Hjem Mænd Åben debat for mænd

Få en større/ længere/ tykkere penis med en penisextender.

16791112134

Kommentarer

  • Allan123:
    Jeg synes også 1,5 cm lyder ret urealistisk på kun 8 uger. Hvis dette skulle lykkedes tror jeg i hvert fald extenderen skal bruges min 10 timer dagligt og ved max træk, hvilket igen er urealistisk! Jeg tror ikke du skal regne med mere en 1 mm pr uge og selv det vil kræve i hvert fald 4 timer pr dag ved 1800g men vi er alle forskellige og nogle vokser hurtigere end andre så det er svært at lave genneralle retningslinjer for væksten. Held og lykke med det:)
  • Jeg bruger fjernbetjeningen da den har knapper jeg ved præcis hvor langt der er til. Så kan jeg kontrollere hver gang (lidt deprimerene da der ikke sker fremskridt hver dag) jeg har den på.
  • Så rundede jeg 400 timer.
    Der er nu over 6000 der har kikket med der må være flere af jer der har prøvet at få en større pik på en eller anden måde.
    Det her er den eneste måde til en permanent større pik.
    Meld gerne ind med spørgsmål.
  • Har nu brugt "tingesten" (Edge male) i 5 uger. Virker, som tidligere skrevet, som om der er hentet lidt mere fylde i slap tilstand, men i stiv udgave er der absolut ikke så meget som en millimeter hentet :-( Havde der være tilløb til blot et par millimeter, ville jeg være positiv - så kunne man da tro på, at den virker, men absolut ingen gevinst i den "festlige" udgave!!
  • Hej Allan.
    Øv at du ingen fremskridt ser.
    Du skriver 5 uger, men hvor mange timer?
    Ingen dage gået "tabt"?
    Hvilken træk har du brugt?
    Jeg tror du gør noget forkert ved ikke hvad.
    Der var heller ikke meget fremskridt for mig i starten.
  • 5 ugers brug beløber sig vel til omkring 75 timer. Det er selvfølgelig ikke voldsomt lang tid, men efter div. skemaer burde det da resultere i blot et par millimeter, ikke? Jeg kan køre med mere træk nu end i starten, så det skal vel ha´en chance en måneds tid mere. Som sagt ville blot det mindst mulige resultat, give mig mere blod på tanden! Jeg har kun holdt en enkelt dags pause - forsøger selv om det kun er kort tid nogle dage, i det mindste at have den på blot lidt tid...Jeg synes det er svært at regne med Male Egde´s "måler" - føler at der er enormt meget træk ved blot 2 streger. Måske jeg burde kigge mig om efter en anden type - måske den, du nævner - ikke mindst hvis bespændingen er anderledes.
  • Hej Allan. Det du har oplevet af fremskridt (at du ser mere fylde i slap tilstand) efter kun 75 timer er flot taget i betragtning af du kun har været på ca 1200 gram.
    Jeg vil mene at under 100 timer er opstart. No offence.
    Jeg bruger næsten 2,5 gange mere træk.
    Tag det roligt i starten det skal nok komme.
    Vokser du langsomt kan du forvente at du "kun" vokser 6 mm på 500 timer ved fuldt træk.
    Der skal mange tusinde celle delinger til bare 1 mm.
    Tommelfingerreglen er så mange timer om dagen som du har tid til og mål kun for hver 50. timer.
    Ja det er ikke så spændende at side stille med pikken hårdt spændt op, men det er det der skal til.
  • 6 mm på 500 timer lyder ikke af meget, når du i starten opnåede 1 cm på 180 timer. Det betyder jo, at du er 5 gange så hurtig - en voldsom forskel.
    Måske jeg skal kigge mig om efter en anden extender - Jes leveres ikke længere med "slange", så jeg påtænker at købe en Size Genetic. Nogen der har erfaring med den? Min male egde leveres med "komfortstrop" - årets overdrivelse at kalde den komfortabel :-)
  • Ja jeg er heldig med at jeg kan vokse hurtigt, men jeg har elendig disciplin og får trukket for få timer om dagen til at det rigtig gør en forskel.
    Jeg skal prøve at stramme op og trække mindst 3 timer om dagen.
    Jeg læste om en gut fra Østrig han havde brugt 500 timer og "kun" vokset 6 mm.
    Jeg synes jo at alt fremgang er godt men jeg er glad for det ikke er mig.
    Køb ikke en anden men find noget blødt fleksibelt slange ca 6-8 mm i diameter bor dernæst 2 huller samme størrelse måske 0,5 mm mindre og 3 mm mellem hullerne så virker den.
    På Jes er hullerne 7 mm.
  • Jeg har rent faktisk fundet en slange i den størrelse, du nævner og den kunne godt proppes igennem de "revner" der var i Edge Male, men poseklemmen kunne ikke lukkes omkring slangen. Strammer du blot slangen til så meget som muligt og så lukker poseklemmen omkring slangen på bagsiden?
    Jeg må iøvrigt indrømme, at jeg er voldsomt skeptisk over de positive resultater, man ofte finder om de forsk. extendere. Man kunne måske fristes til at tro, at firmaerne bag har hyret "almindelige mennesker" til at give disse positive meldinger på diverse fora. Jeg faldt over denne undersøgelse - der virker lidt mere seriøs :
    http://www.b.dk/viden/nu-virker-penisforlaengelse-lidt
    Den konkluderer desværre, at der kun er resultater i slap tilstand....
Log in eller Registrér for at kommentere.