Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Lige godt utroligt..................................

13

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Julie

    Nej der bliver ikke gjort andet ved mine lænde-prolapser end træning. Men det er selvvalgt !!

    Selvfølgelig gør de pokkers ondt ind imellem men det er som regel kun når jeg har været uheldig og lave en forkert bevægelse. Noget efterfølgende hvile og træning har indtil videre heldigvis været nok til at holde dem på plads.

    Jeg tror det er på grund af besparelser i det Danske sundhedsvæsen til specielt dyrt kikkertudstyr operationsudstyr og på speciel-lægeuddannelse at Danske læger ikke har lært at håndtere prolaps-operationer særligt godt endnu.

    Hvis man regnede det op i hvor meget førtidspensionister koster (pga dårlig diskosopr.) og hvad det i realiteten koster at have udstyret og lægerne iorden.
    Ville det ganske sikkert vise sig at være en stor besparelse på sigt, at gøre tingene rigtigt den første gang.

    Det er virkelig utroligt synd at der er så mange mennesker i lille Danmark, som går rundt med store smerter efter en mislykkedes prolapsoperation og ovenikøbet samtidig "bare" er opgivet af lægerne.

    Vh Isabell
  • Indstillinger
    Twister66.
    Jeg vil ønske dig held og lykke med din operation.
    Med hensyn til proteser, så kender jeg til to der har fået lavet sådan nogle.
    Den ene er en forholdsvis ung kvinde, hun har haft sin protese i mere end 10 år. Hun er operet på Rigshospitalet.
    Den anden stødte jeg på, på Center for rygkirurgi, da jeg selv lå derinde efter en rygoperation.
    Det var en ganske ung pige, bare 16 år.
    Det er kirurger fra Rigshospitalet der operer her.

    Med hensyn til tilfredshed med rygkirurgi herhjemme, så deler jeg ikke utilfredsheden.
    Både min søn og jeg er opereret på Center for rygkirurgi med godt resultat.
    To af mine naboer er opereret for diskusprolaps, de har det også godt.
    En nabo`s datter er opereret for diskus i nakken, hun har det godt, men tåler ikke alt arbejde.

    På en debatside som denne vil det i sagens natur, ofte være mennesker der lider, både før og efter en operation, der skriver her.
    Dem der får det godt, glemmer ofte at meddele til omverdenen, at det er gået godt.
  • Indstillinger
    Er da glad for, at der er nogle som er tilfreds med operations mulighederne herhjemme.Du har ret i .at her i debatten er flest 'negative 'indlæg,men folk som er opereret og har det godt,har nok ikke brug for,at søge dette forum.Jeg har været rigtig glad for,at kunne læsse af her til mennesker, som ved hvad det vil sige ,at have en dårlig ryg.Tak til jer for jeres forståelse og hilsner
    knus fra Bettina
  • Indstillinger
    Efter ikke at have "været her" i et stk. tid, så bliver jeg noget rystet over at læse denne debat. Håber virkelig for dig, at din operation i dag er gået rigtig godt..

    Jeg står faktisk i en temmelig lig situation som dig - dog ikk mht. medicin da jeg endnu kan klare mig med morfinpiller.., og håber virkelig du kommer godt igennem denne operation, og vil fortælle om det videre forløb her på netdoktor.

    Mvh. og mange tanker fra
    dali
  • Indstillinger
    Hej alle....................

    Så er jeg hjemme igen.Operationen gik godt,jeg vågnede op efter operationen UDEN nervesmerter(fedt).
    Der begyndte at komme nogle perioder, med nervesmerter efter 4 dage (ikke så slemt som før op.).Det er ganske normalt efter et stort indgreb og bør forsvinde efter 3-6 mdr.Jeg har ikke nervesmerter døgnet rund mere,hvilket er en STOR lettelse.problemet med min blærer skyldes desværre 2 prolapser i nakken (som de opdagede ved en ekstra MR.scanning.Så nu er det blevet til 5 prolapser ialt.Det problem må jeg tage stilling til, på et senere tidspunkt.Nu skal jeg igang med genoptræning ,så jeg kan komme ud og ride igen.Jeg ser positivt på fremtiden.Hvis i har spørgsmål så bare skriv...
    Knus fra en glad Bettina
  • Indstillinger
    Hej Betina

    Hvor må det være dejligt at du er kommet igennem den operation i Tyskland, og du ikke har nervesmerterne konstant mere. Jeg håber virkelig for dig at de forsvinder helt.

    Det kan være at de prolapser du har i nakken holder sig i ro, så der ikke behøver at blive gjort noget med dem. Jeg har haft 3 eller 4 i lænden i en årrække, men de er til at leve med.

    Håber at du får mange gode rideture :-)

    Vh Isabell
  • Indstillinger
    Hej Twister.


    Rigtig dejlig for dig, at operationen gik godt. Håber virkelig for dig du bliver fri for dine nervesmerter med tiden. Men noget ærgelig mht. de nyfundne prolapser, som du bare må håbe på "opfører sig ordentlig" :-)

    Hvordan går det så nu? Kunne du tænke dig at skrive lidt om, hvordan forløbet i Tyskland var. Hvordan du kom i kontakt med dem, hvad med kommunikationen osv.?

    Jeg går og overvejer lidt om jeg skulle prøve at få dem til at se, om de kunne gøre noget for mig.. Det er så vanskelig "at lære at leve med" at ryggen er slidt, og jeg har de mange smerter daglig..

    Mvh. dali
  • Indstillinger
    Hej twister66 eller Bettina!
    Jeg vil spørge dig om det var proteser du fik opererat ind eller om det var en Venetral spondylodesis 2 level with stalif. jeg har selv været på Alpha kliniken den 19 aug og har idag fået foreslaget denne operation af Willem Zeegers. Vil gerne snakke med dig om du har lyst.
    Venlig hilsen Lena
  • Indstillinger
    Svar....
    Ja det var stalif på L5-S1 og stivgøring med knogle fra hoften på L4-L5 (der var ikke plads til en protese,da jeg havde en meget stor vene de ikke måtte skærer over) Jeg har desværre fået nye nervesmerter og problemer med vandladningen.Det skyldes nogle andre problemer i ryggen.Selve operationen må sige ,at være en vellykket da jeg er sluppet af med de gamle nervesmerter (heldigvis)Det er den samme læge som opererede mig(han har en meget stor plads i mit hjerte).
    Til de andre spørgsmål: Jeg fik kontakt med en dansk vejleder inde på Alpha klinikkens hjemmeside han hedder detlef.Der er dansk tolk om tirsdagen(den dag er vist forbehold til danskere (og der er mange)Når du får en aftale om undersøgelse (det bestiller vejlederen),bestiller han også holetværelse til dig(300m fra klinikken).Du kan også selv bestille et andet hotel ,men det er bare nemmest at bo i nærheden.

    Knus fra Bettina
  • Indstillinger
    skal da lige skrive, det går rigtigt godt ...Har ikke haft nervesmerter i 4 uger..HURRRAAAA
    Jeg er bare så glad ,for at kunne leve uden de forbanede smerter og tænk hvis jeg ikke havde opsøgt alfaklinikken....er uhyggeligt at tænke på.
    Jeg tænker på er jer ,som også er blevet opgivet af lægerne og ikke har midler til en operation/behandling i udlandet.Der går sikker mange rundt,som kunne få et mere tåleligt liv.

    Knus til jer
    Twister
Log in eller Registrér for at kommentere.