Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hvor tyk skal penis være?

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ok, jeg er målløs, hvilket spild af tid.
  • Indstillinger
    Og jeg undskylder Momse. Det var mig, der uden videre henviste til en anden debat uden at tydeliggøre det ordentligt.

    Der er ikke slettet noget i denne debat.
  • Indstillinger
    Nej, men jeg manglede dog oplysninger fra den anden debat for at vide nok til at kunne give et ordentligt svar, tak for henvisningen.
  • Indstillinger
    momse61, det kan jeg godt forstår, at du er målløs.
    En skriver han ikke kan få rejsning mere, så der er vist god grund til at advare unge mænd om brugen.

    Jeg respekterer mere den mand, som hellere vil reparere sit tag fremfor at bruge penge på det instrument. Der er mere mand i ham end dem, der ikke kan tænke på andet end den penis. Det er sygt.

    De mænd, der bruger dette instrument har sikkert hverken kone eller kæreste. Det ville en kvinde da ikke kunne udholde. En mand skal være en mand og ikke mangle selvtillid.
  • Indstillinger
    Nej, Momse. Du har ikke svaret ud fra forkerte forudsætninger. Du gav dit bud på det givne spørgsmål, på samme måde, som både jeg og Persille har gjort.

    Det var først senere i debatten, efter at Familiefar var kommet med alle sine mærkværdige måleinstrumenter, som givet var ment som venlige forslag, da den størrelse nu er så vigtig for ham - og var kommet med en uforskammethed til mig, at jeg henviste til den anden debat, som han i øvrigt har tilladt sig at forbyde mig - ikke bare at deltage i, men oven i købet også at læse.

    He he - det er bare SÅ latterligt.
  • Indstillinger
    Ja ja, jeg har givet mit bud på et svar, selvom jeg slet ikke tror " familiefar " kan/vil bruge det til noget, jeg tror nu at han kun ønsker svar der støtter hans synspunkter.
    Jeg trækker mig fra debatten, jeg vil hellere i min have :)
  • Indstillinger
    Hold da helt op i kan læse mange ting der ikke er skrevet.
    Er vi enige om at det er bedre for kvinder med en tyk end en lang penis?
    Vi snakker stadigvæk ikke om manden kan finde ud af at bruge den.

    Persille manden du referer til omkring rejsning er forkerte oplysninger : han har mistet noget af følelsen på spidsen af hovedet efter han havde overdrevet med træket på sin extender selv om at han blev advaret af mig om ikke at trække så hårdt som nybegynder, men han skulle følge producentens anvisninger om opstart. Hvilket han ignorerede (desværre). Jeg har ikke hørt mere fra ham om han er ok igen (håber jeg).

    Mine hensigt med den anden debat er at hjælpe andre så de ikke kommer galt af sted og oplyse om at det kan lade sig gøre at få en større penis.

    Tak for dit svar momse. Nej jeg skal ikke bruge det til noget jeg var bare nysgerrig om hvilke præferencer kvinder har omkring tykkelsen på penis.

    Ja Lotte de forskellige ting jeg nævnte var for at hjælpe dem der ville svare da det er et faktum at kvinder er bedre til at få en visuel beskrivelse end bare tal og som i også selv siger så har I ikke et målebånd med i dobbeltsengen.
  • Indstillinger
    Så vidt jeg har hørt fra mange kvinder er tykkelsen værd ar foretrække frem for en meget lang model,da følelsen er bedre og clitoris bedre kan mærkes pga udvidelsen
Log in eller Registrér for at kommentere.