Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Spørgsmål til mænd!!

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Selv om det er min opfattelse der hældes til - så synes jeg også din reaktion er lige vel skarp, AMK.

    Når man deltager i en debat, må man forholde sig til, at der er forskellige meninger, forskellige opfattelser.

    Der er jo ingen, der har skrevet for at genere dig, men alle har brugt tid, tanke og energi på dig og din problematik.

    Jeg synes da, det er helt fantastisk, at der netop er kommet vidt forskellige opfattelser på dette her - og selvfølgelig er det dig og din kæreste, der har haft denne samtale, og derfor dig/jer der ved, hvad der er sket og hvordan det er sagt. Så - ud fra de meldinger, der er kommet her, bør du da taknemmeligt tage det af det, du kan bruge - og så takke ordentligt for resten.

    Man kommer ikke langt ved at slå andre oven i hovedet. :-)
  • Indstillinger
    Pernille1 Meningen med mit indlæg var at jeg håbede på at jeg kunne få andre mænds mening, som jeg jo har skrevet før! Og at jeg kunne få andres syn på sagen, jeg har nemlig en utrolig tendens til at se sagen som dig og nogle af de andre, og med det syn på sagen er der intet at arbejde videre med, andet et farvel og tak til ham. Og det synes jeg er fordomsfuldt at tænke sådan. For så er man jo ikke åben overfor andre muligheder. Jeg søgte langt fra folks mening om hvorvidt at han talte sandt eller om jeg skulle forlade ham. Det er klart at der kommer sådan nogle indlæg, og dem forventede jeg også. Men vi har jo tendens til at drage konklusioner ud fra det vi vil læse også selvom det egentlig ikke er det der står - det gør jeg selv. Kan også være jeg har udtrykt mig forkert i mine indlæg, det skal jeg ikke kunne sige. Modtager bestemmer budskabet! Men beklager at du føler dig såret over mit sidste indlæg. Det var bestemt ikke min hensigt.

    Men der er mange sider af denne sag som jeg heller ikke har skrevet, og er kommet nye til efter jeg har oprettet debatten. Jeg har i dag snakket med min kæreste om mine frustationer også for at være sikker på om der var noget at misforstå. Der var en del og så må jeg jo vælge om jeg tror på det han siger eller ej. Og efter denne snak vi havde i dag besluttede jeg mig for at blive hos ham og tro på han taler sandt. Og kan nu arbejde videre mod at acceptere at han har den fantasi jeg ikke 100% er med på, men kan være jeg bliver det en dag.
  • Indstillinger
    Jeg vil lige tilføje en undskyldning, min hensigt har ikke været at støde nogen. Jeg har nok ikke utrykt min taknemlighed helt som jeg gerne ville. Det er selvfølgelig heller ikke alle der er fordomsfulde i min opfattelse, det var forkert af mig at bruge sådan et ord. Det vil jeg gerne indrømme! Jeg vil gerne understrege at jeg har kunnet bruge alles indlæg til mere eller mindre noget, det har jeg heller ikke fået skrevet ordenligt. Jeg håber I vil tage i mod min undskyldning?
  • Indstillinger
    Ja det kan være svært at kommunikere på skrift, især når der er så mange følelser og tanker i gang hos dig.

    Jeg modtager selvfølgelig din undskyldning:-)

    Håber og ønsker at du vil tage de rigtige valg, både nu her og senere i livet. Jeg smiler til dig…
  • Indstillinger
    AMK1988 jamen så får du da også min mening.

    Nej jeg syntes ikke det er i orden at være utro, og kunne aldrig i min vildeste fantasi finde på det, jeg elsker hende jeg lever sammen med og selv om jeg har set masser af skønne møer i de 27 år det har varet mellem os, har tankerne aldrig nået længere end til hun ser sgu godt ud, eller hold op hvor virker hun tiltalende.

    For 19 år siden arbejdede jeg et sted hvor jeg faktisk havde en kvindelig kollega der var en af dem jeg havde tænkt på. hun spurgte en dag om ikke jeg ville med alle de andre i byen efter arbejde, men jeg afslog pænt.
    Nogle dage senere tilbød hun sig så mere kontant, at hun gerne ville i byen med mig. Jeg måtte jo så fortælle hende at jeg var afsat og ikke havde lyst til noget andet, ja hun så godt ud, men nej det vil aldrig kunne ske i min verden.

    Og hvis det en dag skulle ske at jeg forelskede mig i en anden, ville jeg aldrig så meget som kysse personen uden at have 100% afsluttet mit nuværende forhold først, hende har jeg givet mit ord og det står jeg ved forever.
  • Indstillinger
    Her er en hurtig tanke som flere af jer bør tage op til overvejelse:

    Der er ikke nogle fordomsfulde holdninger som opfattes som fordomsfulde af personen selv.

    Vi har ALLE vores fordomme, tricket består i at regne ud hvad der bare er fordomme og hvad der er opfattelser som udspringer fra noget reelt.

    Min erfaring siger mig desuden at de mennesker som har de største problemer med fordomme typisk også er dem som mener at de bestemt ikke er det. Eksempelvis så får du svært ved at finde en racist som selv mener at han/hun er fordomsfuld. Men måske dette bare er en af mine fordomme, det er som sagt svært at vide for personen selv.
  • Indstillinger
    "Hvis man har fordomme vil man ikke indrømme det."

    Er du ikke en smule fordomsfyldt over for mennesker, der siger deres mening, når de bliver spurgt. Det burde du måske tage op til en overvejelse.
  • Indstillinger
    Persille

    Du kan ikke citere mig for noget som jeg ikke har skrevet. Det som skal forestille et citat af mig er i virkeligheden ikke andet end hvad du selv har udledt af det jeg skrev. Det var dog overhovedet ikke det jeg mente, hvilket vel også burde være temmelig indlysende efter som at det ville være selvmodsigende først at hævde at:

    "Der er ikke nogle fordomsfulde holdninger som opfattes som fordomsfulde af personen selv." - ordret citat af mig

    "Hvis man har fordomme vil man ikke indrømme det." - det du tilsyneladende har udledt af min første kommentar og er "fræk" nok til at citere mig for.


    Desuden er det at sige sin ærlige mening ikke ensbetydende med at man på samme tid ikke også ytre en holdning som har udspring i en fordom - som sagt er det tit og ofte (hvis ikke altid) noget som man ikke er bevidst om.
  • Indstillinger
    Jeg har ikke citeret dig for noget som helst.

    Som du er "fræk" nok til at beskylde mig for.
  • Indstillinger
    Lost for words......
Log in eller Registrér for at kommentere.