Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

almindelig høflighed

1235»

Kommentarer

  • Indstillinger
    hej Lotte

    ja det kan du ha ret i, en ting af gangen, og hver ting til sin tid jeg har fattet det, jeg vil så prøve at leve op til det, det kan da ikke være så svært, ELLER :-))

    jeg har nu heller ikke lvet noget de sidste par dage, slog min ryg op i hjørnet af mit spisebord da jeg ville undgå at træde på en af hundene, det gjore nas, og jeg har forholdt mig ganske rolig siden.

    Knus Kæthe
  • Indstillinger
    Ak ja, de kære husdyr - vi har en kattekilling, der konstant er rundt om fødderne på os, og vi har som talt om, at det en dag går galt. Og jo, vi har fået trådt på ham, men det lærer han åbenbart ikke noget af. :-)

    Men husk nu, at det heller ikke er en god ide at være passiv - det gælder om hele tiden at finde balancen, hvor man holder sig i gang, men heller ikke udmattes.
    Det er ikke nemt, og ind i mellem "går det galt", men jeg har i hver fald lært at, hvis jeg er for passiv, så får jeg faktisk flere smerter, end hvis jeg sørger for moderat motion.
    Held og lykke fremover.
  • Indstillinger
    Hej Lotte

    Ja jeg har så 5 hunde jeg skal ndgå at træde på.

    Jeg er nu heller ikke kun passiv, får da rørt mig lidt, og er begyndt at se det hele med andre øjne, folk må ta det som det er når de kommer uanmeldt, så det er da fremskridt :-)

    Hilsen Kæthe
Log in eller Registrér for at kommentere.