Hjem Hjerte og blod Hjerteproblemer

Rytmeforstyrrelser/jeg er forvirret

124»

Kommentarer

 • Hej Jesper

  Jeg er selv på vej gennem et forløb på nu 6 mdr. med kraftige hjerteforstyrrelser og jeg har ofte troet at nu var min sidste time kommet. Jeg oplevede også "hjertehop", høj puls, svimmelhed, svedeture osv. Jeg har fået scannet hjertet, røntgenbillede af lunger, CT scanning af lunger, kiropraktor, akupunktur og et utal af ekg og lægebesøg.

  Først nu er jeg ved at være klar over, at det er "interkostalmyalgi" der har ramt mig. interkostalmyalgi er en tilstand hvor man får inflammation i muskulaturen, som ligger mellem ribbenene. Smerterne kan være skræmmende, fordi de kan minde om smerter fra hjerte eller lunger. Og ofte er inflammationen startet i ryggen hvor også nerver i ryggen kan blive påvirket. Du kan få lidt mere information om tilstanden her: https://www.youtube.com/watch?v=AEli_ZU0JqM

  Der er også link til nogle simple strækøvelser, som jeg også kan anbefale.

  For mig har det virkelig hjulpet, at tilmelde mig et træningscenter og så gå på et løbebånd, hvor man har mulighed for at følge sin puls hele tiden. Det giver mig ro, når jeg kan se, at selvom det følelse som om mit hjerte hopper og danser, så kan jeg se at min puls faktisk er stabil, så det er IKKE mit hjerte der driller, det er signalerne fra brystkassen som min hjerne misfortolker.

  Ydermere er det vigtigt at du bliver bevidst om måden du trækker vejret. Du skal lære at trække vejret med maven ikke med brystet, det tager lidt tid at få styr på, men det har også hjulpet mig rigtig meget at blive bevidst om dette.

  Og sidst du skal være forberedt på at det kan tage lang tid at komme af med tilstanden

  Håber at denne information kan hjælpe dig :O)
Log in eller Registrér for at kommentere.