Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hvor tyk skal penis være?

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg ved godt, at du simpelt hen ikke magter mig, og jeg forstår dig.

    Du hiver og flår i den tissemand mange timer hver eneste dag for at få den større, og så er det da slet ikke til at bære, at jeg - og andre kvinder - gang på gang fortæller dig, at det er så uendelig ligegyldigt med den størrelse.

    Lige så lidt som du forstår mig, forstår jeg dig.

    Hvis du i stedet brugte al den energi på at blive en super god elsker med det udstyr, du nu en gang har, som - så vidt jeg har forstået - ikke en gang er "kriminelt" lille, så ville din lykke helt sikkert være gjort, og det ville den for alle de mænd, der ville flytte fokus fra den størrelse.

    I den debat, du har forbudt mig følge med i, skriver du et sted, at din kone finder det latterligt. Tænk lige lidt mere over det.

    At jeg deltager i de her debatter, er sådan set ikke for at "slås" med dig, men der er mange, der ikke deltager - kun læser med, og de skal ikke kun udsættes for dit - ikke helt sunde - syn på at den størrelse er alfa/omega.

    Jo, jeg vil da ønske, der kommer en hel del andre kvinder ind i denne debat.
  • Indstillinger
    Persille : det er derfor jeg spørger. Ikke fordi jeg kommer til at knalde andre, men jeg er klar over at i 2 er ligeglade med længden og at alle pikke er fine som de er bar manden er sød ( der er andre der ikke er ligeglade så hvorfor skriver i i debatten hvis i ikke vil svare)
    Lotte : Jeg har aldrig brugt ordet latterlig. Hun synes jeg er skør (kærligt ment).
  • Indstillinger
    Jeg har svaret dig pænt, jeg ikke tror du kan få svar, fordi kvinder er forskellige, som mænd er det. Men bevares, jeg undskylder, at jeg tillod mig at skrive.

    Hvad jeg syntes om behøver du ikke at spekulere på.
  • Indstillinger
    Spørgsmålet var ikke rettet til jer da vi har udvekslet menininger før om emnet.
    Så vi kender hinandens holdninger til dette emnet.
    I (Lotte og persille) er gode til at hjælpe andre med mange forskellige emner.
    Jeg synes i dog skal holde jeg fra penis emner da spørgsmål i den kategori bedst besvares af mænd (ikke nødvendigvis mig) hvis det da ikke stilles til kvinder.
  • Indstillinger
    Nej, nu må du holde op, hvem tror du egentlig du er.
    Jeg bestemmer selv hvad jeg skriver, hvornår jeg skriver og hvor jeg skriver, det skal du ikke blande dig i.

    Jeg har en gang svaret dig det ikke afhænger af længden og det passede dig ikke. Siden er du kommet med dine uforskammede bemærkninger.
  • Indstillinger
    Ja, nu synes jeg også lige, du strammer den.

    Det her er et debatforum, hvor man har lov til at komme med meninger og holdninger - der ikke nødvendigvis er de samme som dem, du ønsker at læse.
    Jeg foreslår, at du fremover skriver i dine debatter præcis hvad du gerne vil læse.

    Du har ingen - ingen - ret til at bestemme, hvem der skal deltage eller ikke deltage i debatterne. Læs f.eks. Netdoktor betingelser.

    At jeg har valgt at holde mig fra den om det der penisforlængelsesapparat, skyldes ikke, at du har forbudt mig det, for det kan du bare ikke - men at det bare er så langt ude, at jeg faktisk bliver ked af det. Den har kun et formål - nemlig at nedgøre mænds selvtillid.

    At jeg er tilfreds med min mands størrelse, skyldes ikke kun at han er "sød" - nej, det skyldes, at han har gjort sig den ulejlighed at sætte sig ind i, hvordan den skal bruges - OG at der er store følelser involveret.

    For dig handler det kun om størrelse, så ud over at blive lidt vred over dine frustrerede uforskammetheder, kan jeg da kun have ondt af dig. Hvor må du gå glib at mange skønne ting her i livet, når du bruger så mange timer hver eneste dag på at hive og trække i den penis, for at få et resultat, som i bund og grund er totalt ligegyldigt.

    Jeg foreslår dig at kontakte et bordel og der stille dit spørgsmål. Der er der i hvert fald ikke følelser involveret.
  • Indstillinger
    I har helt ret.
    Dette er et åbent forum og ikke jeg eller nogen anden hverken skal eller kan forhindre jer i at skrive noget sted her på siden i lige den debat i ønsker.
    Med andre ord der er nogen ting jeg synes i er gode til (ros) og andre mindre gode.
  • Indstillinger
    Rart at du nu har forstået det. Jeg mener faktisk, jeg tidligere har prøvet at forklare dig, at når jeg går ind i disse debatter, så er det IKKE for at svare dig, for jo - du kender min holdning, hvorfor det er ligegyldigt at gentage det for dig.

    Nej – jeg går ind for at give svar til alle de usikre – især unge mænd og drenge – der tror, at deres liv ikke kommer til at fungere, fordi de ikke kan leve op til det, de har set i de der helt urealistiske pornofilm, som beklageligvis for mange er den eneste seksualvejledning, de får – alle de mange anonyme, der ikke deltager aktivt, men bare læser med.

    At DU synes at vigtigste her i livet er at at hive i den tissemand, er DIT valg og det respekterer jeg; jeg er bare ikke tilhænger af, at du gang på gang prøver at påstå, at den størrelse er den eneste vej til lykke her i livet og det eneste, det handler om.

    Dine indlæg virker som om de kun har et hovedformål – netop at nedgøre selvtillid hos sådanne mænd/drenge. Og nej – JEG er godt klar over, at det ikke er dit formål, men det er rent faktisk det, du gør.

    DERFOR går jeg ind i disse debatter – og DERFOR vil jeg gøre det igen.
  • Indstillinger
    At DU synes at vigtigste her i livet er at at hive i den tissemand, er DIT valg og det respekterer jeg; jeg er bare ikke tilhænger af, at du gang på gang prøver at påstå, at den størrelse er den eneste vej til lykke her i livet og det eneste, det handler om.

    CITAT SLUT


    Jeg vil sige, jeg er mere end enig. Respektere det, nej, det kan jeg dog ikke. Men jeg er ligeglad.
    Men det er forfærdeligt, hvis unge mænd kan få den tro, det er normalt at spænde en dims på en normal pik og få den trukket længere. Hvad i alverden skulle det gøre godt for.
  • Indstillinger
    Er jeg gået glip af noget, jeg svarede ud fra de spørgsmål/svar der var da jeg læste indlægget, men jeg kan forstå der har været skrevet om en tingest til at forstørre penis ? Det har jeg ikke set og hvis der er blevet slettet indlæg, fortryder jeg at jeg svarede, for det kan give mit svar andre toner end tilsigtet.
    Jeg synes det er for dårligt at slette indlæg i en debat, hvis det er tilfældet.
Log in eller Registrér for at kommentere.