Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme

Få en større/ længere/ tykkere penis med en penisextender.

178101213134

Kommentarer

  • Det er jeg sikker på at der er.
    Jeg er dog ikke en af dem jeg vil sprede budskabet om at pikken kan vokse bare man gør det rigtigt.
    Lidt lige som folk der udvider deres huller i ørerne så man kan stikke en tommelfinger igennem og damerne fra Afrika der fik ringe om halsen for at få en længere hals.
    Princippet er det samme ( celledeling )
    Den undersøgelse du linker til jeg har læst den og man har jo ikke målt i stiv stand fordi det er svært for en læge at dokumentere det.
    Mål selv efter : udstrakt stand er samme længde som 2 sekunder før man kommer.
    Jeg har i dag målt 19,6 ( har på det sidste svinget mellem 18,8 og 19,3 uden extender på) med extenderen på kan dog have målt forkert, men måler jeg det flere gange og uden extenderen så det NICE.
    Ja ind i gennem ( har du boret huller? ) og Poseklemmen på jeg er så også begyndt at slå en knude på stroppen bag Poseklemmen
  • Jeg synes jo, at undersøgelsen konkluderer, at der ingen resultater er i stiv tilstand. Det kan de vel kun gøre, såfremt de har målt også her. De skriver, at det kan være vanskeligt at måle, men ikke at de ikke har gjort det...
    Nej, jeg har ikke boret huller - det var ikke nødvendigt, da slangen kunne gå igennem revnerne i "monteringsdimsen". Jeg kunne bare ikke få lukket poseklemmen omkring slangen! Har du ikke noget imellem slangen og huden? Jeg prøver lige nu med gaze for at se, om det gør det muligt at øge trækket..
  • Det er en italiensk undersøgelse fra Turin
    Konklusionen er på engelsk og jeg har læst den.
    De har ikke målt i stiv stand.
    De siger også at udstrakt stand er meget tæt på stiv stand.
    Årsagen til at der skulle være 3mm mellem er at hovedet ikke skal presses ned til plasticen, men at slangen skal følge hovedets form ud til spidsen så der kun lige er plads til strengen imellem.
  • 6 uger (ca. 100 timer) er gået. De sidste 14 dage har det været muligt at køre med højere træk. Resultat som tidligere: En smule mere fylde i slap tilstand; 0,0 mm i stiv :-(
    Du må undskylde "Familiefar", at jeg er lidt skeptisk over for dine flotte resultater! I starten af denne tråd skriver du, at du har hentet 1 cm på 180 timer - lidt senere skriv er du, at man ikke skal kunne forvente noget synligt resultat i stiv tilstand før efter 14 uger ??
    Er der andre brugere af denne tråd, der kan byde ind med nogle resultater?
  • Flere resultater på bordet tak. Små resultater er stadig fremskridt.
    Sandt at det ser godt ud med time/mm fordelingen.
    Før jeg startede med extendereren brugte jeg jævnligt en penispumpe (3 år gammel) så min pik har været klar på blive trukket i.
    Jeg tror det er derfor jeg har fået så meget ud af, "få" timer.
    Pumpen giver god fylde, men kun midlertidigt (lang tids brug har dog øget brede og længde ikke noget jeg har målt).
    Efter jeg er startet med at trække fylder jeg pumpen ud (rammer bunden) den er 20 cm lang og konisk for enden. Så der hvor jeg startede med pumpen kunne jeg knapt nok nå 19,5 cm nu bliver den stoppet på 21,4.
    Når den suger sig fast kommer den ind og hviler på skambenet (trykker hud og fedt ind til knoglen).
    På 425 timer nu. 20-21 mm længere (stiv stand) og stadig 8 mm+ på omkredsen.
  • Vokeset med endnu 1mm. En vækst på Ialt 0,8cm på 225 timer
  • Awsom. Godt gået.
    Så mangler vi bare at få Allan med.
    Er det nok til at man kan se det, trods det "kun" er knap en cm?
  • Jeg synes ikke jeg kan se det, men måske bedre mærke det når jeg holder om den:)
  • ja tak, kryds endelig fingre for, at der snart sker lidt...
    Er der iøvrigt nogle undersøgelser, der viser, at ændringerne er permanente? Hvis altså der kommer en ændring! Jeg regner med at give det en chance en måned mere - så jeg rammer et par hundrede timer - og ellers må jeg vel konkludere, at en extender, i hvert fald for mig, ikke virker. Som sagt kunne blot et par millimeter være en indikator for, at der kommer noget ud af anstrengelserne. Er der ikke andre i denne tråd, der har samme "problem", som jeg har? Altså at I hiver og slider uden at det giver noget.. Eller er det kun Mopogami og familiefar, det rent faktisk lykkes for?
  • Fingrene er krydsede.
    Du skal nok trække max træk i 150 timer før du kan forvente de første resultater.
Log in eller Registrér for at kommentere.