Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Svar til Brugernavn -tungmetal

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Carina

    Spændende.
    Har du lyst til at skrive og fortælle mere?
  • Indstillinger
    Jeg vil gøre opmærksom på, at afgiftning for tungmetalforgiftnng er gængs lægebehandling og det har intet med naturmedicin at gøre.

    Test og behandling af tungmetalforgiftede personer, f.eks. af minearbejdere, er lægelig behandling, som i Rusland, er foregået siden starten af halvtredserne.

    Desværre er der en tendens til, at de emner, som ikke beherskes indenfor det offentlige danske sundhedsvæsen, henregnes til alternativ terapi!
  • Indstillinger
    Min søster var så igennem en tungmetal udrensning og har efterfølgende selv taget en udrensning mere men er ikke blevet tjekket efterfølgende. Det koster jo en del penge som hun ikke har. Det var vist almindligt lægeordineret syntetisk medicin.
    Hun har bly og kobber forgiftning. Så høje koncentrationer at de ikke kunne måles.

    Hun spiser vitaminer, mineraler og essentielle olier.
    Hun prøvede kort at undlade at tage vitaminer og mineraler for at spare men dem kom hun hurtigt på igen da parkinson symptomerne blev meget værre. Hun begyndte at ryste.
    Efterhånden som jeg har læst og studeret får hun ekstra Selen og magnesium.
    Har lige læst mig til hun også skal have ekstra Zink da det binder kobber.
    Har ikke kunne læse mig til hvad der binder Bly.

    Pt. er hun startet på Medicinsk Cannabis Olie (CBD) her i januar og efter ca. 3 uger kunne hun klappe med hænderne. Det kunne hun ikke inden og havde ikke kunne det i meget lang tid. Hun kan også følge med i en samtale nu. Og hun snakker også bedre. Så nu må vi se.

    Det er en hurtig og grim sygdom og vi håber på mirakler.
  • Indstillinger
    Hej Carina

    Det er dejligt at læse, at din søster har fået kvalificeret hjælp og at der er helbredsmæssig fremgang at spore.

    Intravenøs behandling med EDTA mod kombineret forgiftning med bly og kobber er en effektiv behandling, men det er til egenbetaling hos privatpraktiserende læger med udenlandsk efteruddannelse i emnet: tungmetaller / tungmetalforgiftninger / afgiftningsbehandling.

    Det er dybt skræmmende, at tungmetalforgiftede patienter uden økonomiske resurser ikke har tilgang til relevant behandling for deres forgiftning.

    Men måske kan din søster få sin læge til at udskrive gigtmidlet Atamir, som også kelaterer både bly og kobber. Atamir gives to dage om ugen. De andre dage er medicinfri.

    Alternativt kan det kelaterende middel DMSA købes over Internettet i et andet EU-land f.eks. Luxembourg. Det er vistnok således, at man må købe kosttilskud hjem fra et andet EU-land til max. 3 måneders personligt brug.
    DMSA skal kombineres med N-acetyl-cystein, som kan købes samme sted, da man ellers kan komme til at mangle glutation. Glutation er et af kroppens egne afgiftende midler.

    Med hensyn til vitamin-mineral-piller er det svært at finde nogle, som er uden kobber og jern.
    Mivi-total er uden jern og kobber og koste 199 kr. til en måneds forbrug. Købes i Helsekostforretninger.

    Man kan også afgifte meget med sin kost.
    Her gælder det om at få svovlrig kost (æg, løg, hvidløg, kål), meget omega-3 (nødder, avokado, olivenolie m.v.), mange fibre, drikke passende mængde vand, undgå unødvendige tilsætningsstoffer (farve, konserveringsmidler m.v.) og i det hele taget undgå underlødig kost.

    Blyforgiftning vil medføre mangel på D-vitamin, så vær opmærksom på, at der testes for D-vitamin.

    Ved blyforgiftning ses ofte mørke rande i tandkødet op imod tænderne og mørkfarvning i en rand under neglene, så det ser ud som om man ikke har renset negle.
    Der ses også ofte det symptom, at individet falder forover. Gør din søster det?

    Her er et link, som du måske kan bruge:
    http://www.who.int/selection_medicines/ ... lators.pdf
  • Indstillinger
    Ja, altså når hun er kommer igang med at gå virker det som om hun falder fremover og hun går på tæerne så hun har fået nedsunket forfod. Hun går nu med rolator efter hun faldt om og slog hovedet i gulvet, helt uden nogen særlig grund, på et rehabiliterings sted i spanien.
    Men ja, husker nu at hun faktisk i bogstaveligste forstand er faldet pladask fremover og fordi hun er så stiv kan hun jo slet ikke sætte fra, så det er med næsen først.

    En simpel forkølelse og hun kan kun sidde helt stiv og ubevægelig i en stol med ble og skal hjælpes med alt.

    I dec var det 3 år siden hun fik diagnosen og hun har nok haft de første symptomer 3 år før det. Så 6 år nu.
  • Indstillinger
    Har lige snakket med hende og det er Atamir hun har taget 2 gange. Men det er jo ikke fordi hun har kunne mærke en ændring. Hun er hele tiden blevet værre men måske går udviklingen langsommere.
    Jeg kunne så godt tænke mig at vide hvor tit det kan tages?
  • Indstillinger
    Har lige været inde på en side der sælger DMSA og der stod dette ved:

    "Precautions:

    Not for use in those with amalgam (silver) fillings."

    Og hun har amalgam fyldninger.
  • Indstillinger
    Hej Carina

    En afgiftnings-behandling for tungmetalforgiftning tager tid, måske flere år.
    Det betyder ikke, at man skal lade være med at lade sig afgifte, idet det er stor belastende for kroppen med en ubehandlet forgiftning, men man er bare nødt til at indse, at det kan tage tid.
    Forgiftningen har man jo også typisk været hele livet om at "samle sammen".

    Få gerne jeres praktiserende til at ordinere Atamir (i normal dosis), men det skal kun tages to gange om ugen, fordelt mest muligt.
    På dage med Atamir eller andet kelaterende lægemiddel skal man ikke tage mineraler.

    Det dur ikke med en afgiftnings-behandling, hvis man har metal-implantater som f.eks. amalgamfyldninger i kroppen.
    Implantater skal fjernes først, efter princippet "safe removal of amalgam".
    Da dette er en bekostelig affære, kan man i meget specielle situationer vælge den nød-løsning af få udtrukket de tænder med amalgamfyldninger.
  • Indstillinger
    Hej Carina

    Ved en forkølelse / infektioner belastes kroppen ekstra med frie radikaler, som er reaktive og giftige stoffer for kroppen.
    Også tungmetaller belaster kroppen med frie radikaler.

    Man må formode, ud fra biokemisk viden, at tungmetaller er mere kemisk aktive i et miljø med højt niveau af frie radikaler.

    Det er almindeligt, at tungmetalforgiftede patienter kan få øgning af deres neurologiske symptomer ved infektion, idet tungmetalforgiftning kan medføre neurologiske symptomer.

    Også stress belastes kroppen ekstra med frie radikaler, hvorfor dette også kan medføre øgning af neurologiske symptomer.

    Passer dette med dine registringer af din søster?
  • Indstillinger
    Ja, det er spot on.

    Bare så jeg har forstået det rigtigt. Atamir kan hun altså tage, eksempelvis mandag og fredag resten af sit liv uden ophold?

    Men hun SKAL have fjernet sine sølvplomber for at det virker?

    Hilsen Carina
Log in eller Registrér for at kommentere.