Hjem Mænd Åben debat for mænd

Få en større/ længere/ tykkere penis med en penisextender.

1123124126128129134

Kommentarer

  • Nå lidt fremskridt er der sket ... jeg købte en fake phallosan på wish som så allerede er gået i stykker ... så nu er en original bestilt.

    jeg har både en male edge og så den fake phallosan og snart en ægte

    jeg har brugt maleedge 50 timer og phallosan 45 timer ..

    og det er nok bare fordi den er blevet rykket ud af kroppen..

    men er allerede målt fra skambenet vokset fra 16 til 16.5 cm :D
    phallosanen gjorde jeg kunne have den på 12 timer af gangen og endda på arbejde uden det kunne ses ...
    så nu glæder jeg mig til originalen..

    Nogen der har erfaringer med at have sådan en påi 20+ timer om dagen ? for så nemt som jeg kunne bære den fake, vil jeg sagtens kunne bære den originale i 20 timer...

    så vil jeg kunne nappe 1000 timer på 50 dage :D

  • Hej
    Jeg har ikke brugt min forlænger i flere år, men vil gerne igang igen. I midlertid er min dykkermaske gummiting mørnet, så den duer ikke mere. Jeg kan se flere af jer nævne at i anvender gummislange. Hvad er det for noget gummislange? Og hvor køber i dem?
    På forhånd tak =)

  • Ikke rigtig nogen nye målinger..

    satser på at prøve at lade være med at måle før om en måned..


    Men ville lige dele med jer at jeg nu har købt og modtaget en original Phallosan...


    og jeg har haft den på 2 dage nu i over 12 timer.. med 3 kg træk på.


    og det har været så snertefrit og nemt som man overhovedet kan drømme om, så er du vimmer hvor vil jeg anbefale alle bruger sådan en i stedet for en extender der lukker for blodtilstrømningen..


    med male edge kunne jeg max have den på 2 timer også skulle den af i 10 min ...


    phallosan er en kop med vacuum i og et sleeve hvor der så er en snor i hvor enden sidder i en skumgummiring rundt ved roden på penis også en gang rundt om kroppen også sættes den på koppen..


    og så vidt jeg kan se kan man også bestille en slags extender til den så koppen kan give et træk på 5 kg i stedet for de max 3..


    hvis man skal have den helt store pakke med extenderen kostee det også 2800 uden nogen tilbud... men forskellen jeg nu har følt bare på 2 dage synes jeg det er alle pengene værd..

    og har også prøvet 2 fake phallosan fra wish og aliexpress.. de virker også, men sket ikke så godt som originalen..


    og lige for at understrege, jeg prøver ikke st sælge phallosanen, jeg skamroser bare produktet for det er virkelig det bedste jeg nogensinde har prøvet til at forlænge sin bandit med :D

  • Hej SRHP.

    Jeg synes det er cool at du har fundet et produkt der virker for dig.

    Du skal dog være rar at lade være med at rose og anbefale noget som helst i forbindelse med forlængelse af pikken.

    Det bliver ikke taget seriøst når der bliver brugt produktnavne.

    Jeg startede denne debat for at oplyse om at det rent faktisk kan lade sig gøre, men produktnavne gør det utroværdigt.

    Jeg er dog glad for dine indlæg.

    Jeg er 100% sikker på at den teknik med en elastik om livet også virker, da det er det kontinuerlige træk der giver celledeling.

    Hiv til derude😀

  • Halløjsa..


    ja ved godt det ikke dr det bedste med produktnavne og lign..

    men tog mig kun den ene frihed, da jeg ikke kender til andre extenders der virker sådan, så alle ved kunne søge sig til det meget nemt.


    men ja der er meget bedre for mig med et sleeve og et mikrovacuum og en pulley rundt om livet..


    jeg har trukket +125 timer på 13 dage..

    det ville have taget mange uger med M edge jeg brugte før den.. så det er helt fantastisk..

    der følger også en app med hvor man trykker start og stop i, så registrerer den timerne og man har sat sine stamdata ind, efter et stykke tid kan man måle resultater igen og sætte dem ind, så sætter den selv procenterne ind på ens datablad..

    50 med edgen og så de her 125 timer


    har givet 8% i længden og 9% i omkredsen.. i slap tilstand.

    den regner kun gains ud i slap tilstand men man registrerer både slap og stiv.


    ja jeg er i hvert fald meget tilfreds.


    det klart bedste er jeg kan sove med den, have den på på arbejdet og man skal ikke løsne det andet ved toilet besøg for hovedet bliver ikke blå som med elastik strækkere :)

  • Redigeret 5 januar, 2020, 13:12

    He he, familiefar. Det var mange kg, men bedre end at ryge..Nu er det overhovedet ikke fordi jeg vil være en "partycrasher", men er der ikke noget galt med de tal. 2 cm på ca 6 uger er ikke fysisk muligt. (side 125) Hvis du har brugt f .eks 500 timer på 1,5 cm (500x0,003), så er overstående jo, lad os sige heftigt..

  • SRHP, det lyder jo godt, med noget der ikke gør ondt (som extender), men tror vist det produkt du nævner har haft "elastikmålebåndet" med... På deres hjemmeside er nævnt 4,9 cm længde på 6 måneder, men ville så ikke alle gøre det?
    Altså, hvis det var muligt med en 5 cm længere penis på et halvt år, tror jeg der var mange der gik i gang?

    Hva siger Familiefar? Kender du til denne metode og har du hørt om det virker? =)

  • Hej dykkeren.

    De første timer går det ret hurtigt, men da jeg nåede de knap 1000 timer og ikke hverken kunne måle eller se noget resultat af mine timer stoppede jeg og har flere gange startet igen, men har simpelthen for travlt med børn/familien, hus og hobby til også at bruge extenderen.

    Jeg tror ikke på at der findes et menneske på planeten der er vokset 5 cm på 6 måneder.

    Det ville kræve MEGET mere dedikation bare at gøre det på 5 år end jeg er villig til at bruge og 5-6 cm er jeg i tvivl om overhovedet kan lade sig gøre.

    Jeg har intet troværdigt sted kunne finde beviset.

    Jeg er helt sikker på at alle teknikker hvor pikken holdes udstrakt i lang tid vil gøre pikken længere, det er bare en egenskab kroppen har.

  • Hej


    Jeg er helt ny til det her med kun 15 timer under bæltet. Jeg har købt en extender med rem, og vil høre om der er tips og tricks til at undgå, at hovedet bliver helt “dødt”. Jeg bruger extenderen en halv time af gangen og så en pause på 5 minutter. Men når jeg kommer til pausen er hovedet helt “dødt”/koldt/blåt.

    Det tænker jeg ikke umiddelbart er meningen.

    Håber at få lidt tips og tricks fra mere garvede brugere.

  • Hej Phil
    Det har også generet mig, at hovedet bliver "dødt" og koldt.
    Jeg har læst et sted, at det anbefales at varme op før stræk, så jeg har lavet en lille stofpose med ris i, som jeg lægger i micro-ovnen i et halvt minut eller sådan, til den er passende varm. Derefter pakker jeg pikken ind i denne pose i nogle minutter - og passer selvfølgelig på, at den ikke er alt for varm. Det skal ikke være ubehageligt.
    Derefter sætter jeg extenderen på, og trækker ud til inden det føles ubehageligt. Så lægger jeg varmeposen ovenpå i nogle minutter. Derefter trækker jeg pikken/extenderen længere ud til inden det er ubehageligt - og fortsætter proceduren indtil jeg har strukket til max.
    Ved at bruge denne varmepose kan jeg opnå et længere stræk uden den store ubehag, og jeg undgår et koldt hoved. Jeg har extenderen på ca. en halv time ad gangen - lader frisk blod komme til, mens jeg varmer ris-posen op igen.

Log in eller Registrér for at kommentere.