Hjem Hjerte og blod Hjerteproblemer

Rytmeforstyrrelser/jeg er forvirret

13

Kommentarer

 • Hej
  Jeg fik foretaget ablation mod AVNRT ( AV nodal reentry takykardi ) i Januar 2008 på Rigshospitalet.
  Jeg var også lidt betænkelig ved at skulle være vågen under indgrebet.
  Tog imod tilbudet om en beroligende pille.
  Under indgrebet kunne jeg mærke en let sviende fornemmelse når der blev "brændt", men ingen egentlige smerter.
  Efter at være blevet kørt tilbage til sengeafdelingen faldt jeg simpelthen i søvn og blev først vækket efter 4 timer.
  Alt i alt en meget positiv oplevelse.
  Har været medicinfri og flimmerfri lige siden :-)

  Hilsen Bjarne
 • Hej elvisa12.
  Også jeg vil ønske dig alt det bedste for dit indgreb.
  Det værste i forbindelse med ablationen, er nok de tanker man gør sig inden. Der er nok ingen der rigtig kan forklare dig hvordan det er, men jeg kan trøste dig med, at når du først når frem til indlæggelsesdagen, så går det hele så hurtigt, at inden du ser dig om er det hele overstået. Og husk, det er virkelig dygtige specialister du er i hænderne på.
  Jeg må sige, at for mit vedkommende følte jeg ikke at tiden hvor jeg skulle ligge stille var så slem. I hvert fald ikke under indgrebet. Jeg fik beroligende og smertestillende i drop (går jeg da ud fra at alle gør) og det i sig selv gør, at du ikke er så fokuseret på tiden. Det personale der var omkring mig var så opmærksomme og søde, og var hele tiden på "stikkerne" for at se hvordan jeg havde det.
  Da det hele var overstået, skulle jeg ligge fladt og helt stille i 2 timer. Dét syntes jeg var lidt svært.
  Nu her, 7 mdr. efter ablationen, har jeg fået det så godt at jeg er begyndt at løbe 3 x om ugen. - Lige så stille er jeg startet op, og øger løbetiden lige så stille og rolig. I morges løb jeg 15 min. uden stop. Det kunne jeg bestemt ikke for et år siden.
  Vi mennesker er indrettet sådan, at det alt ukendte er vi lidt utrykke ved, men som du ser, så skal det nok gå alt sammen. Pøj, pøj, pøj.
  Hilsen Dansehjerte1
 • Hej Jeg har ( Forkammer flimmer) og er meget forpustet synes jeg. Er blevet tilbudt applakation, nogle læger siger alt efter hvem man taler med at det ikke hjælper,- og at man ikke får sin sinus rytme igen.. (Sinus normal) Den sidste læge jeg talte med mente at en pacemaker ville afhjælpe mine problemer.!!!. .. Har nogen her erfaring med Pacemaker og bliver man mindre forpustet når man får den ...Jeg skal hvile mig flere gange når jeg slår græsplæne.. Venlig hilsen.Bjarne 68 år. .
 • hej alle varde hjertecenter
  jeg lider vist også af rytmeforstyrrelser - lægen siger det er noget med lednings forstyrrelser i hjertet også kaldet grenblok. Mit spørgsmål er hvordan bliver man henvist til Varde hjertecenter ? har hørt godt om stedet venlig hilsen karina
 • Jeg har for 3 uger siden fået en ablation på Skejby universitetshospital for flimmer. havde det dårligt i de første par uger. Mit problem nu er, at min puls er blevet meget højere, hvor jeg før havde en puls på ca. 50 ligger den nu på 75-80, mit blodtryk er lavt ca.110 over 70. er der andre som har oplevet det? Det bekymre mig meget, da jeg ikke føler kroppen kommer i hvile.
 • Hej lunden123

  Jeg er meget interesseret i hvordan du er gået siden din ablation tilbage i 2016.

  Jeg har for snart 5 uger siden fået en ablation på Skejby sygehus og har fuldstændig samme prob. med min hvilepuls som du nævner, faktisk er tallene helt ens. Har endnu ikke kunne få nogen til at fortælle mig om hvad mine udsigter er til trods for utallige forsøg.

  Mvh Thor
 • Hej Thor.
  Jeg har det godt, min puls er ikke så høj mere ca. 60 plus/minus. Jeg har heller ikke haft rytmeforstyrrelse siden operationen, så jeg er lykkelig for, at jeg har fået det gjort. Det var også på Skejby.
  Mange hilsner Lunden 123
 • Hej lunden

  Fantastisk godt at høre, hvornår og hvordan... jeg har et hav af spørgsmål. Jeg har foreløbig gået 5 uger uden noget spor af bedring og uden at lægerne har kunne fortælle om mine fremtidsudsigter..

  Rigtigt glad for at høre du har fået det bedre, men vil selvfølgelig gerne høre mere.

  Mvh Thor
 • Hej igen.
  Jeg kan sagtens følge dig, jeg var efter min operation meget usikker på de forskellige symptomer og synes jeg var dårlig informeret om, hvad jeg kunne have i vente.
  Jeg fik 2 gange rytmeforstyrrelse lige efter jeg kom hjem. I tiden efter blev jeg hurtigt forpustet, havde nattesved og meget uro ved hjertet, som jeg husker det i flere mdr. efter. Hvilepulsen var høj ca.75, hvor den før var 56-58, jeg følte mig fremmed i egen krop. Jeg fik efter et par mdr. monitor på som viste, at alt var normalt. Jeg skrev alle mine symptomer ned og kontaktede hjerteforeningen, at de burde lave en folder om de symptomer man evt. kunne forvente, men det var der ikke nogen opbakning til. Jeg skrev alt ned hvad jeg oplevede, men kan ikke huske hvor jeg har lagt det.
  Håber det bedste for dig, det er jo kun 5 uger siden, jeg mener der gik 3 mdr. for mig før jeg følte mig ovenpå igen.
  mange hilsner Lunden
 • Lige en opdatering her små 4 mdr. efter min ablation. Der er desværre overhovedet ingen bedring i symptomerne med meget forhøjet hvilepuls, ekstra systoler samt ophold i puls og åndedræt (åndenød) efter indgrebet. Desuden er min hjerterytme (slår meget hårdt) heller ikke blevet bedre.

  Desværre har lægerne ingen løsninger eller forklaringer endnu. Håber stadig, men bliver ikke lettere.

  Be aware...

  /Jesper
Log in eller Registrér for at kommentere.