Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hjælper styrketræning

124»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Tak skal du ha. Vil tænke meget over hvordan jeg træner, vil bare gerne gøre så jeg bliver størkere i kroppen, og træning er første skridt.

    Held og lykke til dig også.
  • Indstillinger
    Og hvad mener du så, at det har med rygtræning at gøre?
  • Indstillinger
    hejsa! ja den blev fejlplaceret og jeg undskylder. men rygproblemer opstår ofte som følge af ophobet toxiner i ryghvivlerne

    knuz Ninna
  • Indstillinger
    Hej Trold1.

    Kan se at du har mange erfaringer/oplevelser med spondylolistese, træning og operationer, men har ikke helt kunnet få styr på via debatterne om du egentlig selv nogensinde blev opereret og hvordan det siden er gået i forhold til det? I så fald hvilken operation har du fået lavet? Jeg tror umiddelbart ikke jeg har lyst til stivgørende operation med skruer og stivere, men udelukkende med egen knogle og/eller protese. Nogen som har gode erfaringer med diskusproteser?
    Nogen som er op på Glostrup?

    Mvh. nsk
  • Indstillinger
    Nej, jeg er ikke selv blevet opereret i ryggen.

    Men inden netdoktor blev lavet om var der nogen, der havde beskrevet deres erfaringer med den type op, og de gjorde virkelig indtryk på mig.

    Siden har jeg læst om flere, på nettet, som har fået foretaget den type op, og er blevet reopereret 1-2 gange, og er endt med noget, der var meget værre end det de startede ud med.

    En neurokirurg mente, at risikoen ved en op var for stor i forhold til de gener jeg har.
  • Indstillinger
    Har også kun dårlige erfaringer med styrketræning og især øvelser med bagoverbøjning (ekstension). Forværrer både smerter i ryg og ben.

    Har bedre erfaringer med svømning, cykling, gang og moderat konditionstræning samt pilates.

    Mvh. nsk1974
  • Indstillinger
    Med den ryglidelse vi har, så må du slet ikke bøje ryggen bagover.
    Inden jeg fik en diagnose deltog jeg i et forløb med intens rygtræning, der var en læge med speciale i ryg-sygdomme indover, og der lavede jeg også en masse ryg-øvelser, bl.a. nogen hvor ryggen bøjes bagover.
    Jeg er ikke i tvivl om, at dette har medført en forværring af min ryg, og det er på den baggrund, at jeg fraråder andre, at træne før de ved helt præcis hvad der er galt med deres ryg.
    Jeg går et par gode ture med hunden hver dag, og jeg synes faktisk, at min ryg har det ok, men jeg overvejer, at prøve noget pilates, vil holde øje med hvad aftenskolen tilbyder næste vinter.
  • Indstillinger
    Redigeret 6 juni, 2016, 02:29
    Fjerne dette
  • Indstillinger
    Charlie Regnbue33, antyder du dermed, at rygpatienter er overvægtige???

    Ellers kan jeg ikke lige se hvad dit indlæg laver i end debat om træning i forh. til ryglidelser.

    Iøvrigt kan jeg oplyse, at jeg behandler mit forhøjede stofskifte med zoneterapi, på den måde slipper jeg for div. bivirkninger fra medicinen. :)
Log in eller Registrér for at kommentere.