Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

forhudsforsnævring

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    OKI (de folkens i denne debatrråd) SÅ FIK JEG SVAR (fra specillæge--Poul Frimodt Møller--der står bag artiklerne om emnet her på NETDOKTOR) HAN SKIVER :

    Du skal ikke være bekymret for, at der sker noget med din forhud i forbindelse med samleje. Hvis huden ikke kan trækkes til side, når din penis er slap, skal det gå meget voldsomt til ved et samleje, før huden så skulle kunne glide til side og være svær at få frem igen.

    Hvis du ikke har gener af din forhudsforsnævring, er det svært at anbefale operation. Den væsentligst grund skulle være, at først når huden kan komme til side, kan du holde det ordentligt rent. Imidlertid skal det vejes op mod, at efter en operation vil din forhud med stor sikkerhed ikke kunne trækkes frem over penishovedet, og oftest vil forhuden blive så slap, at den hele tiden glider til side, så du kommer til at gå med blottet penis hoved.

    Du kan jo overveje at få din læge til at henvise dig til en urinvejskirurgisk afdeling, så du kan diskutere det med en specialist. Jeg skal her nævne, at jeg selv går på pension om ca. 3 uger, så jeg kan ikke tilbyde dig selv at se dig.

    Held og lykke. Venlig hilsen
    Poul Frimodt Møller

    YDERE MERE FANDT JEG DENNE HER
    https://bornetelefonen.dk/brevkassen/fo ... 3%A6lp-sex


    HVOR DER STÅR KONDOMET (som man har uden på forhuden) HOLDER PÅ FORHUDEN (under sex) SÅ DU KAN GODT HAVE SEX (med forhudsforsnævring) OG

    NU BRUGER MIN KÆRESTE (og jeg) KONDOM (hvilket--oven i det poul erik skriver--skulle være med til at modvirke forhuden glider tilbage) SÅ DISSE 2 ting (både svaret fra poul erik og artiklen jeg har fundet) BEROLIGER MIG

    MED HENSYN TIL AT STOLE PÅ MIN LÆGES ORD (om at oberation er unødvendig)
Log in eller Registrér for at kommentere.