Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Få en større/ længere/ tykkere penis med en penisextender.

189111314134

Kommentarer

  • Indstillinger
    Efter producentens lovprisninger skulle der bestemt komme resultater efter den tid og med det træk, jeg har benyttet mig af. Det vil naturligvis gå langsommere ved et lavere træk, men teorien om celledeling skulle også kunne bruges ved et lavere træk. Jeg har iøvrigt kigget på dit (familiefar) forslag om at bore huller i "monteringsstykket" til Male Edge, så en gummislange vil kunne benyttes. Det kan ikke lade sig gøre, da der så vil være så lidt materiale tilbage, at den helt sikkert vil brække. umiddelbart tror jeg, at jeg til nye brugere ville anbefale SizeGenetic, da den leveres med nævnte udstyr. Jes Extender kunne være fin, men da den ikke leveres med dette, tror jeg, at den anden er bedre..
  • Indstillinger
    Jeg tror producenterne af diverse extendere ikke vil skrive at det tager for lang tid for ikke at skræmme kunderne.
    Der stod på en af de mange forskellige producenters hjemmeside at der kunne gå lang tid før celledelingen startede hos enkelte brugere.
    Ja anbefaling til nye brugere : køb en extender med strop/ slange IKKE kun remmen.
  • Indstillinger
    Det med at sætte gang i celledeling... gad vide om der ikke kan være hjælp at hente i kosttilskud?
    Dog skal man sikre sig, at det er de rigtige celler der hjælpes.....
  • Indstillinger
    Hvad med dig MandAarg61, er du i gang med et projekt? Og kan viderebringe nogle erfaringer..
    Omkring kosttilskud, der skulle kunne stimulere celledeling, vil jeg nok være lidt skeptisk mht om det kun skulle være celler i de omtalte regioner, der ville blive hjulpet. Ikke fedtceller omkring maven, tak!
    Der er iøvrigt én, der har bragt piller på banen (i stedet for en extender). Jeg har prøvet at investere i sådan nogle - så en artikel i et ungdomsblad, hvor en dansk læge ved navn Jerk Langer skulle have udtalt, at de rent faktisk kunne hjælpe - gad vide, hvad han var betalt for disse udtalelser? Man skulle tage dem og udføre diverse "strækøvelser". De havde godt nok en form for virkning, da man følte, at der kom mere blod ud i kalorius, og jeg målte også 1 ekstra cm. Tror der blev lovet en tilvækst på ca. 2,5 cm. Desværre var virkningen, at den kom i festhumør ved ganske få berøringer (det var jo fint nok), men erektionen forsvandt ret så hurtigt igen, så jeg kasserede resten efter devisen, at bedre lille og vågen end stor osv. Der gik et par dage, så var jeg nede på mine normale 15 cm...
    Er der nogen som helst undersøgelser, der viser, at effekten ved brug af extendere skulle være permanent?
  • Indstillinger
    Nej jeg må ikke lave den større. Det vil konen ikke have.
    Det med kosttilskud mener jeg vitaminer, mineraler og proteiner. . Ikke kinesisk snake oil.
    Uønskede celler. Ja mavefedt er ikke nødvendigt for ret mange.. og kræft uønsket for vist alle.
  • Indstillinger
    Jeg har ikke hørt om piller der virker, men E vitamin skulle hjælpe huden til at følge med uden strækmærker. Jeg købte det brugte det ikke og nu har jeg mange strækmærker.
    Jeg læste at var din vitamin balance helt ude og skide kunne celledeling være noget svært, ved dog ikke om det har noget på sig.
    Helt almindelige vitaminpiller spiser jeg da hver dag.
  • Indstillinger
    Hej jeg har brugt en penis pumpe i 10 måneder ,og det givet fra 16 til 19 cm i længden , og 14 til 16 i omkreds ,de første 6 måneder brugte jeg den 4 gange 1 time om dagen , nu bruger jeg den cirka 2 gange 1 time om dagen med fuld vacum tryk brug ikke fuld tryk i starten da det godt kan gøre ondt ,så mit råd er at trykket langsom ,mit mål er gerne 2 cm mere i omkreds konen siger længden er god nok hun nyder at hjælpe med prosjektet pumpen fås med håndpumpe til omkring 500 kroner ,med el pumpe til cirka 1200 kr ,som jeg vil anbefale
  • Indstillinger
    Hej Ernst. Det lyder spændende dit projekt.
    Penispumpen giver jo også et træk og 4x1 time sætter jo også gang i celledelingen (lige som en extender).
    Har du prøvet at holde en uges pause for at se hvor meget der er hævelse og hvad der er "ægte" resultat?
    Jeg har også brugt min pumpe en del men ikke en brøkdel af de timer du har brugt og få dage efter er hævelsen væk.
    Jeg vil mene at jeg har fået max én cm i længden og 1,5 cm i omkreds af pumpen på ca 3 år.
  • Indstillinger
    jeg har haft en pause på 14 dage et par gange og da er der mistet cirka 1 cm hver vej det synes jeg ikke er så meget ,af og til springer jeg også over en dag hvis ikke lige der er tid en dag jeg gør det sammen med min kone hun synes det er sjov synes bare ikke den skal være længere men gerne lidt tykkere har overvejet at prøve med en gang om dagen bare for at se om det holder den vedlige ,bruger du hånd pumpe eller er det el pumpe den giver et ved varende og jævn tryk bare klø på resultatet skal nok komme ,held og lykke
  • Indstillinger
    Jeg bruger hovedsageligt extenderen og pumpen bruger jeg ca 10-20 minutter (max 10 minutter af gangen) pr uge men ikke end gang hver uge.
    Normal stiv omkreds på 14,3 og 19 cm lang. Med pumpen er jeg 15 cm i omkreds, men aftagende dag for dag.
    Generelt bruger jeg for få timer på både extenderen og pumpen
Log in eller Registrér for at kommentere.