Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Få en større/ længere/ tykkere penis med en penisextender.

1125126128130131134

Kommentarer

  • Indstillinger

    Jeg er også igang med at prøve med en extender og er nu oppe på at prøve af to omgange den ene 200 timer og den anden nu over 300 timer.

    Min start mål var 16.5-17 i længde og 12.5 omkræs. Kommer lidt an på hvor tændt jeg er.

    Jeg har lavet en mellem måling hvor jeg kom op på 17.5 i længde og 13.7 i omkræs.

    Men har også oplevet mere potes og større chance for at få orgasme for mig, hvilket tidligere har været et problem når jeg boller, jeg aner ikke hvorfor det er blevet bedre men det er nice!

  • Indstillinger

    Hej alle! Jeg er selv begyndt med eksperimentet (4. dag i dag) og bruger en såkaldt ADS (all-day-stretcher) med vacuum-klokke, og sleeve ("kondom") og bælte der skal rundt om livet. Produktet er nævnt her på tråden flere gange, og det var det bedst dokumenterede ADS-system jeg kunne finde (bl.a. tysk universitets-undersøgelse fra 2005). Den er super behagelig, og kan trække helt op til 3 kg, hvilket er imponerende ift. det er et "fjeder-vakuum-system".
    Har 14,5 stiv, og 12 rundt om skaftet hvilket jeg ikke er utilfreds med, men you know, har lidt latent trukket teenagedrømmen om "ekstra 2 cm" med ind i tyverne :o så nu vil jeg give det et skud. Mit mål tør jeg kun sætte til "beskedne" 2 cm (hvilket jeg tænker er et halvtårs tid til et helt år?). Men jeg er klar på projektet, dog er det lige her inden jul, hvilket måske ikke er det bedste tidspunkt.
    Jeg bygger stille op, startede 1 time 1. dag, 2 timer 2. dag, 3 timer 3. dag osv. Mit mål er 7-9 timer hver dag, når jeg har tilvænnet mig produktet (realistisk nok 7 timer tror jeg, der kan komme ting i vejen).
    Mit "træk" har jeg forestillet mig skulle være i den "grønne" zone (har jeg gjort so far), som ca er 0.80-1.1 kg (de kører med et trafik-lys-system for træk), og senere måske gå over i den gule zone som er 1.1-1.5 kg.

    Mit vigtigste spørgsmål er nok; Er mine mål realistiske (også ift. kg-træk)? Har i nogle gode råd? Hvad har udfordringer været for jer andre der har kørt med ADS-systemet, og har systemet virket for jer? (for der er jo et væld af muligheder, og det er svært at gennemskue hvilket en er bedst)
    Jeg oplever "strækmærker" på min glans, som sådan ikke smertefulde (bare æstetisk irriterende men so be it). De er normalt væk dagen efter (indtil videre). Og en lilla farve omkring urinrøret (dog ret normal igen her efter 2 timer). Nogle gange oplever jeg en brændende fornemmelse ved skaft/slutskaft/start pikhoved, har læst det skulle man undgå? Der plejer jeg at justere bæltet til mindre trækkraft. Dog oplever jeg "kløende"/"prikkende" fornemmelser, hvilket jeg har læst mig til er den "rigtige" fornemmelse man skal ha'?
    Sorry det lange indlæg, håber i bærer over med mig
    På forhånd tak, og god aften

  • Indstillinger

    Hej alle.

    Jeg har fået tilføjet en penis pumpe som supplement til forlængeren. Viæ dog tilføje at jeg kun nåede op på 100 timer med forlængeren hvor det blev sat på hold grundet arbejde osv. Men mit spørgsmål er om der er nogen herinde som har en vandbaseret penispumpe som kan dele lidt erfaring i hvor lang tid man har pikken under tryk af gangen osv. Håber i har lidt info til en nysgerrig🙂. God dag alle og hiv løs🙂

  • Indstillinger

    Hej svovski

    Jeg mener at der var en gut langt tilbage i tråden der netop brugte sådan en vandbaseret pumpe, men jeg må sige at vakuum er vakuum, din pik kender ikke forskel.

    Jeg har selv i dag haft extendere på for kun 4 gang i år, så jeg kender godt det med at der går arbejde og familie foran en større pik, men man kan ikke begge dele samtidig.

    Glædelig store bededag 👍

  • Indstillinger
    Redigeret 23 maj, 2021, 19:46

    Har nu 130 timer og ca 4mm. (start 16 cm lang og 14,5 cm tyk erigeret)

    Det jeg dog er blevet meget glad for er ligesom @Gfar
    Jeg har ikke meget forhud og derfor mindre følelse i den, ligesom omskæret har mindre følelse. Normalt kan jeg ikke bare komme, hun er meget våd og 2 børn ekspederet. Skal som regel onanere for at komme til slut eller meget meget lang tid om det. Efter extender kan jeg mærke tydelig forskel og har meget mere følelse. Nu kommer jeg helt normalt og med meget bedre orgasmer (det er bare bedre oppe end med hånden). Det har fyldt meget i mit hoved og sagt det til hende, men været bange for at hun måske følte at jeg ikke tænder på hende nok :( Så bare at extender har gjort det for mig er mere end rigeligt :)

  • Indstillinger

    Hej

    Nu vil jeg også prøve dette. Har købt mig en strækker med vacuum klokke til at holde pik hovedet. Det virker upåklageligt.

    Jeg starter på 15 cm længde og 12 i omkreds. 9 timer er jeg oppe på nu...


    Mit mål er 18 cm med tiden..

  • Indstillinger

    Hej Odensesnak.

    Fornuftigt med et realistisk mål.

    Du skal dog vide at det tager laaaaaannnnnng tid og det er små fremskridt, men de er der.

    Husk at starte stille op, så du ikke skader din bedste ven.

    Mvh familiefar

  • Indstillinger

    Hejsa, har brugt en extender i et lille stykke tid og har lagt mærke til at mine blodkar på penis er meget mere tydelige især omkring hovedet. Det er ikke noget der har gjort ondt endnu, men ville høre om der er andre der har oplevet noget lignende og hvorvidt det er normalt eller ej?

  • Indstillinger

    Hej Familiefar

    Jeg er en tålmodig mand 😉... 32 timer på kontoen nu.. Jeg bruger den kun i hverdagene, hvor jeg har muligheden for det (15-20 timer pr. uge) Til den strækker jeg har købt i udlandet, fulgte der latex overtræk med, som slutter tæt til vacuum i klokken.. De er desværre ved at briste.. Er der nogen som ved, om disse kan købes herhjemme?.

    Ellers må jeg være kreativ 😉

  • Indstillinger

    Hej Rasmus 4324

    Når du bruger en extender bliver alt i pikken trukket længere også blodåre, men det er ikke farligt, da en blodåre er utrolig elastisk.

Log in eller Registrér for at kommentere.