Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Tror jeg har Forhudsnævring?

124»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Forhuden burde automatisk trække sig tilbage når man kommer ind i teenagealderen. For nogen sker det dog ikke, så herfra vil jeg anbefale at kontakte din læge for at få informationer om dine muligheder. Tror bare du får en creme :)

    /Martin
  • Indstillinger
    Jeg har været til lægen og har fået min creme, det er en anden episode.
    Nu spørg jeg bare.
    Gør forhudsforsnævring at min penis ikke kan opnå den fulde størrelse fordi den ikke kan glide ud af forhuden? :-)
  • Indstillinger
    Din forhud kan ikke holde penis tilbage, hverken fra at vokse eller fra at blive større ved erektion.

    Så det er altså ikke sådan, at mænd der blev omskåret som børn er bredere eller længere hvad angår penis. De to ting hænger ikke sammen, selvom en omskåret penis måske kan se meget anderledes ud.

    En for stram forhud vil "kun" gøre to ting:

    1. Muligvis forårsage betændelse eller bare dårligere hygiene, hvis forhuden er så stram, at du ikke kan vaske penis under forhuden.

    2. Give ubehag eller nedsat følsomhed under samleje eller onani, hvis forhuden er så stram og tyk, at hovedet på din penis(glans) altid er helt eller delvist dækket af din forhud, og ikke bliver blottet under samleje.

    Den bedste løsning på problemet, er dog ikke nødvendigvis en omskæring da den i nogle tilfælde kan nedsætte følsomheden i penis, fordi glans er permanent helt eller delvist blottet.

    Kun din læge kan fortælle dig, hvad der er den bedste løsning for lige netop dig.

    Held og lykke med det!
  • Indstillinger
    Okay grunden til min penis ikke er så stor lige nu.
    Er grunden til det fordi jeg ikke er kommet så lang ind i puberteten? :-)
  • Indstillinger
    Du er 13 år - du har med voldsomt besvær fået taget dig sammen til at få din forhudsforsnævring behandlet, og det overlevede du.

    Prøv nu at slappe lidt af med den penis, den skal holde hele livet (smil) - og nej, selvfølgelig er du ikke fuldt udvokset endnu, og det er den penis heller ikke.

    Jeg tror sådan set heller ikke din stemme er færdig med at være i overgang, og at du behøver at barbere dig hver dag - eller allerede har et stort fuldskæg.
    Selvfølgelig er en 13-årig ikke færdigudviklet - og det har en 13-årig altså aldrig været.

    Også du skal givet nå at blive voksen - jeg vover et øje og påstår, at du altså stadig er et barn, og det fortsætter du altså med lidt endnu. Jeg kan simpelt hen ikke forstå, at det skal være SÅ frygteligt at være et barn - voksen er man det meste af livet, så prøv nu at glæde dig over, at du endnu kan nyde en del år, før du skal påtage dig det ansvar, det er at være voksen.

    Du skal nok nå det hele og udvikle dig som man almindeligvis udvikler sig.
Log in eller Registrér for at kommentere.