Hjem Mænd Åben debat for mænd

Få en større/ længere/ tykkere penis med en penisextender.

1124125127129130134

Kommentarer

  • Hej alle sammen.. Godt og læse at det skulle virke! Jeg er en fyr på 26, der lige har købt en forlænger .. en af dem af slagsen med vakum for enden og en strap omkring livet.. er lidt i tvivl om hvor farligt det er, og om det er normalt at man er lidt øm nederst i skaftet og lidt svien omkring penis hoved.. er de sikker nok og bruge?

  • fyr26fyr26
    Redigeret 9 maj, 2020, 18:19

    Vil lige tilføje at jeg har været i gang i 4 dage, og startede ud med og have den på 1 time af gangen, ved 1-2 kilo træk.. nu har igår havde jeg den på i 2 timer 2 gange om dagen, men føler jeg er lidt øm idag..

  • Hej allesammen.

    Jeg er gået i krig med brug af en Jes extender og har self gået igang i den rolige ende med 1 times brug om dagen den første uge på det laveste træk. Jeg som udgangspunkt starter på 13.5 i længden og en omkreds på 13 cm. Jeg går efter 16 - 16.5cm i længden og en 14.5 til 15cm i omkreds. Men kan læse mig frem til at jeg har et aktivt år som jeg går i møde for at nå det mål. Men som man siger '' happy wife = happy life. Er startet på projektet pga. At der er sket lidt siden konen har født vores 2 børn og det har gjort plads til at manden/jeg godt kan få lidt mere fylde i puklen hehe. Forøvrigt tak for de inspirerende debat indlæg i skriver

  • Lige et hurtigt spørgsmål. Påvirker onani og sex ift at den skulle gro hurtigere eller modsat?

  • Redigeret 23 september, 2020, 15:49

    Hejsa

    Lader til tråden er ved at dø lidt ud. Men er som mange andre også begyndt på det flittige projekt. Benytter mig af en Male edge extender, som jeg kun har brugt i 4 timer på 2 dage, med stille opstart - træk på 1200g.

    Nuværende:

    75mm-80mm slap

    (Lidt svært at måle korrekt)

    124mm-130mm stiv

    Mål:

    155-160mm stiv

    Slap er lidt ligemeget, og det stiger jo eftersom erigeret stiger.

    -Samlet forventet forøgelse er da godt og vel 3cm i stiv. Jeg ved hvor meget tid det indebærer, hvilket jeg er fuld klar på.

    Opdaterer mål om 50 eller 100 timer.

    Svovski, nu har jeg læst alle indlæg herfra, og onani/sex har ingen betydning for din vækst.

    - Har i andre nogle opdateringer? 😛

  • fed tråd !

    jeg har lige modtaget mit “apparat”.

    er i gang med min første time.

    jeg har den på det sidste klik/træk, og føler egentlig ikke den er særlig udstrukket.

  • Hej anonyme diller og velkommen til debatten

    Ligeledes velkommen til jagten.

    Denne tråd er som i kan se gammel og har bølget frem og tilbage, da det at vokse en større pik ikke er en hurtig proces.

    Jeg har pt ikke til til at bruge min extender, men det ændrer ikke på at den virker.

    Skriv endelig hvis der er nogen spørgsmål

    Mvh familiefar

  • Hej, jeg er rimelig ny i alt det her og søger svar på hvilke produkter der er bedst til billigste pris. Har ikke alverden at gøre med, men jeg døjer meget med mit selvværd og min selvtillid når det kommer til penis størrelse. Både i slap og stiv tilstand. Jeg er 25 og har besluttet mig at gøre noget ved det nu, men vil gerne være helt sikker på jeg køber det rigtige til at starte med. Kan i give mig nogle gode råd og tips?

    Mvh Matt95

  • uanset om disse "Extendere" virker eller ej, vil jeg gerne advare lidt imod dem. Ikke fordi de er farlige, måske bare spild af penge og tid.

    Nu er jeg så en af de "heldige" som har 18,5 cm fra naturens hånd (erigeret seføli), og det er altså langt fra altid en fordel at have det.

    Jeg har fx mere end en gang oplevet at møde en sød pige, og også taget med hjem, og i gang med samleje, men trods rigeligt med forspil, smørrelse, så gik altså bare ikke uden at gøre alt for ondt på hende.

    Det lykkedes dog til sidst at finde en pige, som var anatomisk stor nok til at kunne rumme mig, også før vi fik børn, men de kan være svære at finde, og man ved det jo ikke før man forsøger ;/

    Men samtidig kan man også godt hvilke farvel til analsex, hvis man ellers har frække tanker om den slags.

    Jeg kan dog godt forstå at i visse tilfælde kunne man ønske sig tykkelsen bare lidt større - hvis ens kæreste eller kone, fx har født 3 børn på +4 kilo, så kan der være lidt rigeligt rummeligt dernede.

    MHT til længden vil jeg mene at 15 cm er rigeligt for en gennemsnitskvinde, og 18 cm er på grænsen tilbehageligt for hende.

    Naturligvis er der altid individuelle forskelle, men jeg vil have det mindst lige så fint med hvis min var 15 cm og ikke 18,5.

Log in eller Registrér for at kommentere.