Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Er det en overdosis?

24

Kommentarer

  • Indstillinger
    jeg ved godt at det er farligt at tag overdosis det er derfor jeg gjorde det, og jeg for ofte af vide at jeg har brug for hjælp, men ingen har fundet en måde at få mit til at stoppe helt og jeg kan godt spørge min lære om hjælp, men hvordan skulle han hjælpe, han er jo kun min lære.
  • Indstillinger
    Du skal fortælle ham, at du har svært ved at klare dit liv, at du har brug for hjælp - jeg tænker også på det, du har skrevet i den anden debat, at du har prøvet at tage en masse Panodil, fordi du troede, de kunne hjælpe dig, men at du har fået at vide, at det er meget farligt, og om han vil hjælpe dig med at få kontakt med skolens psykolog, for du kan ikke klare dit liv mere.

    Og nej - når du kan finde på, at tage så mange piller og har så mange problemer, som du har, så HAR du brug for hjælp, og du skal have den nu.

    Jeg er helt sikker på, at din lærer vil hjælpe dig med at finde nogen, du kan tale med om alt det, du har brug for.
  • Indstillinger
    Har spurgt skolen om jeg må gå hos deres psykolog, men det må jeg ikke så længe jeg allerede går hos en psykolog, og hvad ville det hjælpe hvis jeg nu ikke synes at jeg kan snakke med ham om det.

    Og det med at få hjælp, synes jeg jeg har haft meget af igennem årene, først en børnepsykolog da jeg var lille og har altid haft en skole-fe på de skoler jeg har gået på, og nu går jeg til psykolog, men intet har hjulpet, og nu er min sagsbehandler igang med at finde en behandling til mig, selvom jeg sagde nej til det
  • Indstillinger
    Jeg undrer mig egentlig over, hvad du vil og ønsker.
  • Indstillinger
    Jeg gør intet uden at være sikker på at det er det rigtige eller at der er en god grund, er ved at falde sammen i mit eget liv, og har altid enten spurgt folk på nette om hvad jeg skal gør eller søgt på nette om det, denne gang er jeg så blevet bedt om at kontakte lægen, men jeg er ikke i stand til selv at ringe og lægen har ikke en e-mail, og min mor ville alligevel ikke gøre noget ved det hvis hun fik det af vide, så jeg vil have en måde at kontakte lægen på men uden at det er mig der gør det hvilket nok er umuligt, og ønsker at det ville stoppe at jeg en dag vil finde mig selv og vide hvem jeg er, for jeg ved ikke hvem jeg er selv mine venner ved mere om hvem jeg er end mig selv, og jeg ved godt at ingen her inde kan give mig det jeg vil og ønsker, men i har givet mig råd, og som jeg havde fulgt hvis min mor ikke var min mor, men min mor er min mor, og derfor vil tingene sikkert altid være sådan her for mig, kan ihvertfald ikke forstille mig et bedre liv for mig, hvilket går mig på nerverne
  • Indstillinger
    Selvfølgelig kan du ikke gå hos skolens psykolog, når du går hos en anden. Men du kan sige til den psykolog du kommer hos, du ikke føler noget hjælper. Måske har psykologen et andet forslag. Fortæl sandheden ellers kan du ikke forvente nogen kan hjælpe dig.

    Du kan ringe sidst på formiddagen til din læge og bestille en tid, eller du kan gå til lægens konsultation og bestille en tid. Du skal måske henvises til en psykiater. Jeg ved jo ikke, hvad der er galt med dig. Somme tider må man gøre noget selv for at blive hjulpet. Ellers er og bliver man temmelig alene.

    Når dine forældre ikke er der så kan du sidde et eller andet sted ganske alene, fattig, syg og elendig. Det er jo ikke det du ønsker, for så ville du ikke have spurgt om de piller er farlige. Du ønsker heller ikke at dø, du håber på et mirakel.

    Jeg ved godt du håber, der skal komme en og så gøre det sådan, at du har det godt, men desværre, sådan er virkeligheden ikke.
    Man skal selv gøre en indsats. Det siger du, det kan du ikke. Så er jeg bange for du får ødelagt dit liv.
    For mig lyder det som om, du vil og så vil du ikke alligevel. Ingen kan hjælpe, hvis ikke du selv gør noget også.
    Ingen har en tryllestav og så svinges den og alt er godt. Man skal selv ville hjælpes. Sådan er den barske virkelighed for os alle, det er du ikke alene om.
  • Indstillinger
    kan godt gå over og bede om et tid, men aner ikke hvor jeg skal gøre det, vi har nemmelig to lægehus et gammelt og et nyt, så aner ikke hvor jeg skal gør det henne
  • Indstillinger
    Har du ikke et sygesikringsbevis, der står hvem din læge er.
  • Indstillinger
    jo, der står jeg har to læger
  • Indstillinger
    Så vælger du selv, hvem du vil snakke med.
Log in eller Registrér for at kommentere.