Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Lige godt utroligt..................................

Redigeret 5 maj, 2012, 05:26 i Diskusprolaps
Jeg fik i 2004 gjort min lænd stiv....pga.diskusprolspser og spondylolithese.Jeg har haft ondt lige siden operationen.hvilket vil sig stadig Mange nervesmerter.Jeg har været scannet 2 gange siden og fået at vide,at der ikke var noget tryk på nerverne og det så pænt ud.Jeg blev tilknyttet et smertecenter og har prøvet alt medicin.Blev efter 1½ år afstuttet og sadt på metadon....hvilket heller ikke hjalp..jeg trampede selv ud af metadonen.Jeg fik den besked :du må lærer at leve med smerterne,der var ikke mere de kunne gøre ved min ryg.Det er så gået ned af bakke siden januar i år.Jeg har primært haft nervesmerter i højre hoft,lyske,lår og knæ,men fik nu også smerter i venstre hofte og lyske ,samt flere smerter i lænden.Begyndte ikke at kunne tømme min blærer ordenligt og har haft blærerbetændelse et utal af gange.Jeg opsøgte min læge og fortalte om de nye smerter...Hun mente blærer problemet skyldes min ryg og jeg jo allerede viste,at der ikke var mere at gøre ved min ryg,og nu skulle jeg jo ikke have stærk smertestillende medicin igen.... Jeg kontaktede en klinik i udlandet ,hvor jeg kom hjem fra i tirsdags.Her kunne man se at de 2 nederste skruer var knækket(fordi at de ikke havde fået gjort stivgøringen stabil nok under operationen).Der var heller ikke lavet nok plads til nerverne mellem hvirvlerne....Jeg venter nu på besked fra klinikken om hvordan de vil operere mig osv...Hvis jeg ikke havde henvendt mig til den klinik ,kunne jeg have gået med knækket skrure i flere år...DET syntes jeg dælme er UTROLIGT
«134

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Twister66,

    Puha - det lyder godt nok utroligt, og forfærdenligt. Sikke en omgang. Troede ikke at sådant kunne forekomme.
    Hvor er det så godt at du fik undersøgelse et andet sted og at de mener at have fundet en mulig løsning til (i hvertfald forklaring på)dine smerter.

    Jeg er selv bla. stivgjort i lænden i 2007 - desværre uden bedring (måske tværtimod). Man mener heller ikke at kunne gøre mere. Mine smerter er dog langt fra som du beskriver dine.

    Håber det bedste for dig og din snarlige OP.

    /Stengaard
  • Indstillinger
    Hold da op. Jo det er utroligt hvad man skal lægge krop og øre til. Godt du ikke lod dig spise af med, at der intet mere kunne gøres. Nu hvor der er en forklaring, kan det formentlig gøres bedre, så du måske kan få et liv :-)
    Held og lykke med det.
    Anette
  • Indstillinger
    Hej Twister,

    Jeg kan kun tilslutte mig de andre i tråden: utrolig at sådan en alvorlig brøler kan forekomme. Måske du på én eller anden måde skal indberette sagen - det skal da ikke gå upåagtet hen, at du har gået rundt med smerter så længe på grund af de brækkede skruer? Jeg håber, at de det sted, hvor du nu er blevet (ordentligt) undersøgt, kan hjælpe dig helt eller delvist af med smerterne. Synes virkelig du fortjener et godt liv oven på denne omgang :-(

    Lotte
  • Indstillinger
    Hej Twister66

    Ja, nogen gange undrer man sig over de læger (og
    fysioterapeuter for den sags skyld). Er selv scannet 6 gange på 2 1/2 år, med nærmest lige så mange meninger og råd til følge.

    Kan ellers tilslutte mig de andre. Det var godt du blev undersøgt ordentligt, og de har fundet årsagen til dine forøgede smerter. Håber den kommende
    operation kan hjælpe dig til et mindre smertefuldt liv.

    Pøj, pøj

    :)

    Anita.
  • Indstillinger
    Tak for jeres svar...**ss**

    Jeg har fået en pris :265.700- Der er 14 dages ventetid. vi skal en tur i banken.
    Vi har tænkt os ,at kontakte en advokat med henblik på en klagesag over mislykkedes operation.
  • Indstillinger
    Hejsa twister66 og i andre :-)

    Jeg forstår ikke helt hvorfor du nægtede smertestillende, muskelafslappende og diverse nervemedicin, for hvis man har så mange smerter, at man ikke kan være til nogen gavn for sig selv eller andre, er det da bedre at finde en cocktail, der blot i nogen grad kan holde en igang ?

    Med hensyn til de alt for ringe undersøgelser kan jeg kun tilslutte mig de andre.
    Har selv været i den situation og ved hvordan det er, især når man opdager det.
    For så går der mindst 1000 tanker igennem ens hoved, såsom har de bevidst prøver at skjule deres fejl og holde hånden over deres kollegaer, for så ringe kan de da umuligt være, at de kan overse 2 knækkede skruer.
    Der er heldigvis også gode og pligtopfyldende læger her i landet, desværre lader det ikke til, at det er dem der får så meget at skulle have sagt.

    Tag helt klart en Advokat hvis det er muligt, for patientklagenævnet og den slags, er der mere eller mindre kun for, at retfærdiggøre lægernes fejl og har langt fra et objektivt syn på de sagerne.

    Det var godt nok dyrt, men hvis du på nogen måde har råd og har det bedst med det, er det nok også det bedste valg.

    Uanset hvad ønsker jeg dig alt muligt held og lykke med det hele :-))
  • Indstillinger
    nægtede ikke at tage smertestillendemedicin...Jeg var på et tidspunkt nød til,at få taget blodprøver 1x ugenligt fordi jeg som regel fik max dosis på medicin inden man så gik til det næste..så jeg har været HELE møllen igennem.Jeg kunne være forsat på metadon eller morfin....HVIS det hjalp på mine nervesmerter, havde jeg selfølgelig taget det, om så det havde været en nok så stor coctail.De kunne så ment have amputeret min højre ben, hvis det kunne få smerterne til at forsvinde.Tak for din hilsen...
    Skal ringe for at få en tid , til operation på tirsdag.Har undersøgt om der er muligheder for den samme operation herhjemme men de har næsten ingen erfaring med den slags proteser (de er stadig på forsøgsstadiet) desværre.
  • Indstillinger
    Hej Twister

    Danmark`s sundhedsvæsen er desværre langt bagud i forhold til det store udland.

    Når man har fået altfor meget medicin i Danmark bliver man "bare" sat på metadon, har selv prøvet, når lægerne ikke tør tage ansvaret mere for alt det morfin som de har proppet patienten med så er det metadonen som trækkes frem i sidste forsøg. Og mange gange på ordre fra distrikslægen !!
    Det er utroligt dårligt men selvom man som patient har fået meget stærk medicin igennem flere år af det danske sundhedsvæsen, kan man ikke blive trappet ud af den medicin igen, så pas på med hvad i siger ja tak til at spise !!

    Jeg ville ikke selv turde ligge mig under kniven igen i Danmark slet ikke i ryggen eller nakken.

    Et utroligt dårligt behandlingsforløb du har været igennem Twister, håber at det vil give dig et liv med mindre- eller helt uden smerter tilbage at blive opr. i udlandet. Hvor i verden skal du så opereres ?

    VH Isabell
  • Indstillinger
    tak for din hilsen.

    Jeg skal forhåbenligt opereres i Tyskland..Vi venter svar fra banken ...en af de nærmeste dage. Hvis der gives grønt lys skal jeg sikkert opereres allerede tor d. 8 aug.Hvis svaret er negativt fra banken...aner jeg ikke hvad jeg skal stille op .Da jeg desværre er nød til den operation...
  • Indstillinger
    Hej Twister

    Så krydser vi fingre for at svaret fra banken er positivt.
    Jeg har hørt at mange mennesker har været meget glade for operationer specielt i Tyskland der skulle efter sigende være nogle rigtig dygtige læger.

    Håber virkelig at det lykkedes for dig.
    God sommer

    Håber du vil skrive og fortælle os om resutatet.

    Venlig hilsen Isabell
Log in eller Registrér for at kommentere.