Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Lige godt utroligt..................................

124»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Dejligt at høre at du har det godt,har du slet ingen smerter mere ?

    Heidi
  • Indstillinger
    JO....i perioder..men ikke så slemme som før.Jeg har ikke nervesmerter hele tiden,som før operationen..dælme SKØNNNT
  • Indstillinger
    Nej hvor lyder det bare skønt,dejligt for dig

    Heidi K
  • Indstillinger
    Hej
    Jeg har søgt på nettet og fundet frem til denne "gamle" debat på netdoktor.dk.
    Jeg er 35 år og har gennemgået 4 operationer for diskusprolaps i lænden, senest en stivgørende operation. Alle operationer er foretaget i Danmark.
    Jeg har dog fået konstateret 2 diskusprolaps thorakalt (midt på ryggen) samt 2 udposninger. Jeg er plaget hver dag af uudholdelige smerter og min livskvalitet er forsvundet. Jeg overvejer at tage til Tyskland for at blive undersøgt med henblik på efterfølgende operation af prolapserne thorakalt.
    Grunden til jeg skriver er, at jeg er meget interesseret i at høre hvordan det er gået dig "Twistwe66" her 4 år efter operationen, som du fik foretaget i Tyskland på Atos klinikken. Jeg håber du har tid til at skrive et svar.
    Hilsen JFranck76
  • Indstillinger
    Kære alle som sidder herinde.

    Først vil jeg lige fortælle jer,at jeg selv er rygopereret og er blevet det 3 gange samme sted i ryggen, da den første operation gjorde at skruerne og at den ene skive havde løsnet sig... I dag er hele mit centralnervesystem ødelagt og jeg er også blevet sat på Metadon og nej det har ingen virkning fordi lægerne aner ikke hvad de skal stille op med os rygpatienter som får det værre og værre ... Min største bekymring er også at mine skruer skal knække da jeg er begyndt at få mere og mere ondt der hvor jeg er opereret.. Jeg har fået tilkendt førtidspension, jeg er 37 år og er så invalid at jeg ikke kan nogle almindelige ting,hvilket jo er tegn på at det lægerne har lavet er noget lort. Vi er nogle stykker herinde som er begyndt at skrive sammen på mail,da vi mener at vi som de skadet må holde sammen og på den måde få fat i Sundhesstyrelsen og på længere sigt få anmeldt lægerne. Jeg er selv i gang med to sager mod den ene mod PatientSkadeAnkeNævnet ,en sag som skal for RetslægeRådet og jeg har også anmeldt Center For Rygkirurgi...Men jeg vil være ærlig og sige at mange ikke kan få tilkendt erstatning da Patientforsikringen nok desværre holder hånden over lægerene og det samme gør PatientSkadeAnkeNævnet... Til dig,hvor skruerne er knækket jeg føler virkelig med dig. Man kan jo spørger sig selv,hvorfor vil lægerne ikke tage ansvar for det lort som de laver og hvorfor skal vi som patienter betale den højeste pris man kan betale.. Nemlig vores førelighed og vores livskvalitet.. Der er en debat hvor vi er nogle stykker som taler om komplikationer ved discusprolapsoperation.. Der er i alle velkommen til deltage og som sagt vi skriver også sammen privat,hvilket i andre er velkommen til at deltage i...

    Kh. TogTrolden1
    Mette
  • Indstillinger
    Se under Kompliktaion ovenpå operation ;0)
Log in eller Registrér for at kommentere.