Hjem Sex & samliv Utroskab

Min kone har været utro - hjælp og råd søges..

13»

Kommentarer

  • Okay. Nu bliver det hele et nummer for avanceret - også for mig.

    I dit første indlæg var du ikke i tvivl om jeres gensidige kærlighed - og det er præcis det, jeg hele tiden har prøvet at fastholde.

    Og nu skriver du det her????

    Det hænger simpelt hen ikke sammen.
  • Det var det jeg kunne mærke, der var noget galt.

    Det kan være så mange ting. For mit vedkommende var det min eksmands evige utroskab og især hans manglende forståelse for mine følelser.

    Jeg kan "mærke" den samme uforståenhed over for følelser, som jeg oplevede hos min eksmand. Jeg havde sandelig også lyst til at være utro, jeg ville bare opleve nærvær, kærlighed, tryghed. En der holdt om mig. Jeg gik ud med en anden og forlod derefter min eksmand.

    Naturligvis forsvarer jeg ikke utroskab, men jeg har en forståelse for det i visse tilfælde. Ikke som i min eksmands tilfælde, hvor han bare ville have så mange kvinder som muligt. men hvor det drejer sig om følelser.

    Men den slags kan ikke forklares.
  • Det kan jeg godt forstå hvis du bliver - det er jeg også hvilket nok er meget naturlig når man står midt i en krise.. jeg skal prøve at uddybe...

    Hun elskede mig men følte ikke jeg gav hende nok opmærksomhed og derfor min udtalelse - hun var træt af forholdet og et eller andet sted også mig. Og ja jeg gav hende ikke den opmærksomhed som jeg burde - min fejl...

    Det kan på ingen måde retfærdiggøre utroskab men er klart en årsag til at det skete. Hvis jeg havde udfyldt det hul i hende var det aldrig sket.

    Det var ikke mangel på kærlighed men vi viste ikke hinanden vores kærlighed...
Log in eller Registrér for at kommentere.