning, hvorfor ved jeg ikke.

    Jeg forstår altså ikke, at nogen kan ønske skilsmisse, HVIS det kun er fordi man taber gnisten ??
    Græsset er altid grønnere på den anden side af hegnet - tror man, men de fleste bliver slemt skuffede når den nye forelskelse også taber gnisten, man kan ikke gå og være forelsket altid, og nissen flytter gerne med, og der skal arbejdes på, at få et nyt forhold til at køre, hverdagen melder sig.
    Og så har man ødelagt sine børns barndom, ved kun at tænke på sig selv.

    Det er ikke rettet imod dig Rasmus, men det er de tanker jeg gør mig i det hele taget, du tænker på dine børn, det ser vi jo, men hvad med din kone, hvem tænker hun på ?
  • Indstillinger
    Hej,

    tak for de gode svar. Et eller andet sted kunne jeg godt have lyst til at sende dit indlæg (Vera), til min hustru, da du rammer hovedet på sømmet, og det måske også kunne sætte nogle overvejelser i gang hos hende. Selvom jeg ikke er i tvivl om, at min hustru også i meget høj grad tænker på børnene. Hun elsker dem ligeså højt som jeg. Men konsekvenserne for børnene bliver meget store, og dem er hun nok ikke helt klar over. Jeg er nok heller ikke. Vi er i den lykkelige situation, at vores hus er steget så meget i pris, at ingen af os har råd til at købe den anden ud. Alene kan vi heller ikke bosætte os i området, så vores børn ville skulle have helt nye tilknytningsforhold.

    Fik 4 timers søvn i nat, hvilket gør dette til en god nat, men er stadig en smule groggy lige nu. Dette er dog klart overskygget af den følelese af at jeg er tilbage, og er begyndt at tage føringen i mit eget liv igen. En rigtig god følelse. De sidst 14 dage har jeg været chok, jeg har aldrig troet dette skulle ske for vores familie. Jeg har været ude af stand til at foretage mig noget som helst fornuftigt, og er gået i selvsving i mine egne tanker. Jeg har håbet meget, skrevet, haft selvmedlidenhed, talt med folk, gået i parterapi, bedt... men der kun en der kan bringe mit liv videre, og det er mig.

    Nu synes det hele klart, enten kæmper vi for det eller også skiller vi tingene ad - NU. Beslutningen er min hustrus. Jeg har meldt klart ud, at jeg har haft min store andel af hvordan vi er gledet fra hinanden (jeg har været et fjols og overset signaler), men at jeg elsker hende og at jeg tror vi kan skabe forandringen der kan bringe os videre. Men også at jeg kan intet gøre hvis hun ikke er med.

    Hendes svar var meget vagt at vi godt kunne prøve, men at hun ikke tror på det. Hun vil derfor også stadig beholde den lejlighedsreservation som hun ligger inde med, og som kan være klar til hende 1. maj.

    Men hvis vi prøver er vi også nødt til at være konsekvente i forhold til dette. Jeg kan derfor ikke acceptere at hun beholder reservationen, mens vi prøver. Hvis vi prøver må vi også arbejde med de ting der kan bringe os sammen, dvs. planlægge fremtiden, sørge for børnene, være gode ved hinanden og arbejde intenst med de ting der har bragt os fra hinanden.

    Foreløbigt har jeg dog beslutte at give hende lidt luft, også må vi tage den videre på den parterapisession vi har tirsdag.

    /R
  • Indstillinger
    Kære Rasmus
    Der er forsvundet nogle indlæg i dag, så det jeg skrev til morgen er væk.

    Jeg vil gøre det kort, og bare foreslå, at dig og din kone ser TV 2 kl. 20 i aften
    "Jagten på gnisten"
    Det er nogle gode udsendelser syntes jeg.

    Jeg håber det bedste for dig og din familie.
  • Indstillinger
    Hej Alle,

    tak for gode indlæg, nu er det forbi, jeg tror jeg holder en pause. Parterapien gik ikke godt i dag, der er ikke mere tilbage...det er definitivt

    ----VI SKAL SKILLES

    Er der i øvrigt nogle der har nogle gode forslag til en samtalepartner i Århusområdet, en man rigtig kan snakke med?
  • Indstillinger
    Kære Rasmus
    Ja men så er beslutningen taget, kan jeg forstå.

    Jeg vil anbefale dig, at se på disse fora :

    http://www.singleplus.dk/debat

    http://www.sammenbragte-familier.dk/for ... um.php?f=2

    Du er IKKE alene Rasmus, du må se fremad nu, mange har været igennem det samme som du står i.

    Et råd til dig er : Vent med at gøre skilsmisseboet op, til jeres hus er solgt, jeg har set en far sidde i et kælderværelse, mens resten af huset stod uopvarmet, da han ikke havde råd til varmen.

    Jeg har set forældre bo, skiftevis i hjemmet, mens den ene boede på et værelse, det kunne være en løsning i disse krisetider.

    Alt godt fremover - vær stærk for dine børns og din egen skyld.
Log in eller Registrér for at kommentere.